Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takacs Jeno

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Takacs Jeno 2011.09.01 13:59:11
Szóval, hol kezdjem.

Talán ott, hogy gyurcsótány ajánlására, miszerint el lehet innen menni - el is mentem. Hosszú évekig fizettem az adót, alkalmazottként nem csaltam semmi járulékon. Volt egy 4 ütemű wartburgom, amit bontóban leadtunk pár éve, azóta nem volt autóm.

Szóval elindultam az ajánlás alapján, szerencsét próbálni. Angliába érve nem mondanám, hogy megtaláltam a számításom, mivel diplomásként egy kocsmában dolgozom, de a pénz nem rossz. Sokszor hajnalig dolgozom, adót is fizetek szépen, legálisan mindent. Eleinte a lakótársak hordoztak, de pár hónap munkával tudtam venni egy 10 éves Audit, olyat, amit otthon nem tudtam volna több év alatt sem. Lényegtelen. Szóval ezzel az angol rendszámú, 2500 köbcentis csodával járok. Ez itt elég csótány, de megteszi.

Most jön a feketeleves: a családom egy része otthon él, a szüleim, a testvérem. Ezidáig haza-haza jártam, gond nélkül. A kocsi a nevemen, a sajátom, fizetek rá mindent, ami kell. Ez után ez hogy is lesz? Magyarországon ezt "drága autó"-nak gondolják sokan, holott nem volt az, csak ugye más az ár-érték arány Angliában. Most akkor félre fog állítani a finánc, a rendőr, az NKH-s, a tűzoltó, a katona meg a juhász? Mert a csótány szavait megfogadtam, és elmentem ebből a kurva országból? És mertem egy 10 éves kocsit Angliában venni? És haza merek jönni vele az édesanyámhoz? Hogy a tökömbe fogom igazolni, hogy jogosan használom jelen formájában, angol papírral, satöbbi? Nem lehetek édesanyám segítségére majd 30 napnál tovább itthon? Télire bezár a kocsma, ahol dolgozom. Ezidőre nem térhetek haza édesanyámnak segíteni a téli hónapokra a kocsimmal, ami egyébiránt mindenben az enyém, és legális? Vagy most akkor mi van?

Erre kérnék egy okos választ. Mert ez így nekem félelmetesen hangzik...
Azért a jóízlésű viccnek is van határa. Láttunk már laza ügyfélszolgálatosokat, de amit Dóra a Philips Magyarország nevében kapott, az már durvább, mint egy diszlexiás Szerencsekerék-gála. Nem, az ügyfélszolgálatos nem külföldi és nem fordítógép (a teljes eredeti levél a…..
Szeret játszani a Spar, azonban úgy tűnik, a népszerűsítési akciókat nem gondolják kellőképpen át: a hipermarket dzsungelkalandra hív és saját vitamintáskát terveztet a kedves vásárlóval (amiből, hála a magyar kreativitásnak, igazán bájos dolgok születhetnek). A Homár nem…..
Hihetetlen, hogy még mindig vannak, akik azzal szórakoznak, hogy telefonszámokat gyűjtenek adatbázisba, aztán megpróbálják kiszámlázni a "szolgáltatást". Örvendetes hír, hogy a Doc cégét betámadó Magyartelefonkönyv.hu oldalt a jelek szerint már le is lőtte…..
Magyaridióta Csalásszerűség 2011.05.25 13:58:00
Az ember azt gondolná, hogy díjbekérővel ügyeskedni, azaz egy számlának látszó díjbekérő bizonylattal megpróbálni kicsalni a címzettől a pénzt, már rég nem divat. Igaz, az ember azt is gondolná, hogy egy bizonylat vagy díjbekérő vagy számla, de semmi esetre sem díjbekérő…..
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
Takacs Jeno 2011.05.13 22:02:02
@ariete: nem tudom te ki fia-borja vagy, de hogy velünk együtt téged is megesz a kínai, az is biztos. Hacsak nem kínai vagy.

++off++
Takacs Jeno 2011.05.13 22:04:20
@Alf: ez csak fikció. (szerinted...)
Takacs Jeno 2011.05.13 22:09:18
@Kőbányai Világos: még szerencse, hogy ésszel élek, nem erővel.

De hogy felvegyem a kesztyűt, és kicsit beálljak a sörbe, akarom mondani sorba: magadfajta olcsó, penészízű sörrel nem vitázom. 8 napon túl úgysem állsz el. Meg amúgy is utállak.
Különleges autók AG Excalibur 2010.07.11 10:16:00
A műszaki adatok nem állnak rendelkezésre (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Takacs Jeno 2010.07.23 17:54:53
Misztikus, de annál elevenebb jelenség a dadaista árverés a Vaterán, a legfrissebb versenyző, egy 5000 forintos, "félig édesre cukrozott tájjelgű rosé", a következő ajánlással, köszönjük Markónak és nem tudjuk mire vélni. Vagy ez is valami víruskampány lenne? Zoli…..
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..
Takacs Jeno 2010.04.13 14:18:04
@nyunnya: Amelyik susogós tréningben jár, és szotyit köpköd. Fehér, nem mikiegérfülű, mégis orrhangon beszél. Többnyire kopasz, vagy fogatlan. A lezüllött munkásosztály okos-ból meggazdagodott fattya. Jellemzője még a vastag aranynak tűnő lánc. És imádja a giroszt.
Vucc "nem nagy számnak, de kissé megdöbbentő"-nek minősített azt, hogy felhívta egy zepteres pióca, be akarta palizni egy átlátszó trükkel (pont ő tizedik, bruhaha, nyert egy 500 forintos valamit, amiről nem árulja el, hogy mi, de átadná személyesen, de azt sem árulhatja…..
Budapest Száksz Napirokkant 2010.03.17 07:40:00
Ha én igazolvány volnék,Csakis rokkant lennék,Hajónyi bmw-vel este gyúrni mennék,Rokkannék fiúnak, rokkannék a lánynak,Az igaz sérülésnek és a hazugságnak.Ha én sofőr volnék,Csakis paraszt lennék,Hatalmas motorral gyereket gázolnék,Szarnék én a kreszre, szarnék én te…..
A Csikós meg a Winkler együttes erővel szopatnak. Szerintük a járműparkom frissítése, hát nem akarnak megbántani, de kissé döcögősre sikeredett. Az elmúlt félévben teljesen meggyőződtek róla, hogy ilyen tesze-tosza kis bög vagyok (Nem igaz! Lelkesen támogattuk a…..
Az előző évszázad nagyobbik felét tölgyfa-hordóban töltötte az a malátawhisky, melyet a napokban vertek csapra Skóciában. A Gordon and MacPhail’s Mortlach röviditala nem kevesebb, mint 70 éven keresztül érett, ezzel pedig a legöregebb whiskey jelenlegi a mezőnyben.Az igen jó…..
A múlt heti elhanyagolt csecsemő után megint egy játékhoz kapcsolódó, szörnyű halálesetről kell beszámolnunk: Amerikában, a Tennessee állambeli Wilsonban Countyban egy hároméves kisgyerek, Cheyenne Alexis McKeehan mostohaapja pisztolyával agyonlőtte magát. A kislány csak…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/11 Subject: Bukka Party - Jelentkezés To: bukkaparty@bevallalos.hu   Sziasztok Bevállalósok!   A siteon olvastam - edgeH a nickem - hogy jelentkezőket vártok a II. BukkaPartyra, ahol Throath Andival a főszerepben három lány egyszerre próbálja…..
Kínos incidens beszámolója következik: Tom mindig is higgadt típus volt, akár fát is lehetett volna hasogatni a hátán. Maximálisan megbízott szürke egér barátnőjében, egészen addig, amíg viszont nem látta őt egy videón, aktus közben, egy idegen sráccal. De még ekkor sem borul…..
Takacs Jeno 2010.03.11 10:26:30
Nosztalgikus érzés, amikor nem online vagy telefonos átverésre figyelmeztetnek minket, hanem a postaládából kerül elénk a hülyeség. A Díj Szolgáltató azt írja, hogy egy 7.000.000.- Ft értékű csekk vár Telifántra, amihez aztán még hozzácsap 2,8-at és még aprónak hetvenezret…..
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..
Takacs Jeno 2010.02.22 07:24:03
Garantáljuk

Gazdag bemutatócsomagunkat mindössze 990 forintért kapja meg. A küldemények kiszolgálására a megrendelés beérkezésétől számított 4 héten belül kerül sor. Kérjük, ne küldjön előre pénzt, a megrendelt csomagban küldjük a postai utalványt.
Ha a bemutatócsomag átvételét követő 8 munkanapon belül nem kapunk Öntől elutasító választ, három-négyhetente elküldjük a kiadvány következő DVD-filmjét és a hozzá tartozó könyvet megtekintésre. Ezeket is kedvező áron küldjük, áruk mindössze 2990 forint, ami már tartalmazza a csomagolási és postaköltséget, valamint az áfát. Önnek szerencsés esetben akár 52 DVD-t tartalmazó kollekciója is lehet.
A küldemények átvétele nem kötelezi Önt vásárlásra, visszaküldheti azokat 8 munkanapon belül (a határidő megállapításánál a postai bélyegző dátuma számít).
A DVD-filmek további küldése bármikor megszakítható – elég, ha telefonon vagy levélben értesít bennünket.
A bemutatócsomagot a kifizetést követően mindenképpen megtarthatja, függetlenül attól, hogy a továbbiakban el kívánja-e mélyíteni e tárgyban ismereteit vagy sem.
A Mester Kiadó Kft. tagja a Magyar Áruküldők Egyesületének és a szervezet által elfogadott etikai normákat teljes egészében sajátjaiként ismeri el (
www.arukuldok.hu).
A hibás vagy a kézbesítés során megsérült küldeményekre minden esetben kijavítási, illetve cserekötelezettséget vállalunk.
Olyan ügyfelek megrendelését nem áll módunkban teljesíteni, akiknek cégünkkel szemben fennálló tartozásuk van. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 14 éven aluli gyermekek megrendelését csak a szülő adataival tudjuk elfogadni.
Ismerkedjék meg ajánlatunkkal minden kötelezettség nélkül!

Mester Kiadó Kft. munkatársai

Az Ön által megadott személyes adatokat a Mester Kiadó Kft. (1063 Budapest, Bajnok u. 13.) megrendelése kiszolgálásának céljából és abból a célból kezeli, hogy saját és más megbízható cégek ajánlatait el tudja Önnek juttatni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, és adatait addig tartjuk nyilván, amíg Ön kezelésük megszüntetését – melyet bármikor, indokolás nélkül megtehet - írásban vagy telefonon nem kéri. Hozzájárulok ahhoz, hogy a velem szemben felmerülő esetleges kinnlevőségeket a Creditexpress Kft. kezelje. Adatfeldolgozók: DMS Kft., Mester Kiadó Kft.
Sándor megpanaszolta, hogy szeretett bankja, az OTP külön értesítés vagy beleegyezés kérése nélkül átutalta 2490 forintját a minden online idők legnagyobb botrányát okozó PPO-nak. (Itt elolvashatják a Homár összes PPO-s posztját.) Sándor a káromkodásig feldühítette magát a…..
Szerencsés véget ért egy drámai mentési akció kedd kora délután a felső-bajorországi Brauneck síterületen, ahol műszaki hiba miatt hirtelen leállt egy drótkötélpálya. - áll az MTI tudósításában. A leállás nem sokkal 10 óra után történt Lenggries és Bad Tölz…..