Regisztráció Blogot indítok
Adatok
upc on-line

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhat akárki akármit, mindig a számlázószoftver hibásodik meg. Naiv ügyfélnek a UPC kapcsolta le az internetét egy januári tartozás miatt, amiről elismerték személyesen, hogy nem létezik: Tisztelt UPC! Ez év januárjában tévesen UPC-s folyószámlámámon megjelent 27.185 ezer…..
upc on-line 2013.02.27 17:22:07
@Hurrá Torpedó:

Bár az ügyfelünk végül nem küldött ügyfélszámot, de sikerült kinyomoznunk a közvetett adatokból, kiről lehet szó. Valóban minden úgy történt, ahogy azt előfizetőnk is leírta. Természetesen ezt követően felülvizsgáltuk rendszereinket és folyamatainkat is: egy adminisztrációs hiba történt, amit javítottunk és megtettük a szükséges lépéseket, hogy a későbbiekben ne történhessen hasonló eset. Végül felhívtuk az ügyfelünket is, aki elégedett volt a megoldással és még a mobilnet előfizetését is megtartotta:)
Na, például ezért hasznos dolog a jogállam. A UPC kiküldött egy semmi korábbihoz nem fogható levelet felhasználóinak, hogy ha ráutaló magatartással nem csinálnak semmit (mint a nyugdíjpénztárnál), akkor a régi szerződésüket megeszik és kötnek egy formailag sokkal…..
upc on-line 2012.11.20 18:54:56
Több helyen, közte a személyesen megküldött levelünkben is olvashattátok, hogy a UPC a szerződés megújítását ajánlja az előfizetőinek.Célunk ezzel az egyszerűbb és gyorsabb, ügyfélbarát ügyintézés. A hatályos jogszabályoknak és az érvényes szerződési feltételeknek megfelelően ajánljuk előfizetőinek a szerződésük ráutaló magatartással történő megkötését, amit az élet más egyéb területén is igénybe vesznek, ráadásul ez a hírközlési szabályozásban is hosszú évek óta létező, a szolgáltatók által tömegesen használt szerződéskötési forma. A szerződés megújítása kizárólag formai változást jelent, annak érdekében, hogy az előfizetők számára is megkönnyítse, egyszerűbbé és gyorsabbá tegye az ügykezelést. Ez a változás nem érinti a díjakat, csomagokat és a szolgáltatásokhoz kapcsolódó összes feltétel is mind változatlan marad. Az előfizető számára kedvezőtlen módosítások esetén az előfizetőnek a ráutaló magatartással megkötött szerződés mellett is ugyanolyan jogosultságai és lehetőségei vannak, mint bármilyen más szerződéses forma esetén, beleértve azt a lehetőséget is, hogy a módosítást ne fogadja el. Ugyanakkor a módosítások elfogadásához vagy elutasításához a ráutaló magatartásos forma sokkal rugalmasabb módszert biztosít: postai írásos vagy telefonos szóbeli visszajelzés helyett pusztán a szolgáltatás igénybevételének folytatásával és a havidíj megfizetésével jelezhetik álláspontjukat az előfizetők, de emellett a szokásos ügyfélszolgálati elérhetőségeken is nyilatkozhatnak választásukról. A szerződésmegújítási ajánlat elfogadását illetően nem akartuk a hasonló esetekben általánosan alkalmazott 8 vagy 15 napos korlátok közé szorítani az előfizetőinket, csupán ezért nem határoztunk meg számukra határidőt. Az esetleges félreértések tisztázása érdekében egyeztetést kezdeményeztünk a szerződésmódosítást vizsgáló Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal.
Minden akcióban ott rejtőzik az apróbetűs rész, vagy az eredeti hirdetmény csak illusztráció volt. MG két hónap ingyen UPC helyett csak egyet kapott, a másodikat majd talán jóváírják: Előző év (2011) decemberében fizettem elő a UPC-nél (telefon,tv,internet), valamikor a…..
A korábbi 7 hetes bekötési rekordot írja épp újra a UPC Monoron, ahol Barobertus kolléganőjénél már több mint 2 hónapja ígérik a szerelőket. Ha egyszer mégis bekötnék a házat, újra meg kell rendelnie a szolgáltatást, különben a UPC magától nem fogja aktiválni a…..
Mária nem tudta magával vinni UPC-előfizetését új lakásába, ezért megpróbálta szüleihez átrakni. Természetesen az egy héttel későbbre kért költöztetés helyett a szerelő még aznap levágta a dobozról.Költözés előtt az ember végiggondolja, hogy a tv és internet is vele…..
A két legnépszerűbb európai labdarúgó kupa, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga győztes csapata, az FC Barcelona és az FC Porto csap össze augusztus 26-án. A spanyol és a portugál klubcsapat Monacóban játssza a Szuper Kupa döntőjét, ahol kiderül, Messiék vagy Falcaóék…..
upc on-line 2011.09.12 15:15:24
@v.b.1990:

Sikerült rendkívül rövid idő alatt megállapodni a PRO4 továbbításáról, így már a holnap esti Barcelona-Milant is minden digitális kábeltévé előfizetőnk láthatja! A Bajnokok Ligáját ezentúl közvetítő PRO4 várhatóan még ma elérhetővé válik a bronze csomagban, az 50-es programhelyen. A szerdai BL-meccsek pedig a Sat1-en lesznek követhetőek, ami a (300Ft-os díjú) Európa csomagban szintén minden digitális kábeltv előfizetőnek a rendelkezésére áll.

Jó szurkolást mindenkinek!
Laci hagyta magát telefonon rábeszélni egy éves hűságnyilatkozattal a legnagyobb UPC-s internetcsomagra, aztán nézett, hogy az nem annyiba kerül, mint az előző. Talán azért túléli:A UPC egyik marketingese egy szép napon azzal keresett meg, hogy hűséges, jól fizető ügyfelük…..
Pitta nagymamája egyedül él a semmi közepén, egyetlen kapocs közte és a külvilág között a vezetékes telefon. A UPC nem igazán méri fel e tény súlyát, és nem igyekszik elhárítani a hibát.Tisztelt UPC! 90 éves Nagymamám egyedül lakik kint a tanyavilágban, egyetlen…..
upc on-line 2011.08.31 10:15:15
@PITTA:

Köszönjük a visszajelzésed, bízunk benne, hogy végleg megoldódott a telefon probléma. Amennyiben mégis tapasztalnál bármilyen rendellenességet, továbbra is írhatsz nekünk a upconline@upc.hu email címre.
upc on-line 2011.08.31 11:47:37
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Mi nem tekintjük ügyfélszolgálatnak a Homárt, pusztán Pitta itt megjelent kommentjére reagáltunk.
A Homár eddig azt hitte, ilyen csak a Diginél van, de nem, a UPC is képes 2 hónapig elhúzni egy internet-bekötést:Május 2-án rendeltem meg a upc-t, mivel a hompédzsük szerint az új címemen van. Végre vége az ADSL-nek, csuhéj! Egy hét múlva kiderült, hogy az utcában ugyan…..
Attila új helyre költözött, a UPC adattárában nem létező utcába. A fantomutcába végül internet ment, csekkek már nem, a sztori pedig innentől várható fordulatot vett. Végül, bár a keserű szájíz megmaradt, a  történet hepienddel és egy kis személyiségi jogi vitával…..
"Miután karbantartás folyik a szerverek, mi jelenleg korszerűsítés adatbázisunkban", ezért most kérjük a nevedet, jelszavadat és a születési adataidat, hehe. Csak reménykedünk, hogy egy ennyire szimplán fatengelyes, átlátszó trükknek már senki nem dőlhet be.…..
Viktor egy vélhetően igen régi, de érdekes jelenségre hívja fel a UPC "digitális" csomagjára előfizetők figyelmét. A tévébe ugyanis csak analóg jelet továbbít a set-top box alapértelmezett esetben. Ahhoz, hogy a lakáson belül is digitális legyen, a drágább HD-csomagot…..
upc on-line 2011.03.08 16:09:38
Kedves Viktor!

Szeretnénk néhány információval szolgálni azt illetően, hogy a UPC digitális szolgáltatása valóban digitális, és hogy nem feltétlenül szükséges HD csomagot rendelni ahhoz, hogy egészen a tévékészülékig, teljesen digitális módon, HDMI csatlakozással juthasson el a televíziós jel. Nagyon sajnáljuk, ha ügyfélszolgálatunkon ez ügyben valóban félreérthető vagy esetleg téves tájékoztatást adtak.

Noha a HDMI csatlakozó, az elnevezéséhez is méltóan, eredendően a HD-adások átvitelére szolgál, és noha tapasztalataink szerint a normál felbontású digitális kábeltévé szolgáltatás minőségére nincs észrevehető hatással az, hogy a csatlakozás SCART vagy HDMI kábelen keresztül valósul meg, az előfizetői igényeknek megfelelve már hosszabb ideje biztosítunk HDMI csatlakozóval ellátott médiabox-ot akár normál felbontású digitális SD adáshoz is. (Amellett persze, hogy természetesen minden HD csomag megrendeléséhez eleve HDMI csatlakozós készüléket biztosítunk.)
Az általános szerződési feltételekben pontosan bemutatjuk a szolgáltatás technikai megvalósítását, amiről ügyfélszolgálatunk is felvilágosítást tud adni.

Úgy gondoljuk egyébként, hogy a digitális szolgáltatás a csatlakozás típusától függetlenül is számos előnyt nyújt az analóggal szemben, mint például az elektronikus műsorújság, a videorögzítő, a videotár, és más interaktív lehetőségek.

Üdvözlettel:
upc on-line
Antal egyik reggel arra ébredt, hogy albérletbe adott lakásában valaki ottfelejtett egy UPC-előfizetést, amit ő fel sem tud mondani. A UPC csak a szerződő féllel hajlandó tárgyalni, aki nyilván nem fog jelentkezni tartozása kifizetése miatt:Másfél szobás lakásomat kiadtam…..
Imre szembesült a válság egyik új fejlesztésével, a passzív ügyfélszolgálattal. Lényege, hogy nem közlik vele, miért korlátozták a nézhető csatornái számát, majd úgyis jelentkezik, ha észrevette. A korlátozás hátterében a UPC műholdváltása áll, aki magától nem…..
upc on-line 2010.09.24 15:07:15
@Rosszindulatú Vászka: @donfuligjimmy: Szeretnénk megköszönni a upc on-line tulajdonított bizalmat, de fenti esetben nem cégünk -és ezért nem is mi, a upc on-line- az illetékes, hanem testvércégünk a UPC DTH.
A műholdváltásról mindenki számára elérhető információ szerint, az átállítást ingyenes és előtte mindenkit megpróbált többször elérni a szolgáltató.

üdvözlettel:
upc on-line
László nem érti, a volt monortelesek körzetében miért kerül az 1mb/s ADSL annyiba, mint máshol a 15 megás kábelnet? Mert nem fejlesztik arrafelé a hálózatot?A UPC általában kirívó reklámjaival hívja fel magára a figyelmet. Most egyszerre két szolgáltatást is hirdetnek. Az…..
upc on-line 2010.09.10 17:02:30
Kedves posztoló és kommentelők!

Időnként megesik a UPC-nél, hogy egyes területenként eltérő akciókat hirdetünk meg, ez történt most is, de a visszajelzéseket meghallgatva és az igényt tapasztalva úgy döntöttünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül, kiterjesztjük a mostani kedvezményeket a 29-es, monori körzetre is. Ezt egyelőre csak a kábeltévével kapcsolatosan tudjuk megtenni, mivel, ahogy a poszt toló is utalt rá, ez az a szolgáltatás, amely egységes a 29-esben és az ország más területein is. Ennek a gyakorlati megvalósítása – a webshop megfelelő átparaméterezése – már megtörtént, a tesztek sikeresen lezajlottak. A komment megjelenésének időpontjában már elérhetőek a módosított ajánlatok webshopunkban, a 29-es körzet előfizetői is élhetnek már az online kedvezményekkel analóg és digitális kábeltévé szolgáltatás rendelése esetén, honlapunk vonatkozó részeinek módosítása pedig már folyamatban van.

A FiberPower tulajdonságait sajnos értelemszerűen nem tudjuk biztosítani egy ADSL hálózaton. Érthető és teljesen jogos az igény a leggyorsabb internetre, és ahogy ezt már számos fórumon jeleztük korábban, a UPC arra törekszik, hogy amennyire csak lehet, minden szolgáltatási területén egységesítse a szolgáltatások színvonalát. A 29-es körzetben azonban ez több időt igényel, mint máshol, mert itt kezdettől fogva alapvetően két különálló távközlési infrastruktúrára épültek fel a szolgáltatásaink: a tévé kábelen megy, míg az internet és a telefon rézérpáron.
Addig is, amíg ez áthidalhatóvá válik, kollégáink már dolgoznak további olyan ajánlatokon is, melyek a 29-es körzetben előfizetők eltérő műszaki jellemzőkből adódó hátrányát valamelyest kompenzálhatja a többi, kábeles UPC előfizetővel szemben. Továbbá, megértve a jogos reklamációt, reklámanyagainkban és honlapunkon a jövőben még hangsúlyosabban fogjuk felhívni a figyelmet a két, teljesen eltérő lehetőségeket biztosító hálózatunk eltérő műszaki feltételeire, szolgáltatási lehetőségeire.
Ugye az már eleve vicces, hogy előre küldik ki a következő havi számlát, az esetleges jóváírás pedig hónapokkal később történik, de még ennél is van lejjebb. Imre internet utalvánnyal próbálta rendezni számláit,amit nem képes feldolgozni a UPC rendszere. A megoldás: fizesse…..
upc on-line 2010.09.01 13:54:40
Az internet utalvány beváltásának feltételeire megpróbáljuk minél több módon felhívni előfizetőink figyelmét. A honlapunkon jelenleg ez olvasható a témában: www.upc.hu/kabel-internet/internet-utalvany/ Az utalvánnyal történő fizetés alkalmával több on-line rendszernek kell együttműködnie (upc és egyéb cégeké) , ez csak abban az esetben valósítható meg, ha az általunk is hirdetett feltételek teljesülnek a felhasználók oldaláról is, illetve cégünk be tudja tartani számlakibocsátás pontos módját, melyre jogszabályok is köteleznek minket.
Megértjük a homárban bloggoló felvetéseit, de sajnos továbbra is csak a fent leírt és idézett feltételek mellett tudunk internet utalványokat beváltani, hasonlóan több ezer előfizetőnkhöz, akik naponta használják ezt a fizetési módot.

üdvözlettel:
upc on-line