Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V. Meredek

355 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjak egy komisz viccet? Mondok egy komisz viccet! - Mi a különbség a kitekert villanykörte, hat pszichológus és 4 ügyvéd között? - ?- Hát a kettő egy putifár stázis háló!!!     De félre a tréfával és nézzünk meglehetősen móka után!Olvasni sokan szeretnek, főleg azok, akik szeretnek olvasni és…..
Meredek mesék A mélység titka 2020.02.08 07:39:00
Amikor megjött a jó hír, Lacika épp egy használt autót mustrálgatott a vele rokonértelmű édesapjával. - Megkímélt állapotú, hála az isteneknek. Pompás a hátsó felfüggesztése – súgta apa a fiának, nehogy meghallja az eladó, mert akkor biztos többet kérne. Ekkor szólalt meg Lacika mobilja. Egy szőke…..
Születésnap, Névnap, Ballagás, Esküvő, Karácsony, Házavató? Közeleg a pillanat, az ajándék meg sehol? Engedje meg, hogy segítsünk! A plutóniumot titkos keretek között fedezték fel az amerikai Berkeley kutatóintézet munkatársai 1940-ben. A következő évben már uránércből is sikerült kinyerni ezt a…..
Van egy állat filmötletem! Kozmetikai! Elmondjam? Elmondom! A címe: Kegyetlen elváltozások. Vagy: Savas kémhatás....egy párhuzamos világban játszódik, ami pont olyan, mint a mienk, azzal a különbséggel, hogy itt a star-ok hiúsága nem ismer határokat. És mi tesz egy star-t első sorban látványossá? A…..
A kép címe: "Zsolti megtudja, hogy megint nem nyert"..
A kép címe: "Ha nem tudtok hinni, legalább csináljatok úgy! - dörgött a pap"..
Ráadásul ez meg itt egy újabb reménytelenül tehetségtelen és módfelett dilettáns rajzolat egy polipról, aki nyelvet ölt...
...Misem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi kép, melynek a következő címet adtam: "Drágám, szerintem a fiókba rejtetted! A kis vitaminokat! Keressed tovább ottan állhatatosan"  ..
na, folytatódik a forgatás, végre megfilmesítik a regényemet, szóval tegnap is kint jártam a forgatáson, a Antal Nimród rendezi, s a Johnny Depp alakítja Klerensz ügynök szerepét, nem igaz, hogy milyen ember, ha két szót beszélgettem vele, de mindenbe beleköt, infantilisnek gondol,…..
Meredek mesék karma light 2019.01.03 06:37:00
  Vidám, szőke anyuka dugja be sugárzó fejecskéjét az ebédszagú konyhába. Férje az asztalnál szöszmötöl a laptopján, e-számlákat nyitogat, két ujjal pötyög a billentyűzeten és minden leütött betű után felnéz a monitorra. - Drágám, hazafelé megtankolom a kocsit –…..
Meredek mesék Kölyökkatedrális 2018.12.01 06:34:00
Ksssshhh...! Kezdődik, de még nem tudom, milyen lesz. Nédda, babamód bontakozik ki a szentembrió, még kis semmilyenség... Sajnos van, hogy még ebben a fázisban is elvetélnek. Nyomja...nyomja... levegő be, levegő ki. Már kint van az első tornyocskája. Mindjárt vallást választ.…..
2035-ben megtalálták az egyetlen és eredeti Bibliát. Bőven okozott meglepetést. Többek között négy fő dolog derült ki belőle, amitől nagyon sok hívő lehidalt: - Jézus 157 cm magas és 93 kg volt. Ezért az összes ábrázoláson meg kellett változtatni a kinézetét. - Az Úr azt mondta, úgy viselkedj…..
Láttad már a Solo-t? Állat volt, mi? Apropó, állatok. A Csillagok háborúja-univerzum néhány élőlényét nélkülözni kellett az új filmből, költségcsökkentés miatt nem jutott hely nekik. A blockbuster filmgyártás igen drága műfaj, és ahol csak lehet, le is faragnak a büdzséből, legyen az áldozat akár…..
 Vajon milyen kincseket rejthet ez a bájosan egyforma epizódokat kínáló, különösebb értelem és cél nélküli, minden tanulságot mellőző tévés akciókomédia? Milyen szakmai bravúrokat igényel az alkotófolyamat során, hogy a végeredmény olyan kiváló és sablonos legyen, mint…..
Mint már tudjátok, én nem vagyok ingyenes nő. Fiatal se már, csak fiatalos. Ám mégsem akarok a fiatalok nyelvén szólni, mert a fiatalok nyelvén szólni nem lehet. Tudom, hogy mennyire nem jó ezt hallani magángondolataim szájából, de tény, hogy a technikában meg a kütyükben csak…..
      Bár még tombol a nyár, s abszolút nincs nyakunkon a kellemes ünnepek, ugye? mindazonáltal mi sem természetesebb ajándék Bjorn-nél. Megjelent az elvetemült, abszurd, groteszk, norvég szerző Bjorn Soderlund trilógiája. A permanens gyönyörkötetben csak úgy tobzódik az izgalom, a kalamajka, a…..
Kevesen hinnék, pedig én is tudom, mi az az ezerszer megénekelt és megfestett Szerelem, hát. Noha munkám során csak színlelem a dolgot, bennem is lakozik romantikus gén. Mai írásomban igyekszem pár magvas szerelmi tanácsot csöpögtetni rohamosan fellendülő fiúk, lányok, s emberek…..
BuSho ZÁRUL A 14. BUSHO NEVEZÉS 2018.04.06 09:51:42
Az éves archívum bezárását követően, december 1-én ismét megkezdődött a nevezés a következő esztendőre, ezúttal immár a 14. BuSho Fesztiválra, természetesen a kor követelményeihez igazodva apróbb módosításokkal a szabályzatban és az online nevezési felületen is. Összességében tehát várjuk a 2016.…..
 Egy ilyen zamatos húsvéttal a hátam mögött nem tudok nem megemlékezni, s újra írni, a számottevően klassz és szuper nyakon locsolások, s tőlem fakadó tojásosztások után, saját nőszemélyem jóvoltából! ...Aki azt hiszi, hogy a prostiélet csupa csillogás, rúzs, harisnya és kacagás, az még sosem ült…..
Meredek mesék Zsófi zajos szája 2018.03.05 06:22:00
„Milyen lehet meginni egy nőt?” – olvastam az óriási, rikító kóla reklámplakátot, amivel a lebombázott Kulturális Minisztérium szomorú roncsait akarták eltakarni a bámészkodók elől. Nos, hogy milyen lehet meginni, azt nem tudom, de hogy mit jelent számomra a másik ember…..
Meredek mesék Prosti voltam (4.) 2018.02.02 07:30:00
Avagy egy elavulatlan örömhölgy ragyogó vallomásai Na, aranyszemű olvasócskáim, eszembe jutott egy régi-régi sulis emlékem sulis koromból, amikor egy zánkai összosztálykirándulás alkalmával magamra hagytak a laszti pályán... A sok kanos helybéli kisfiú hamarosan rám is talált. Néztek, nagyon…..
Meredek mesék Cecília nem 2017.11.20 07:13:00
A stúdióban vakító reflektorok világították be a Hírességekkel beszélgetek című beszélgetős műsor rikító díszleteit. Kubai Ádám műsorvezető barna öltönyt viselt. A mellette ülő Esztergályos Cecília viszont nem. A művésznő elegáns, tafota berakásos, ezüstösen…..
Avagy egy elavulatlan örömhölgy ragyogó vallomásai (2.) ...furi módon kezdődött az egész. Egy hirdetésre lettem figyelmes az internet felületén: „Most induló online bordélyházunkba gyakorlattal rendelkező k*rvákat keresünk, azonnali kezdéssel, versenyképes fizetéssel!”Hát, „istenúccse”,…..
...na, mit meséljek még, hogy megtörjem ezt a konok csendet?... igen, prostitúcióval foglalkoztam testközelből, én voltam egykor a főmuff, kegyeimet árultam gáláns urak javára, akik nem hagytak bőkezű, túláradó anyagi kecsegtetés nélkül szárazon... bocsánat, hogy így mondom, de ma mocsár az agyam,…..
Meredek mesék Kézműves sorok 2017.08.07 06:10:00
objektív festővásznak közelednek kitaszítottak a mennyei sörözőbizottságból nyaklevest rendeltem hozzá húgysárga bort korábbi kábultságának nyoma sem volt talán csak erőt gyűjt e nyolcarcú fickó ebben a vidor robbanásban egy költő veszett el kivonatosan szavai horzsoltak…..