Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyberköcsög

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. rész: itt. Két és fél telt el az első rész posztolása óta. Rengeteg új dolgot tanultam az itteni rendszerrel kapcsolatban, sok új barátra leltem és sokat vesztettem közülük. Egy lakásban összeférhetetlenség, pénzen való szarrágózás, vagy csak megfáradt emberi…..
Mindenki menekülni szeretne Magyarországról és bár szépen hangzik a szigetországi fizetés, néha mégsem olyan leányálom, mint egyesek hiszik. Ahhoz, hogy pénzt csináljunk, először költenünk kell. Ezt szeretném most nagyvonalakban felvázolni. Az árakat a 2012. június 20-i…..
Cyberköcsög 2015.02.13 17:34:23
@HerceneDiana: Hello. Bocsi a lassú válaszért, régen jártam már erre.
Igen, kint élek 4 és fél éve és esélyét sem látom, hogy valaha hazamenjek. Nem nézek, nem olvasok otthoni híreket, de így is eljutnak hozzám. Internetadó, megye matrica, örüljhogyélszadó. Köszönöm szépen nem, havi 300 ezer alatt a kislábujjamat sem mozdítom meg.

Összedobok egy új posztot ezzel kapcsolatban.
Szinte alig indult el ez a posztsorozat és máris elkanyarodom az eredeti céljától, miszerint drága nővérem hajtépő dolgainak megörökítése. Tehát kibővítem a témakört egy kicsit, a női ismerőseim dolgaira. A következő eget rengető hülyeséget a kolléganőim tudhatják…..
Útjára indul egy kis fárasztás. Közel egy éve elkövettem azt a hibát, hogy 22 éves fejemmel kihívtam a nővéremet magam mellé külföldre, hogy ne a Tesco-ba keljen güriznie havi 80 Mátyás királyért, ha azt hetente is meg lehet keresni. Szeretem és imádom, de vannak olyan…..
...aki éjjel-nappal legény a gáton.Kis híján 2 hete álldogálok egyhelyben a Start vonalnál, bebizonyítva a ráérősségemet. Ez is csak egy villám poszt lesz, hogy legyen valami és az (esetleges) olvasó meg ne erőltesse magát.      Az első mondatot szeretném…..
Cyberköcsög 2012.04.12 17:49:56
@Janie Pinsky: "rajtam kívül meredző később bennem" Diszkréten fogalmazol, mint mindig :D
Szeretettel köszöntök mindenkit az univerzum utolsó évében. Dhraken és egy Janie-nel eltöltött rövid sörözgetés után én is csatlakozom eme blog szerkesztői csapatába.  Az előbb említett eseményen került szóba, hogy már rég óta szeretném papírra vetni a világról…..
Akkor gyerünk, játsszuk le! Csattant a hangom a hideg helyiségben, ezzel együtt a tenyerem a combján. Legegyszerűbb úgy lesz, ha egy kicsit beleéljük magunkat! Hátravetettem magam a kifeküdt kanapén, majd a lábaimat az ölébe csaptam. Nem egészen gondolat hű ez a pozitúra, de most…..
Cyberköcsög 2012.01.13 23:05:42