Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyi Kedvenc Kisunokája

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alimento Víz - Varázsvizek 2014.07.22 07:31:31
A vízzel és a vízfogyasztással kapcsolatban nagyon sok kritikusan szemlélendő tartalom fordul elő a világhálón. A kínálat félelmetesen bőséges, nem is tudtam teljes terjedelmében felgöngyölíteni, csak a legfontosabb témák kiemelésével tudom bemutatni, mennyire félre is mehetnek egyes esetekben a…..
Argentin kutatók egy kanült helyeztek el a tehén emésztőrendszerében, pontosabban a bendőjében, majd a környezeti szempontból káros, de energetikailag értékes gázokat egy csövön az állat hátára helyezett könnyű, felfújható zsákba vezetik. A tasakban napi 1200 liter…..
A gyerekek is tudják, hogy a dohányzás károsítja az egészséget. Vagy mégsem? Egyesek szerint ez is csak egy olyan hazugság, amelyet valamilyen érdekcsoport az emberiség kiirtása érdekében (vagy miért is?) terjeszt. Az, aki az interneten szerzi ismereteit, könnyen zavarba jöhet,…..
Alimento Téli szünet 2013.12.19 14:31:13
Alig több, mint egy hónapja indult el az Alimento blog. Nagy örömmel (és némi meglepődéssel) tapasztaltam, hogy mekkora érdeklődés van a téma iránt.  Az elmúlt bő egy hónapban 15 ezer letöltés és több száz kedvelés mutatta, hogy érdemes az étrendi kérdésekről írni. A…..
Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára tegnap Debrecenben újabb kormányzati mozgalmat jelentett be: Május 26-án "Táncválasztó, párválasztó" címmel mozgalmat indítanak egyetemista korú fiataloknak, hogy…..
A különböző pártállású trollokban meglepően sok a hasonlóság. A legfontosabb tulajdonságuk az, hogy kizárólag a jó és a rossz örök harcának a zsoldosai ők. Természetesen ebben a fekete-fehér felosztásban maguk képviselik a pozitív értékeket. Ha van egy adott témáról…..
A Hitközség háza táján évtizedek óta megy a (ide valami jó jiddis szó kéne a veszekedésre) kemf, hol a pénz miatt, hol az állítólagos neológok, meg az úgynevezett Lubavicsiak - ortodoxok (akik igazából nem is a Hitközség része?) között, esetleg beszállnak a cionisták. A…..
Ahogy olvasgatom a különböző fórumok hozzászólásait, egyre több helyen azt látom, hogy "kimegyek külföldre, és úgy itt hagyom ezt az országot, hogy csak na!" Sőt, a Tárki felmérése szerint a probléma komoly, mert a lakosság 20%-a gondolkodik azon, hogy emigrál. Másrészt…..
A magyar férfi választók többsége nem az IMF-hez, hanem egy MILF-hez fordulna segítségért, és ebben rájuk kell hallgatnunk! „El kell kerülni az adósságspirált, és a józan eszű polgárokra kell hallgatnunk!” – szögezte le Orbán Viktor keddi…..
Köszönjük Feri, megint megcsináltad, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz túlteljesíteni! Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba beköltözött egy-egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzájuk, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs…..
Kaptunk egy sajtóhírt a minap, miszerint augusztus 29-től 1 hónapon keresztül, a nyugati határszélen szemet és szívet gyönyörködtető önkiszolgáló hokedlistandok mintájára két becsületkasszásított italautomatát fog működtetni a Sopron Bank a fővárosban. Az egyik a…..
Vastagbőr Élményfürdő falun 2011.08.10 16:15:00
Nem hiába vagyunk wellnessfürdő nagyhatalom! :-)   via novaktamasKöszönjük, mára bezárhatjuk az Internet!..
Igen kellemes műfaji katyvasz az Elephant Quest, ami alapvetően egy ugrándozós platformjáték, de néhány kaland- és szerepjátékelem nagyon feldobja. Hősünk egy elefánt, akinek egy szenyó mamut ellopja a kalapját, ami elefántéknál vérben oldódó sértés. Elefántunk útra kel…..
Nagyi Kedvenc Kisunokája 2011.04.24 09:36:48
szpojler!

@Ralesk: itt megtalálod a ballonok helyét:

images.jayisgames.com/elephantquestballoons.png

Az egyik mellett kb ötször elmentem :)
Vastagbőr Újra Hortó Józsi 2011.04.13 13:31:00
Folytatom a délelőtti posztot. "Ha rendezvényt akarnak tartani, jöjjenek, nem félünk tőlük, szeretettel várjuk őket, de hagyják békén a cigányokat, engedjék iskolába a gyerekeinket. A hajdúhadházi romák - köztük gyerekek is - éhségsztrájkba kezdenek,amelyet addig nem…..
Gyöngyöspata után Hajdúhadházra gördült a cirkusz, 2 hétig most meglesz mindenkinek a téma. Két hét után pedig minden visszatér a régi kerékvágásba, a maga az alapprobléma nem lesz megoldva, és lehet, hogy nem is lehet megoldani. 1. A településen a betörések, lopások,…..
A kecskeméti "szanatórium": A fényképeken a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet látható, Kecskeméten. A Bors szerint akár ide is kerülhet Stohl. Szerintük ide többnyire azok kerülnek, akik vétlen bűncselekményt követnek el, bár akkor nem…..
Velős téma, nem is tudom pontosan, hol kezdjem. Van ki tudja, van aki nem, van aki ért valamennyit a témához, de a lényeget meg pont nem. Szóval a kérdés változatlan: Kell-e nekünk Task killer? A tévhit tömören A legtöbb ember aki csak épp ismerkedik a friss androidos telefonnal,…..
Dzsordzsika bá úgy döntött, egészségesebben táplálkozik, ennek első lépéseként pedig fehér helyett rozskenyeret vett le a polcról. Csak otthon vette észre, hogy a kenyér és a kakaós kalács szerelemgyereke került a kosarába. A válság elérte a pékségeket is – biztos…..
Amikor a kongán először találkoztam - nagyon régen már - a Mystic Hunterrel, nagyon tetszett, de ki voltam akadva rajta, hogy csak az első pálya játszható, és aki feltette, nem is foglalkozott vele, hogy nem megy tovább. Azt hittem, valami oltári nagy bug, és sajnáltam, mert szép,…..
MTI, Országos Sajtószolgálat, 2010. június 23, 09:53 A közleményt változtatás nélkül közöljük: Szijjártó: visszatolakszik a Gyurcsány-korszak     Budapest, 2010. június 23., szerda (OS) -     Az emberek egyértelmű döntése ellenére a…..
Elcsíptünk egy levelet, avagy van pénz dögivel.....   "Tisztelt  Kollegák!   Július elején a Synergon munkatársai elkezdik a négy éves és annál idősebb számítógépek tervezett cseréjét. A felhasználókat egy héttel a csere megkezdése előtt…..
Elég nehezen térünk vissza a "munka világába", kell még pár nap, amíg újra felpörgünk ... Jöhet a Nagy Szavazás: Ki volt "A" Vastagbőr? Ki volt a legpofátlanabb, legarcátlanabb 2009-ben? Már a tavalyi 12+1 jelölt is válogatott csapat volt (Tasnádi Péter,…..
Nehéz volt a képeket látva szájon át címkével ellátni ezt a posztot, pedig nem vagyunk finnyásak. De azért ha elképzeljük azt a szag és hanghatást, ahogy a libazsírban serceg a libatoll, na attól a gyomornak muszáj egyet fordulnia. Aki még jól van, annak a hajtás után…..