Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EKM-765

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Idén nyáron lesz pontosan 20 éve, hogy az Ikarus Egyedi Autóbuszgyár bemutatta új típusát az Ikarus EAG E99-est. Ez a típus volt az Ikarus első távolsági illetve turista kivitelű autóbusza. Noha az Egyedi, már a kilencvenes évek elején kifejlesztette a 397-es szériát, de erre…..
Korábbi útjaim során szinte csak az általam már valamelyest ismert városokat látogattam, a legtöbb esetben nagyjából tudtam mire számíthatok a kinézett helyszíneken. Az idei második utam főcélja Wels volt, amely viszont teljesen ismeretlen volt még, mindössze a helyi járat…..
Bertalan szerint sikerült megvalósítani a totális bürökratikus zavart az egy éve felújítás alatt álló esztergomi vasúton. Az elvileg június közepéig teljesen lezárt vonalat buszokkal pótolták, amik az Árpád híd buszpályaudvaráról indulnak. Igenám, de a vonatjegy csak a…..
Omnibusz Az Ikarus árnyékában? 2010.02.07 22:52:00
A magyar buszgyártás évtizedeken keresztül egyet jelentett az Ikarusszal. Az Ikarus igen hosszú és bonyolult kálvária után a kétezres években megszűnt. A magyar buszipar leépülése folyamatos volt, így nem keletkezett hirtelen nagy űr. A jelenleg tevékenykedő magyar buszgyárak…..
EKM-765 2010.02.09 10:20:25