Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rdia

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hét az őszi szünet és a kontrollok jegyében telt. Volt kikapcsolódás, családozás, őszi Balaton, Kőtenger...és voltak a kontrollok.  Szerda. Kardiológiai kontroll. Volt egy újabb 6 perces járás teszt, ami múltkor is meglepően jóra sikeredett, de most 200 méterrel…..
Ami a „szendvics napok” csendes (sokszor unalmas) nyugalmát felrázta, az a sejtszám esés volt. (Az esés törvényszerű, nullára fut a fehérvérsejtek száma, majd elindul az emelkedés.) Röviden: nulla fehérvérsejt egyenlő nulla védekezés. Amint eltűntek a sejtek, megjelentek a…..
rdia 2015.03.19 20:33:41
December, január, február... Második, harmadik, negyedik ciklus... Végre a tervek szerint ambulánsan. Ez annyit tesz, hogy a kezelési napokon reggel bemegyek az úgynevezett Nappali Kórházba, megkapom a kezelést, majd az orvosommal való konzultáció után mehetek is haza. Remek rendszer,…..
rdia 2015.03.06 23:05:17
<3!
Elefántcsonttorony 3. A diagnózis 2015.02.26 08:19:08
...Várakozás, sebgyógyulás. Így telnek a biopsziát követő napok. A fejemben már csak két diagnózis játszik. Az egyik egy barátibb verzió, a másik már közel sem annyira. Aztán pár nap elteltével ismét megcsörren a telefon. A kijelzőn ott figyel a kezelőorvos telefonszáma.…..