Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artúr Doki

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Babits Mihály Kulturális Központ szervezésében megrendezett Pünkösdi Hal- és Vadünnep keretein belül lépett színpadra Szekszárdon a Béla király téren június 5-én vasárnap a már 26 éve aktív magyar rockzenekar, a Hooligans. Az együttes sikert sikerre halmozva fészkelte be magát a hazai rockszíntér…..
Blogkocsma Sonkás kocka 2017.07.17 07:00:00
Hajdan a Magyar Néphadsereg egyik legkedveltebb fogása volt a - főképpen vacsorára főzött - sonkás kocka. No nem azok kedvence volt, akik ették, hanem azoké, akik főzték.Elkészítése alig igényelt nagykonyhai tapasztalatot. A szakács megnézte az aznapi vacsoralétszámot és…..
Az Alice In Chains súlyát, jelentőségét, legendáját nincs értelme részletezni. A súlyos témák mellett a kétsávos ének volt még az, ami miatt kilométerekről ki lehetett és lehet még mindig szúrni a csapatot, ennek a kialakulásáról, miértjéről nyilatkozott nemrég Jerry…..
Artúr Doki 2017.04.27 21:25:03
Megrázó volt látni, ahogy több száz kis birkózó példaképe, a szőnyegen oroszlánként küzdő Lőrincz Viktor a könnyeivel küszködve, magába roskadva áll értetlenül az elcsalt bronzmeccs után. Korosztályos edzőtáborokból közel tíz éve ismerem Lőrincz Viktort. Már akkor is ő volt a legelszántabb,…..
Artúr Doki 2016.08.16 20:27:02
@GNDL:

Többet szerzett...akcióból!
A német /török konkrétan kapott 2 pontot a zsűritől,aztán még egyet a játékvezetőtől...értékelhető megmozdulása nem akadt.
Ennyi.

A legnagyobb duma: xy birkózónk bejutott a legjobb 4 közé...és végül az 5. helyen végzett.
"Ad absurdum"
A Szent László napok Kőbánya egyik legnagyobb rendezvénye, ahol tényleg jó koncertek és időnként zenés színházi produkciók szoktak lenni a Szent László templom melletti színpadon a számtalan egyéb színes program mellett. Dicséretére legyen mondva a fideszes önkormányzatnak,…..
Jó, nem titkolták el, de mivel Aimée Osbourne önszántából maradt ki az Osbournes című valóságshowból, így sokan azt hiszik, hogy Ozzy és Sharon családja csupán négytagú. Pedig nem. Aimée állítólag azért nem válallta a szereplést, mert önálló karriert szeretett volna,…..
Ozzy Osbourne @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.04. Érthetetlen hogy sikerül összerakni a 61 éves Ozzy Osbourne-t az egyes koncertekre, de valahogy mindig sikerül. A Scream című albumát turnéztató egykori szakmunkástanuló egy jónak kis túlzással sem nevezhető koncertet…..
Artúr Doki 2010.10.05 11:35:04
@Baloo27: Na ezért kár volt leülnöd a billentyűzet elé...
Katonatörténetek 129. - A tea 2010.02.15 08:00:00
A laktanyai konyhákon igazából sohasem hajtottak Michelin-csillagokra az egyenruhás séfek, s a csúcsgasztronómia sem tartozott az elérendő célok közé. Azt meg eddig is úgy tudtuk, hogy a tea kiváló frissítő ital, főleg ha friss alapanyagból készül. Igaz? Vagy mégsem? Döntsük…..
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..
 A paksi Erzsébet Szálló felújításánál 1,5 milliárd forintos megbízást kapott az atomerőműtől egy HM-közeli családi vállalkozás. A panamai szálon Svájcig és Liechtensteinig jutottunk...