Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tetchy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A torkomnak ugrottak jónéhány fórumon Mészáros előadása után, hogy hogy mertem a háborús romantikát számon kérni a "Jó lovas katonán"? Még a méltán népszerű liberó megmondóember is beállt a sorba, szerinte "a katonáknak jól vagyon dolga,…..
Subba Péntek 13 2011.05.13 12:18:00
fleez..
tetchy 2011.05.13 15:05:14
Küldj el a fenébe. Amilyen jól nézel ki, úgysem fog menni - mondta a fiú a lánynak.3 in 1Kedves szakitosblog!Én rögtön 3 koptatós sztorit szeretnék megosztani veletek.1.Zsúfolásig tömött szórakozóhely, pia, buli, tánc. Már egy ideje szemeztem egy helyes pasival, tudtam, hogy…..
Koda, a törpe póni Ausztráliában született, nem rég múlt egy éves. A 35kg-s lovacska még a fajtájánál is kisebb méretű. A fura tekintetére is van biztosan magyarázat, de mi nem akarjuk elrontani senki kedvét, szeretgessük csak így ahogyan van.     ..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
A meddig a fiúé a lány? Hányszor dobhatjuk ki a másikat? Kérdések. Sziasztok! Az én történetem sem mindennapi és mivel még elég élénken él bennem az élmény nézzétek el nekem ha itt ott nem tudok tárgyilagos maradni. Szóval a történetünk 7 éve kezdődött egy…..
Hol vannak a határok szemérmesség és rámenősség között? Hogy meddig illik várni, általában személy-és helyzetfüggő, de legyen bármilyen szövevényes is egy szitu, bajban mutatkozik meg az igaz barát.   Bekerültem egy baráti társaságba, ahol megismerkedtem egy aranyos, jó…..