Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszerű-anya

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az augusztus 28-i műsor két vendége Schmidt Mária,a Terror Háza Múzeum főigazgatója és az indexes Gerényi Gábor voltak, a műsorvezetést pedig Kóczián Péter ezúttal Rangos Katalinnal osztotta meg. Képes-e a baloldali gondolkodás felfogni a kultúra jelentőségét, vagy csak…..
egyszerű-anya 2009.09.07 13:41:23
@Admiral William Adama:
JA! Meg ha piros hó esik a holdon.......ennyire azért nem vagyok egyszerű,hogy ezeket a sztereotip hülyeségeket megegyem:)Mintha lassan a negyedik generáció nőne ott is fel Trianon óta és jééééé tudnak magyarul!Pedig volt sok tiltás , keverés!
Valami eredetit? alátámasztott , logikus érvet esetleg nem lehetne??.......... Mert olyan egyszerű vagyok, hogy az eddigieket csak olyan papagáj kórban szenvedők ismételgetésének hallom.
Ami tudom persze,hogy sajnos ragályos :(
De legalább lekötitek magatokat.
A globalizációs folyamatok már rég eldöntötték helyettetek a jövőtöket/na meg az enyém is/.....és annak a hátterében állóknak az a jó ha egymást marjátok amíg teljes nem lesz a hatalmuk.
Aztán ha jók lesztek ,talán még az anyanyelvetek is megmarad. A földünk ...mármint ez a golyóbis .... már nem biztos:(Ennyi energia a semmiért:(Siralmas.