Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakásfelújító Feri

8 bejegyzést írt és 837 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hőszigetelés Budapesten és Pest megye településein   Szeretné ha a hőszigetelés sikerülne, nem lennének hő hidak a munka végeztével? Szeretné a legjobb szakembereket megtalálni Budapesten és Pest megyében, válasszon szakembert a hőszigeteléshez. Hőszigetelése előtt…..
Gondolatok és költségek egy darab szarufa cseréjéhez!   Az ácsmunka szakértelmet igényel, nem bízza családja biztonságát kontárokra, akikből rengeteg található a Magyarországi gazdasági helyzetnek köszönhetően. Tájékoztatás! A jelenlegi építőipari szabályozás…..
Húsimádó Töltött kenyér 2014.11.24 19:05:23
Töltött kenyér Már a címmel is gondban voltam, hogy ez valójában mi is? Gyakorlatilag kenyérszeletek között van egy csomó minden, de mégse igazán kenyér. Na mindegy, a név marad töltött kenyérnek... A múltkor a háttér televíziózás esete forgott fenn, vagyis valamit…..
Lakásfelújítás apró mozdulatnak látszik, de koránt sem az   Sokan képzelik azt, hogy hipp és hopp, máris költözhet a szépen felújított lakásba, nem belegondolva a lakásfelújítás útvesztőibe. Még sokszor a szakembereknek is fejtörést okoz egy-egy hiba megoldása, akik…..
A tajvani milliárdos által alapított díj olyan tudósokat díjaz, akiket a Nobel-bizottság nem. A Nobel-díjhoz hasonló szerepet szán alapítója a Tang-díjnak, amellyel kétévente jutalmaznák a természet- és társadalomtudományok négy területén a legkiválóbb elméket. A…..
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Lakásfelújítás tájékozódjon a felújítást végző személyről vagy cégről Napjainkban sajnos megjelentek a lakásfelújítás előtt is az úgynevezett hiénák, akik az előleg felvétele után, többet nem jelentkezik! Ezt meg tudja előzni, ha nem ad az első találkozás…..
Hogyan lehet szakembert választani? A szakember kérdése fokozottan fontos napjainkban, mert sok az önjelölt Mekk Mester a porondon, mivel az utánpótlás vagyis a szakmunkásképzés hazánkban teljességgel mondhatni megállt! Fontosnak tartanám megemlíteni, hogy az internetes…..
Lakásfelújítás Egy komplett vagy részleges lakásfelújítás lehet egy igazán kellemes érzés is, de számos esetben előfordulhat negatív élmény is. Rövid blogbejegyzésemmel erre szeretnék rámutatni. A lakásfelújításod előtt, először a megfelelő műszaki tartalomról…..
Visszatámadt Kocsis Máté az atlatszo.hu cikkére: a cikk állításait nem cáfolta és helyreigazítást sem kért, de valótlan és sértő állításokkal illette a cikk szerzőjét. Zsidai Péter pert indít, mert a közleménnyel a polgármester megsértette jóhírnévhez való…..
A Lakásfelújítás1 Kft oldalán mutasd be vállalkozásod több ezer embernek teljesen ingyenesen! Kerülj előrébb a keresőkben, előzd le a konkurens oldalakat egy jól megfogalmazott és tartalmas Pr-cikk segítségével! Használd ki az internet adta lehetőségeket, lendíts…..
Építőpari szakember, vagy Olcsó János? Számos esetben olcsóbb lehet a házilagos kivitelezés, de sokszor ürüm is keveredhet az örömbe. A nehéz anyagi helyzetnek köszönhetően, egyre kevesebb pénze jut a családoknak a lakásfelújítási vagy éppen a szobafestési munkálatokra,…..
Subba Vasárnapina 2013.06.02 21:26:37
Ma szolid csöcsöset kaptok :) ..
Budapest 100 éves a budapesti taxi (fővárosi) Napi közpénz: óriáskerék a Belvárosban (belváros) Fővárosi villamostender: négyen maradtak (index) Két új ivókút a Várnegyedben (egyker) Budapest, 1945 – egy amerikai hagyatékon keresztül (mandiner) Festéssel hívták fel a…..
Kicsit nem figyelünk oda, mert elkápráztat a Kedves Vezető szülinapjára rendezett össznemzeti hálaünnep, és máris akad egy - igaz önjelölt - kihívója. Gondolom pech, hogy olyan, mint "szocialista zárt ülés" nem létezik, és az elhangzó információ hamarabb jut el a sajtóhoz,…..
Tovább szigorodik a kormány reklámadó tervezete. A trafikokra korlátozná az országos kereskedelmi adók vételkörzetét. „A cigarettával és a szerencsejátékkal már leszámoltunk, most jön a kereskedelmi média. Nem tűrhetjük tovább azt, ami a hazánkban televíziózás néven…..
Lakásfelújító Feri 2013.05.26 18:41:11
Az elmúlt évtizedek megváltoztatták környezetünket, szinte teljesen átformálva a minket körülvevő világot. Az internet térhódítása, a számítástechnikai eszközök előretörése az élet összes területét átalakították. A gazdaság minden egyes szektorát átszőtte a…..
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
Lakásfelújító Feri 2013.05.22 04:15:48
A legjobb szcientológus hagyományokat felelevenítve ingyenes középfokú pénzügyi angolt hirdet a Hays Hungary állásközvetítő. Valójában persze nincs tanfolyam, Mint egyértelműen kiderül a frissítésből, másfél hónappal később mégis megtartották a tanfolyamot, és nem csak a…..
Két napja egy angol oldalon láttuk ezt a videót először. Döbbenetes. A Dove egy különös kísérletre kérte fel Gil Zamorát, aki fantomképeket készített korábban a rendőrségnek. (Tehát elmondások alapján rajzolt!) Az akció a lényeg az volt, hogy ő nem látta a nőket,…..
Lakásfelújító Feri 2013.04.24 04:47:51
Ahhoz, hogy valaki odafigyelve a környezet fenntarthatóságára építkezzen, nem feltétlenül kell mélyen a zsebébe nyúlnia és több évtizedes megtérüléssel számolnia a kezdeti energetikai beruházások tekintetében. Az viszont nem árt, ha van némi elszántság, kézügyesség és…..