Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kocsari Antal

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett: Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges…..
Kocsari Antal 2012.11.20 14:35:25
www.youtube.com/watch?v=zMfvd9VePlg

Érdemes megkérdezni Sztípity Róbert urat, hogy mit szól ehhez.

Nem lepődök meg, ha a "cég" kap majd egy kis NAV viszgálatot, csak mert éppen leszállnának a fűbe helikopterrel, vagy éppen puha a pöc§ük.
Vissza a kedvenc kereszteződésembe Budapesten, a XI. kerületi Kondorosi út és Fehérvári út találkozásához. A Kondorosi úton akartam egyenesen tovább haladni, de mögöttem egy taxis nem bírta megvárni, hogy telezöld legyen, a jobbra kanyarodó kiegészítő lámpa felvillanásakor…..
Belsőség Heti merítés 2012.07.15 17:35:00
Kis piros szívecske A bulik során aztán néha az extrém körülmények hatására felmondta a szolgálatot (pl. amikor 6 személlyel mentünk - ami mellesleg rendszeres volt - a korróziónak köszönhatően eltört a hátsó lengőkar). Szep kis nyar Ekkor kapom az SMS-t: “…a kocsi…..
Kocsari Antal 2012.07.16 00:58:13
http://www.youtube.com/watch?v=QFKFg89ANRA..
Ha így folytatódik, kiválóan szórakozunk majd az Éden hotel második évadán, itt van menten Nikolett, akinek az arcára egy különösen kegyetlen plasztikai sebész varázsolt csalánszájat, a kozmetikus barátnője meg egy centi vastag szemöldököt hegesztett a homlokára, gondolom…..
Kocsari Antal 2012.02.15 18:15:08
@Kocsari Antal: Ba§§zus, most látom, nem csak én kiáltottam APEH -ért...
Legutóbbi posztunkban egy felhívást közöltünk, melyben arra kértünk dubajozáson átesett nőket, hogy álljanak ki a blog olvasói elé, és meséljék el személyes tapasztalataikat. Ezen felbátorodva, Lilla elhatározta, hogy megosztja élete rövid történetét és egy érdekes írást…..
“Nagypolgári” panel (tipp: hatja) Elölről villa, hátulról vár, a pincében meg a görög tengerpart (Advertigo Net/pwiking) A kályhacső mellett alighanem a kormot takarták el, de nagyon jópofa megoldás Vajon ennek az ingatlanosnak miért nem csak a feje van a képen? Kínai…..
Hallották, kedves olvasók? Orbán Viktor miniszterelnök bekérte a MÁV prémiumlistáját, miután kiderült - képzeljék csak el - "több millió forintos év végi jutalmat vehetnek fel." Megdöbbentő. Képzeljék, ráadásul az érintettek között van a már Orbánék által…..
..
Kocsari Antal 2011.12.21 15:24:01
Mindenidők Legjobb Magyar Filmes Meztelenkedése!!!Hernádi Judit a Hasutasok c. Filmben.   ..
Kocsari Antal 2011.11.25 12:50:38
Naiv ügyfél bízott benne, kedvezőbb áron tud netezni és telefonálni, ha a T-sek helyett az Invitel csapatának fizet, ezért januárban vett egy nagy levegőt, és váltott. Azonban csak azt sikerült elérnie, hogy most már két cégtől kapja a számlákat ugyanazért a…..
Kocsari Antal 2011.10.31 12:55:41
@E-Sz-A:

Itt két kommentel feljebb a megoldás, baszki.

Ettől függetlenül sszarjanak sünöt.
Az „utcai politizálás” fogalma gyakran hangzott szitokszóként, pedig teljesen normális része minden demokráciának, minden jogállamnak, ahol a gyülekezés szabadsága alapjog. Magyarországon 2006 óta viszont utcai politizálásról hallva véres tömegoszlatás,…..
Erzsébet a Global Faktor Zrt-nél blogbarát tömörséggel vázolja, hogyan lehet megtámadni a 10 évvel ezelőtti fantomtartozásokat:Mi PSZÁF engedéllyel rendelkező faktor és követeléskezelő társaság vagyunk. Gyanítom, hogy az OTP követelését behajtó cég nem az, mert különben…..
Ha pontos és megbízható költöztetőt szeretnénk, semmiképpen se a Fuvar Levi szolgáltatásait vegyük igénybe - ajánlja Krisztina, akinek már egy ideje a bútorait kéne pakolásznia az új lakásban, és nem a Homárnak írogatni. Na persze, ha a fuvar szolgálat tartaná magát a…..
Zoli biztosan nem fogja kifizetni azokat a parkolási bírságokat, amiket a saját garázsa előtt állva gyűjtött össze. Sajnálatos módon egyikről sem kapott mikuláscsomagos értesítést, bizonyára a környezet védelme lehetett a szempont:Tisztelt Ügyfélszolgálat! A mai napon…..
via..
Kocsari Antal 2011.09.18 22:13:11
Az Antenna Hungária elnézést kér a történtekért, nem értik hogyan keveredett az este 8 órás sávban Bud Spencer a Puskás Ferenc Stadionba.Az RTL-Klubról a M1-re tévedt Piedone, pedig eredetileg Hongkongban kellett volna osztania a pofonokat. Az Antenna Hungária jelenleg is vizsgálja,…..
Kocsari Antal 2011.08.04 18:07:23
A BKV a jelek szerint annyira átállt költséghatékony üzemmódba, hogy saját alkalmazottaikat is képesek folyóvíz nélküli konténerben elszállásolni, amíg felújítják a 2-es villamost. Szerencsére a szart nem, csak a mosogatóvizet kell az utcára önteniük, amit dizájnos…..
Kocsari Antal 2011.08.01 13:12:31
A nem mindennapi installáció Hamburg mellett, az MS Dockville névre hallgató zenei, illetve művészeti fesztivál helyszínén készült. Megálmodója az EVOL néven ismert német művész, aki korábban már több urbánus alkotáson tökéletesítette technikáját. A derékszögű,…..
Kocsari Antal 2011.08.01 11:14:57
“Szinte leírhatatlan a lakás hangulata, amely már a 2 m²-es előszobába lépve magával ragad minket, ez később csak fokozódik, amikor elénk tárul a 27 m²-es amerikai konyha, mely teljesen gépesített és beépített konyhabútorával támogatja a kulináris élvezetek…..
Kocsari Antal 2011.07.22 15:18:59
    Azt mondják, a nyócker tele van rejtett kincsekkel. Erre a gyönyörűségre, amit Művészkert vagy Martsa Műterem néven ismerhet, aki hallott már róla, akkor találtam rá az indafotós Loniii mappái között, amikor fotókat kerestem a siránkozós poszthoz. A mappát a…..
Gunned Alf képe csak azoknak mond valamit, akik építkezés közelébe kerültek valamilyen módon, de számítok rá, hogy miattuk megérte kitenni. Másoknak marad az esztétikai élvezet.                           Lindab Rainline..
Kocsari Antal 2011.06.24 22:32:41
"a tervek szerint Óbudán a Vörösvári úton a rendelőintézet és a Flórián tér között, Újbudán a Lágymányosi híd budai lehajtójától a Fehérvári úti végállomásig, valamint Kőbányán a Liget tér és a Szent László tér megállók között" - borul majd…..
Kocsari Antal 2011.06.22 14:04:44
Aki harminc fölött van, mindenki emlékszik erre a lendkerekes autóra, ugye? A Tárgy Állítólag egy Packard alapján készült, alapjában véve tökmindegy, az egyik első lemezárugyáras lendkerekes autó volt az ötvenes évek közepén, ami a boltokba került, és olyan sokáig…..