Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N Karesz

188 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatok Blogja Tom és Jerry 2014.03.09 12:20:12
A Tom és Jerry (Tom and Jerry) egy sikeres és hosszú életű, színes, amerikai (Technicolor) rajzfilmsorozat, amelyet William Hanna és Joseph Barbera írt és rendezett a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió számára. Annyira népszerűvé vált a két figura, hogy még napjainkban is készítenek…..
Mennyire árt az ember szervezetének, ha lejárt szavatosságú terméket fogyaszt? Kinek van igaza, aki kidobná, mert mérgezőnek gondolja, vagy annak, aki szerint még néhány nap belefér, és élelmiszert amúgy sem dobunk ki? - olvasható a hazipatika.com oldalán. Terméktől,…..
A 9. hét nézettségi toplistán nincs a Való Világ 6.Miért?A Mészáros Márton blogjában megjelent nyílt levél Kolosi Péterhez és a kommentárok világossá tették az okot : a nézők elfordultak a Való Világtól.Olvassa a meszarosmartonblogja.hu-n.Elegük lett az alacsony szintű…..
Többször átolvastam Mészáros Márton nyílt levelét,melyet Kolosi Péterhez intézett a Való Világ műsor miatt,mely olvasható  a meszarosmartonblogja.hu-n.Már a Való Világ 1 is kiverte a biztosítékot a magyar nézők körében,mert megosztotta a nézőket.Nagyon sokan rajongtak az…..
Ismét apa lett Tőkés László. Az európai parlamenti képviselő környezetéből származó információnk szerint a felesége, Lévay Tünde múlt hétvégén szült Budapesten. A 62 éves lelkész-politikus negyedik gyermeke fiú. Értesülésünket megerősítette Nemes Csaba, Tőkés…..
Az amerikai pletykák szerint Priscilla Presley visszatér a Dallas 2012 3. évadban.Mi a valóság alapja a híresztelésnek?Majd a 3. évad választ adhat vagy a sorozat készítői.A TNT amerikai csatornán február 24-től láthatják a 3. évad új részeit,melyben talán feltűnik később…..
Tisztelt igazgató úr, Magamat – a saját értékeim kihangsúlyozása, vagy esetleges túlértékelése nélkül – az átlaghoz képest értelmes, érdeklődő és a világra nyitott fiatalnak tartom, ezért nem tartom összeegyeztethetőnek világképemmel, hogy szó nélkül átsikoljak az…..
Sorozatok Blogja Cobra 11 2013.11.22 15:13:15
A lélegzetelállító autósüldözések új részekkel folytatódnak: a Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Eredeti cím: Alarm für Cobra 11Német akciófilm-sorozat Főszereplők:Erdogan Atalay – Semir GerkhanRené Steinke –…..
Felavatták Puskás Ferenc egész alakos szobrát, Csíky László alkotását szombaton Szentesen, a Pusztai László Sporttelep bejáratánál.     A futballpályák szomszédságában elhelyezett, kőtalapzaton álló bronzszobor kapáslövés közben ábrázolja az olimpiai…..
Pazar külsőségek közepette leleplezték Puskás Ferenc szobrát a Real Madrid edzőközpontjának főbejáratánál. Florentino Pérez, a királyi klub elnökének ünnepi beszéde vezette fel az avatót. Leleplezték Puskás Ferenc szobrát Madridban (Fotók: Korponai…..
Frank Farmer (Kevin Costner) olyan ember, aki hisz a fegyelemben. Az egykori titkos ügynök profi testőrként dolgozik, és szakmájának egyik legjobbja. A sors egy nap összehozza Rachel Marronnal (Whitney Houston), a népszerű popsztárral. A fiatal énekesnő felfelé ívelő karrierjét úgy…..
Csak Online Filmek A Sakál 2013.11.15 13:08:57
A moszkvai rendőrségi akció során, melyben az FBI néhány embere is részt vesz, megölik a keresztapa testvérét. A maffia ura szörnyű bosszút esküszik, el akarja tetetni láb alól az amerikai elnök feleségét. Felbéreli a világ legprofibb bérgyilkosát, akit csak Sakál néven…..
Csak Online Filmek A sakál napja 2013.11.15 12:54:45
Egy földalatti félkatonai szervezet merényletet tervez a francia elnök ellen, tiltakozásul az algériai háborúban játszott szerepe miatt. A profi testőrség által kiemelten védett De Gaulle meggyilkolása lehetetlen feladatnak tűnik, de akad egy bérgyilkos, aki ennek ellenére vállalja…..
Az egykori örömlány, Jill McBain postán keresztül meg férjhez, ám mire a vadnyugati kisvárosba érkezik, Frank és bandája legyilkolja családját. Kiderül, hogy nagyszabású telekspekuláció áll a gyilkosságok hátterében, Frank megbízója akarja fölvásárolni a környék telkeit.…..
Csak Online Filmek Mephisto 2013.11.15 08:46:15
1920-as évek. A hamburgi színház társulatának tehetséges színészét, Hendrik Höfgent mérhetetlen becsvágy fűti. Baloldalisága és művészi féltékenysége miatt Höfgen összeütközésbe kerül a színház ugyancsak tehetséges színészével, a nemzetiszocialista Miklasszal…..
Budapest, a harmincas évek vége: Szabó László vendéglős szép szerelmével, Ilonával egy kitűnő kis éttermet vezet. A teljességhez csak egy zongora és egy zongorista hiányzik. Vesznek is egy zongorát és szerződtetnek egy halk szavú zongoristát, Aradi Andrást, aki hamarosan…..
Csak Online Filmek Casablanca 2013.11.15 08:41:48
Casablancában mindenki Rick mulatójába jár. Ez az egyedüli hely, ahol a nácik elől Amerikába menekülők hamis papírokhoz juthatnak. Rick eddig még mindenkin segített, de egy nap feltűnik régi szerelme egy másik férfi társaságában, s akkor egy pillanatra elveszíti korábbi…..
Csak Online Filmek Egri csillagok 2013.11.15 08:39:12
Gárdonyi Géza nagyszabású történelmi regénye kötelező irodalom az általános iskolákban. Ebből a remek regényből készült Várkonyi Zoltán monumentális filmalkotása a kor legnagyobb magyar színészeinek a főszereplésével. 1500-as évek, Magyarország. Portyázó török…..
Csak Online Filmek Elfújta a szél 2013.11.15 08:01:47
Az amerikai polgárháború idején játszódó történet főhőse egy georgiai ültetvényes gyönyörű lánya, Scarlett O'Hara (Vivien Leigh). A tüzes és makacs teremtés hiába szerelmes a szomszéd birtokos legidősebb fiába, Ashley-be (Leslie Howard), a fiatalember mégsem őt, hanem…..
Sipos Lajos, a Joseph Pulitzer-emlékdíj Alapítvány elnöke a díjátadón Pulitzer Józsefet idézte, aki szerint az igazság a politikai rokonszenvnél fontosabb dolog. Mint mondta, az alapítvány szem előtt tartja az eszmét a független újságírás szempontjából. Blahó Miklós…..
Gyarmati Fanni száz éves,mert 1912-ben született.Ő volt Radnóti Miklós felesége,majd özvegye.Az M1 beszámolt erről az eseményről.Sokan köszöntötték Fanni nénit.Kattintson aM1-re'További szép éveket kivánunk '..
Ismét jelentkezett a Frizbi a TV2-n.A népszerű műsor Hajdú Péterrel erősen kezdett,mert a műsorban láthattuk Szepesi Nikit és Kicsi Bácsit ,Pataki Attilát és Gáspár Győzőt.Ne feledjük,hogy ez egy bulvár műsor,melyben minden lehetséges.Az első őszi műsor sikeres volt , mert…..
Nagy tömeg nézte meg a 2013-as budapesti tűzijátékot.Ha nem látta vagy ismét megszeretné nézni,akkor megteheti a Tűzijáték, 2013. augusztus 20.-n ..
Kezdetnek vettünk egy jó kapust, most mellé tesszük minden idők talán legellentmondásosabb magyar játékosát, a nincstelenségből a Csillag börtön érintésével milliomossá vált, megtörhetetlen bekket, védelmünk tartópillérét. Ő maga legszívesebben a jéghideg, acélkemény…..
Komolyan kell venni Orbán Viktor mondatát?Nagyon kényelmetlen lenne ha kiderülne hogy nem.Orbán Viktor és Tarlós István régi barátok.Gondolta Orbán hogy megtréfálja Tarlóst?Bármi is a háttér,jobb lett volna ha a miniszterelnök nem mondta volna ki ezt a mondatot :Mondj egy ötletet,…..