Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SandWitch

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kivételesen maradunk Magyarországon és nem is egy személyes történet következik, hanem egy vitaindító írás. Kiderült ugyanis, hogy már az érettségi előtt álló középiskolások egy igen jelentős része (egyes intézményekben akár az egyharmada!) tervezi, hogy külföldi…..
SandWitch 2013.03.25 17:36:37
@Zka77:
Igazad van! a 77-ből következtetve a te szüleid is pont ebben a nagy létbiztonságban meresztették a s......ket. Értelmetlen ide-oda pakolászással elvesztegették az időt a naplopók, semmi tiszteletet nem érdemelnek. Gondolom a családodban élő nyugdíjasok is mind ilyen naplopók voltak.
Én valahogy úgy emlékszem, hogy az én szüleim két-három műszakban dolgoztak. Nem számítógép monitoron, tőzsdéztek, valutáztak, reklám-tárhelyet árultak, honlapot fejlesztettek, stb, hanem termelő munkát, szalag mellett, utána a földeken a háztájiban, mi meg az iskolában a kötelező mezőgazdasági munkát. De most, hogy leírtad, szerintem ez csak valami látszat meló lehetett és megjátszották, hogy hazatérvén fáradtak voltak.
Van egy csomó befőttesüveged és nem tudod, mit kezdj velük? Adok pár tippet….  Az első lépés, hogy szépen csinosítsd ki, utána tarthatsz benne evőeszközöket, müzlit, fűszereket, de használhatod akár vázának vagy bulin mega limonádés pohárnak is. De barkácsáruházakban kapható pántokkal egy szép…..
A köztévé napi szappanopera-kísérlete, a Marslakók csúnyán beleállt a földbe, a nézettsége közel van a statisztikai hibahatárhoz, azaz könnyen elképzelhető, hogy nem is nézi senki a rokonokon és a haverokon kívül, csak azt a Nielsen nem tudja mérni. A televíziózás egyetemes…..
A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. angolnahalászattal próbálja túlélni a vészes harci időket a következő költségvetési időszakig. Mi gyűlöljük az angolnát.Idén a Zrt. eddig nem kapott pénzt az államtól. Pontosan úgy szól a megállapítás, hogy a Zrt. által vitt…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
  Valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy a Fidesz akkor is ennyit foglalkozna-e a deviza alapú lakáshitelesekkel, ha nem lenne választási kampány. A témának az önkormányzatisághoz abszolút nincs köze, az elmúlt napokban mégis ez a kormánypártok első számú témája. Nem…..
A Megasztár és az X-Faktor csatájába azért a információs és dezinformációs deszanthadosztályokat is bevetik a tévék. Pr-osztályaik harcba állnak, folyamatosan sajtóközleményekkel tartják tűz alatt a bulvármédiát és a szakújságírókat, akik csak kapkodják a fejüket, hogy…..
SandWitch 2010.09.09 17:43:07
A nyári szünet után szombaton újraindult a Megasztár ötödik évada, és ennek kapcsán úgy döntöttem, hogy jóslásra adom a fejem. Van ugyanis egy (elismerem, teljesen légből kapott) elméletem ezügyben.Ahhoz, hogy elmagyarázzam, mire alapozom bátor, de cserébe teljesen komolytalan…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Erdélyi Mónikáról már régóta pletykák keringenek, hogy nem éppen a higiénia felkent papnője, de amit ezúttal, a legnagyobb kánikula kellős közepén tett, az mindent visz. A 37 éves, súlyproblémákkal küszködő hölgy az Avon kozmetikai cég 20. születésnapi partijára volt…..
Április elsejével megszűnt az alkalmi munkavállalói (AM) könyv és a hozzá kapcsolódó közteherjegy. A kék kiskönyvvel remekül lehetett trükközni, szerintem mindenki emlékszik például a remek riportokra a hőre eltűnő tintáról az M6-os építkezésén dolgozó munkások…..
SandWitch 2010.05.07 14:58:43
@Lone Wolf:
+1: Marionettland
SandWitch 2010.05.07 15:13:40
@Marcellusca: A sok milliós adótartozás csak egy fantom adat. Azért van, hogy a munkavállalók vállalkozókkal való szembenállását erősítse.
Egyik ismerősöm 8 éve csinált egy bt-t. Kölcsönből vágott bele, jól átverték, fél éven belül elúszott 2 millió. Ott maradt a vállalkozással és a kölcsönnel. Elment dolgozni, abból törlesztgette a kölcsönt, teljesen ki volt. Nem adott be pár bevallást, amin egyébként csak a marha nagy vesztesége szerepelt volna. Megbünették. Mivel vállalkozás, ezért több százezres büntik mentek. Így aztán évek óta megvan a vállalkozás és már sok milliós tartozással figyel a listán. Ha felszámolnák, akkor menne a háza is, mert bt. és a magánvagyonával is felel.
A legtöbb listán szereplő tartozás főleg büntetésből szaporodott össze. 500000,-Ft/ alkalom és gyorsan összejön pár millió. 56 adónem van és több száz fajta bevallás, még több adminisztrációs kötelezettség, ami ellenőrizhető és szintén büntethető.
Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet…..
SandWitch 2010.03.04 13:25:14
@ZON: No, látod erről beszélek. Némelyek manapság már a városból kimenni is félnek és lila gőzük sincs róla, hogy a várostól 5-6 km-re sokkal jobb körülmények között lehet élni, mint a szmog és zaj közepén.
80 m-ről jön a víz, a szivattyút automata működteti, amit nyomáskapcsoló vezérel. Ugyanúgy csövön megy be a házba, mint a te klóros vized. :) És hogy a budi hol van? Ugyanúgy bent a házban, mint bármelyik városi lakásban. A szennyvíz-aknát bárhol meg lehet ám építeni. :)
SandWitch 2010.03.04 13:27:02
@Don Bandi: szerinted az a víz nem kútból jön, ami a te vezetékedben van? Mégis honnan máshonnan jönne???? Talán a semmiből teremtődik?