Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pityupang

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
Látó-kör Idő és rekesz-érték 2009.04.23 00:51:00
Jön egy kép. Egy újabb tördöfés, mert eltűnt megint valami, amit még JOBBAN le kellett volna fotóznom. Talán, hogy még jobban hozzámnőjön a téma, mégjobban fájjon, hogy eltűnt. Pedig tavasz van, tehát kéne fotóznom a virágokat, de azokat inkább locsolom. Titkos szerelmem…..
pityupang 2009.04.26 16:43:25
@tesztfoto: Méginkább nagyon jó helyszín... volt :)
"Egy baromi nagy off lesz" - kezdte a kommentjét Kukurusnyák Rémus, de mivel érdekes témát vetett fel, gondoltam megér egy posztot. A probléma, a szüleik egyik szomszédjával van. Ők ugyanis "lassan napi programot csinálnak abból, hogy égetnek valami műanyagot vagy…..
pityupang 2009.04.23 22:58:40
@Slanger: De ha elégetik, akkor már az egyik legrákkeltőbb cucc a világon. Nem lehet étteremben dohányozni, az oké, de miért lehet ilyen gennyes parasztságot csinálni mások rovására büntetlenül. Nálunk a temetőben égetik állandóan a sok művirágot. Szintén büntetlenül.
Orbán új szlogenje az "Új irány Magyarország" valahonnan már ismerős. Bár ez előzőleg sem volt másként. Emlékszünk, néhány éve Orbán Viktor nagygyűlése Hajrá Magyarország! -gal ért véget. Kissé kínos volt, mert a dologról – stílszerűen mondva –…..
Érdekes elemzést tett közé a minap az International Correlation Resource Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai Montrealban, hogy a számítástechnika segítségével,…..
Egymás után hullnak el a taszító külsejű bicikliző állatok, a narrátor pedig elégedetten nyugtázza, hogy végre ezek sem rontják tovább a levegőt.A klasszikus horror, a némafilmes komédia és a didaktikus oktatófilm ötvözete 1963-ból a One got fat című amerikai alkotás, amely…..
pityupang 2009.03.02 03:52:50
Sajnos nem egy újabb moziajánló. Thaiföld egyébként sem szűkölködik bűnügyi hírekben, de a hétvégi Híradóra még a helyi Kriminális fan club legelszántabb tagjai is felkapták a fejüket. Fényes nappal, vasárnap délután 2 órakor, a  Chao Phraya folyót felett átívelő…..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
Munkahelyi (T)error Pénz beszél 2009.01.29 14:20:00
Közkívánatra LorettaSalano története: UPDATE: LorettaSalano 2009.01.29. 20:22:45 Sziasztok, este van, vége a kommenteknek. itt és most elismerem, hogy a sztori FAKE volt, sosem voltam Olaszban,csak kitaláltam 1 sztorit (ahogy többen rámutattatok, több sebből vérzőt!nem volt…..
pityupang 2009.01.29 16:52:58
Belegondolt már abba, hogy mi lenne, ha az épületháló fogalma nálunk nem merülne ki egy lopott stockfotó lokalizálásában, vagy egy hatalmas T betűben, netán egy tapló politikus bizalmaskodóan sunyi fejében kampányidőszakban? Nem? Akkor ezek után gondoljon bele. Példák remek…..
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
Egy 17 éves magyar fiú nyerte a hannoveri terepasztal-versenyt a „Magyar valóság” című alkotásával. A fiatal a szerelvényeket falhoz csapkodta, vízbe tette őket, hogy jó rozsdásak legyenek, majd graffitiket festett rá. A mosolygó kalauzok száját is lebiggyesztette, és…..
 Miután a terézvárosi MSZP- és SZDSZ-frakciót (köztük Verók István polgármestert) gyakorlatilag kollektíve gyanúsították meg a hatóságok, érezhető volt, hogy ezt nem lehet elintézni egy nem nyilatkozom közleménnyel, vagy kamerába fejeléssel. Valamit mondani kell. Vagy…..
Appleblog Nem is drága a Mac 2008.04.01 18:28:00
Oké, én is tudom, hagyományos értelemben persze nem is olcsó, mert almás gépet nem lehet százezer forintért hazavinni. Pontosabban lehet, csak Amerikában, mert az alap mini legfeljebb k-európában kerül 160 ezerbe, odaát 98 ezerből beszerezhető. De nem is ez a lényeg, hanem az…..
Filmdroid Kis Vuk képek 2008.03.28 14:29:00
Nem tudom elhinni, hogy ezt komolyan gondolták, erre hogy áldozhatott valaki pénzt? Április 17.-én lesz a bemutató. Itt pedig elolvashatjátok, hogy kit szeretnének megnyerni az angol szinkronhoz. ..
Eddig abban a langymeleg biztonságérzetben ringathattuk magunkat, hogy csak a hazai tömegközlekedési vállalat reklámjai vannak a béka segge alatt. Azt gondolhattuk, hogy csak itthon találkozhatunk olyan felejthetetlen kampányokkal, mint az autósokat hergelő utcai reklámtáblák, vagy a…..
Történelmi csapást mért a HC Csíkszereda a Steaua Bucurestire. Élt a lehetőséggel, és már az első fővárosi mérkőzésen kiharcolta a döntőbe jutást a román bajnokságban. A döntőben csíkszeredai rangadó lesz, hiszen a Sportclub már korábban bebiztosította a…..
Szálka Cifrafosat a vajhal 2008.02.16 16:55:00
Záróizomzat legyen a talpán, ami megvédi az embert az ordas nagy befosástól egy jóízűen elfogyasztott vajhalfilé után - állítja a radaronline.com.A csomagoláson ugyan szerepel, hogy a termék elfogyasztása laza székelést okozhat az olestra nevű anyag miatt, de a laza mint fogalom…..
comment:com Lopott a Napkelte 2008.02.05 08:23:00
A Napkelte eddig sem a látványos díszletekről volt híres, biztos nem akarják, hogy a lenyűgöző képi világ elvonja a nézők figyelmét Hiller István újabb nagyszabású projektjének ismertetéséről, a Vízművek pr-riportjairól, meg persze Verebes István szuszogásáról. Biztos a…..
pityupang 2008.02.05 11:15:42
Volt néhány szmogosabb délután az elmúlt másfél hónapban, egy adott ponton még az ÁNTSZ is figyelmeztette a lakosságot, hogy óvakodjanak a szabadtéri fizikai munkától.Az egyik zöld szervezet munkatársa mesélte, hogy miután múlt pénteken bedugult a  város, 4 óra után…..
Az óriásplakátkampány tulajdonképpen bejött: nem tudom, egyébként nekiállok-e valaha is megkeresni a televízión a Story Tv nevű csatornát, amiről eddig azt sem tudtam, hogy van nálunk. De ide tért vissza Havas Henrik a róla elnevezett műsorral, szóval hangoltam, azon gondolkodva:…..
Magamhoz ragadom a felelősséget, hogy mi is tudósítsunk róla: több száz (!) pszichiátriai ellátásra szoruló beteg tűnt el az orvosok szeme elől az OPNI tavalyi bezárása óta. Lipótmező - emlékszünk jól - a so-called kórházreform Molnár Lajos-féle elsőkörös…..
Az emberi tényezőnél nem kell nagyobb biztonsági rés. Balázs nem kicsit került kínos helyzetbe, amikor a Virágneked diszpécsere beolvasta feleségének a nem neki címzett virág üdvözlőkártyáját: Az alabbi levelet januar 9-en irtam a viragneked.hu elerhetosegere. A valasomat nem…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..