Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molmanó

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első versenyzőnk egy totalcaros kolléga, Papp Tibi tulajdona, aki motorozáshoz használja, és igen meg van vele elégedve. A Sperian munkavédelmi boltból származik, a büdös életben nem hallottam róla. ha fogadnom kéne, arra tennék, hogy az olvasó sem, pedig a Sperian a honlapja…..
Molmanó 2012.08.05 16:11:28
@scsaba1: Igaz! Évek óta csak munkavédelmi boltban vásárlok bakancsot télire. Az utóbbi időben a dizájn is elfogadható és szabványban előírt minőséget KELL gyártaniuk, mindezt a divatbakancsok árának a töredékéért. :)
Egyáltalán nem csodálkozom a napszemüvegen sem.
Ha valaki mocskosul gazdag, általában két végletet választ a karácsonyi ajándékok lerendezésére. Az egyik, hogy mivel már az egész családnak megvan mindene, ezért csak egy-egy zoknit/nyakkendőt/könyvet ajándékoz szeretteinek. A másik, hogy minden évben próbálja túlszárnyalni…..
Molmanó 2010.12.06 22:33:01
@diktatorikus kleptokrácia: Sajnos már nem.! :(
Molmanó 2010.12.06 22:45:52
@diktatorikus kleptokrácia: Hát...Jó gépek voltak, de mindennek vége van egyszer. :)
A fő okok, amiért a szuperszónikus gépek nem lettek sikeresek –a Concorde-ot leszámítva – az, hogy irgalmatlan mennyiségű üzemanyagot fogyasztanak gyorsulás közben, illetve a hangsebesség átlépésekor fülsüketítő hangrobbanást produkálnak. Nos, a NASA most mindkét…..
Szarrobbantó Nemzetbiztonsági WTF 2010.06.18 20:01:00
Molmanó 2010.06.19 00:07:25
@deflorator: Tényleg! :) Miután már nem biztos, hogy lesz házasságod. :)))
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Elcsépelt közhely, hogy a mai világban elengedhetetlen a legalább középszintű angoltudás, azonban sokan nem szívesen szólalnak meg ezen a nyelven, mivel félnek, hogy rossz kiejtésük miatt nevetség tárgyává válnak embertársaik körében. Ez az aggodalom bizony egyáltalán nem…..
Az 1990 utáni magyar politikatörténetben eddig nem tapasztalt, szokatlan választás előtt állunk. Nem valami hungarikumról van persze szó, hiszen a világban számos példát láttunk már olyan parlamenti- vagy elnökválasztásra, ahol a főhatalom tekintetében a papírforma uralkodott.…..
Molmanó 2009.11.02 18:44:10
@Naszta: Az utolsó mondatodat én nem mondtam. Sőt azt sem, hogy mindent jól csináltak. :) De kimondottan a középosztály megerősítésére törekedtek. ( Lett volna még mit tenni) Ugyanis a felső réteg minden rendszerben elkerüli az adózást, viszont 3millió szegény nem adózik szintén! Ha ezeknek a harmadát felhoznánk az adózó sávba nem igényelne segélyt (nyereség) és még adózna is. (nyereség) Dupla nyereség. És még egy ráadás! Csökkenne a fekete illetve a szürke munka! :)