Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nego

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már maga az a tény, hogy a Budai vár alá mélygarázst kezdtek építeni, elég sok emberből indulatokat váltott ki. Ennél jobban már csak az dühített fel sokakat, amikor az építkezést abbahagyták és ennek hatására repedezni kezdtek támfalai. A fejlesztést végző bécsi…..
Beszélgetés Madarász Istvánnal, a Budapest. Get Engaged imidzsfilm rendezőjével   El Mondo: Isti, nagyon nagy sikere lett a Budapest imidzsfilmednek. Naponta tízezer ember tölti le a YouTube-ról. Számítottál erre? Őszintén szólva, nem. E.M.:…..
nego 2009.10.28 08:53:22
@La Tangolita: bocs, de egy imázsfilm ne Budapest valódi arcát mutassa be! Nem ez a feladata, hanem hogy Budapestről egy vonzó víziót adjon.
  "Kedves Barátom! Akkor fogsz igazán felháborodni, ha megtudod azt, h Bp. főépítésze és forgalom tervezői még mi mindenre készülnek. A Március 15-e tér körül a forgalom meg fog szűnni, kivéve a Pesti Barnabás utca tengelyében. Ha megnézed a lap tetején a képet (mármint…..
nego 2009.09.08 14:31:57
@felucca: A www.cdo.hu nyitóoldala az utolsó, elfogadott terve a Márc. 15. tér rendezésének tudtommal.
  Irodai csúszdát ugyan már láttam képen (például a Google svájci irodájában van egy), de nem gondoltam, hogy Magyarországon egy Kalazanci Szent Józsefről elnevezett intézményben jelenik majd meg. (Ha valaki tud más hazai előfordulásról, kommentelje.) A névválasztás (CDO…..
nego 2009.09.06 23:24:39
@Shopping : Na, jobb ha tudjátok, a Piarista köz a piaristák tulajdona. Egyébként pedig amikor jövőre befejezik az építkezést, (=eltűnik onnan az összes építkezési anyag), akkor átadják a gyalogos forgalomnak. Mert jófejek :)
nego 2009.09.08 14:03:53
@átlagosan semmitmondó nikk: Kérlek segíts a nyomozásban, honnan idézel?