Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Ötker a belvárosi orvos

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha valami sorozatot néznék. Régóta. A forgatókönyvíró ennyi idő után nem talál újabb fordulatos eseményeket, konfliktusokat, megismétli hát a már látottakat újonnan érkezett szereplőkkel. Egyszer működött, hát biztos lesz élvezeti értéke most is. Ilyen érzésem volt tegnap. A régi történet, régi…..
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2016.03.17 13:39:29
@HaCS:
Az a gondom, hogy sokan úgy gondolják, hogy itt csak olyan ember állhat valamilyen civil kezdeményezés élére, aki teljesen feddhetetlen, jó katolikus, szereti a feleségét és a gyermekeit és még csak egy rohadt parkolási bírsága sem volt soha, ja és persze ugyanez vonatkozik a fel és lemenő, valamint valamennyi oldalági rokonra is.
Nem nem és nem.
Az kellene tudomásul venni, hogy az ember az ember marad, hibái mindig lesznek.
A másik pedig, hogy ez van, ebből kell építkezni.
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2016.03.17 13:46:28
@Ballib cenzúrázók réme 4:

Valamit tennie kell, egyébként miért gondolod, hogy beáll. Az teljesen elképzelhetetlen, hogy nem akar többet annál, amiért most harcol (oktatás) és mondjuk ha mégis lesz valami kompromisszum, ami elfogadható a feleknek, és ezután visszaül és dolgozik tovább.

De ha meg nem, akkor is ezzel mi a baj. fiatal ember vannak ambíciói, lehet hogy nem is tenné rosszul a dolgát.

Amit itt sokan nem látnak, pedig annyira egyszerűm a képlet:

Aki szembeszáll velünk, az nem lehet más csak ellenzéki politikai bérenc, Németh Szilárd szerint ügynök is (hisz a nagypapa is ávós volt, másnak meg csendőr, az mennyivel jobb már).

És lehet hogy a többség még utálja a ballibsiket, de ez a társaság is mindent megtesz annak érdekében, hogy hasonló sorsa jussanak, csak egyelőre ügyesebbek, de ennek is vége lesz.
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2016.03.17 14:19:38
@HaCS:

Aha, látom semennyire sem vagy tisztában az emberi természettel.
Tudod, az a jogod hogy kiállj valamiért amiben hiszel annak nem feltétele, hogy egyébként milyen ember vagy.

Nem elfogadható az a szemlélet számomra, hogy csak és kizárólag akkor emelheted fel a hangod valami ellen, ha amúgy feddhetetlen vagy.

Ez a logika viszont oda kellene hogy vezessen (de nem vezet) hogy a fideszben ezért, azért amazért megbukó és mégis a körön belül maradó fideszes is felálljon és elmondja, hogy ezt és ezt tettem és aláírom hogy nincsenek jogaim (jó az élethez van, és annyi) és le is mondok.
Az egész úgy kezdődött, hogy a Puzsér Róbert nevű, mára megélhetési celebritássá avanzsált egykori megmondóembernek tele lett az összes fasza Hajdú Péterrel. Azok kedvéért, akik az elmúlt 15 évben a tévét csak a csipketerítők és porcelánnippek (pl. őzsutára támadnak a…..
Második hete hangos a sajtó a HVG által megírt Semjén-féle plágiumvádtól - illetve pont a sajtó nem hangos, de erről majd később. Mondjuk inkább úgy, hogy második hete tudunk róla, hogy vitatható Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, KDNP-elnöknek a Pázmány Péter Katolikus…..
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2012.11.28 14:13:52
@Zabaalint:
Félreértettél, a szopórolleren nem a seggnyalást értettem, hanem azt, hogy felállítanak egy vizsgálóbizottságot (külsős, független tagokkal, nem árt ha van külföldi is, aki esetleges különvéleményének is hangot mer adni, és semmilyen szálon nem kötődik a jelenlegi kurzushoz), amelyik kellő alapossággal feltárja az ügyet. Ha ezt megteszik az hétszentség, hogy a Fidesz-KDNP kicsinálja őket, na ez a szopóroller. De nincs másik út, akkor sem, ha fejek hullanak. Pénzt már nem vesznek el tőlük, mivel ezt már megtették.
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2012.11.28 14:24:03
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Szerintem meg elég nagy baj. Egyetemre nem azért jár az ember, hogy hülye maradjon, hanem azért, hogy tudományt, és egyfajta tudományos gondolkodásmódot sajátítson el. Egy hétvége alatt összedobott, nulla szar pruduktum nem szakdolgozat, nem is lenne szabad, hogy aki ilyet ad ki a kezéből, az diplomát kapjon érte. Tudod az a baj, hogy az én évfolyamomon is rengeteg csökkentett üzemmódban futó emberke melegedett, akik diplomát kaptak a semmire. ezek az emberek verik később a mellüket, hogy de nekem diplomám van, nekem ez, meg az a munka büdös, ennyi pénz nem elég. A mai diplomák zöme - köszönhetően a megengedő hozzáállásnak - kb annyit érnek mint egy erős érettségi (némi képzavarral ugyan) régebben.
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2012.11.28 14:40:31
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: igen, ez egy másik téma, és ne is offoljunk, de azért mert valami tömegoktatás, még nem szükségszerű, hogy igénytelen, tudománytalan legyen.

és ne feledkezzünk el arról, hogy az egyik szóban forgó intézmény az ELTE
DopeMan Papát ezentúl politikai elemzőként is vendégül láthatja bármelyik csatorna a Hír TV-től az ATV-ig. Most éppen a hamburger adóról eszmecserél... ..
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
Cruyff, Haan, Neeskens csak nagyon közül kerültek hozzá. Van Basten, Rijkaard, Gullit egy Európa-bajnokságot húztak be. Bergkamp, De Boers, Overmars, Kluivert még a döntőig sem jutott. A fent említett holland játékosok bármelyik sztár lehetne a mostaniban, mégis van Bommeléknek van…..
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2010.07.07 15:59:06
@Althedokan: 1. "...érvényes gólra játszák...", könyörgöm miről beszél itt mindenki, ezen a vb-n azért volt pár les gól, a spanyolok is kipereghettek volna már, de nem ez a baj, hanem az, hogy nem értetted amit leírtam, bocsi.
Hiába rinyál itt mindenki, hogy egyes csapatok csúnya focit játszanak, ez őket a legkevésbé sem érdekli, persze szép amikor szambáznak a labdával, meg "esernyő, meg szívószál, meg oylan kék is legyen benne, meg kevés jéf, és maszírozd a lábam is, meg legyenek csajok pucéran" de ha beszopsz egy gólt és te egyet sem rúgsz, akkor kb. 90 percig mondják, hogy milyen jól járszott a gól nélküli csapat, a másik meg csúnyán (nem sportszerűtlenre gondolok) de ha nyer pont leszarja ezt.
Szóval lehet pofázni, meg okoskodni, Hollandia meg döntős, ennyi, és kb teljesen keresztbeszarják amiket róluk mondanak.
Orbán Viktor szokásos időközönként elővezetett médiaoffenzíváját tartja éppen, tegnap még az ATV-be is ellátogatott, ahol az aznapra az ATV-be költözött (három műsorban is szereplő) Debreczeni József szerint is kivételesen „belül volt azon”, azaz visszafogottan…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
VRaptor próbál kicsit egészségtudatos, környezetkímélő és nyugis életvitelt folytatni, de úgy tűnik ennek egy viszonylag békés helyen is kellőképpen gátat tudnak vetni bizonyos autós egyének. De hová sietnek egy ilyen madárcsicsergős, zöld kis szigeten a csúnya bácsik? Nem…..
Az LG Las Vegaban bemutatta a világ első átlátszó billentyűzetű készülékének funkcióit. Az LG GD900 februárban debütált a barcelonai Mobil Világkongresszuson. Három inches az érintőképernyője, mely kétujjas navigációt is lehetővé tesz. áttetsző a billentyűzete. A mobil…..
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2009.04.02 16:22:14
Ma homár molla fedőnevű visszaeső munkakerülőnk kapja meg a szócsövet, a Run című egyszerű és nagyszerű ügyességi játékot isteníti: „Vélhetőleg a világ egyik legjobb flashjátéka, a pénzügyi világválság valószínű kiváltó oka. Irányítása pofonegyszerű…..
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2008.11.20 17:42:47
Az osztrák parlament szerda este megszavazta, hogy orvosi és tudományos célokra legális marihuánát termeszteni. Ez a gyarkolatban egyelőre csak annyit jelent, hogy az Egészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Hatóság kapott egy kizárólagos termesztési engedélyt. A fogyasztás és a…..
Mandiner blog Az ígéretek földje 2008.05.07 12:31:00
„Vigyázzatok tehát, legyetek éberek, mert nem tudjátok, mikor jön el az az idő!” (Márk 13:33)  A legközelebbi parlamenti választások időpontja jelenleg csak annyival biztosabb az utolsó ítélet napjánál, hogy mostani tudásunk szerint előbbinek 2010…..
A Kék Pontban 5 év alatt összegyűlt adatok kiértékelésével erősítették meg budapesti kutatók, hogy eredeti célját tekintve értelmetlen az elterelés intézménye. Mondjuk eddig is nyilvánvaló volt, hogy leginkább az indokolatlanul szigorú Btk-szabályozás kijátszására…..
Cigiző küldött egy érdekes cikket a hazai drogpiac helyzetéről. A lényege, hogy a pesti fű nagy része háztáji, azaz a városban vagy az agglomerációban termett beltéren. Ródler Norbert, a BRFK kábítószer elleni nyomozóinak vezetője szerint a marihuánatermesztők köre vegyes…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2008.03.17 15:08:03
Újra a matekosoknak kedvezünk. Én ezt tényleg nem értem. Sajnálom. Magyartanár legyen a talpán, aki rendet vág az abc-ben. Egyáltalán ki szakít kivel? Ki szív? Így még címkézni sem tudok. Ha van ötlet, megteszem. UPDATE: Verespálné mondja, hogy ez a sztori volt már, és…..
Jobb ha tudjátok, a XI. kerületben, a Tábornok utcában dobog a magyarok istenének szíve. Egy első emeleti lakásban működik ugyanis - feltehetőleg nemezborítású falak közt - a Táltos iskola, a magyarság utolsó fellegvára. Az oldal csurig van érdekesebbnél érdekesebb cuccokkal,…..
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2007.10.05 11:14:07
Subba C'mon start the Banzai! 2007.05.22 13:51:00
Vajon hány Depeche Mode-majmoló együttes lehetett a nyolcvanas években Kelet-Európában? Az akkori szerencsétlen hangulat ahhoz is elég volt volt, hogy még angol nyelvű verziót is képesek voltak készíteni az egyik kliphez. Be akartak törni a külföldi piacra? Kurva jó…..
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2007.05.22 15:50:21
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2007.05.22 15:51:45
Hibáztunk, amikor elkezdtük a Subbára mindenféle szexuális szubkultúrák honlapjait kitenni. Tudnunk kellett volna előre, hogy ez egy olyan ördögi kör (sőt, spirál!) lesz, amelyből majd soha nem tudunk kitörni. Egyre csak mélyebbre ássuk magunkat, és most már azt is meg kellett…..
Dr. Ötker a belvárosi orvos 2007.04.06 11:11:32