Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zora1978

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kipróbáljuk az asztaltáncoltatást Vassy Zoltán fizikus segítségével" - állt annak a társasági összejövetelnek a meghívójában, amelyen volt szerencsém részt venni néhány héttel ezelőtt. A cím kíváncsivá tett, hiszen asztaltáncoltatást nem mindennap lát az ember, s mellesleg Vassy Zoltánt…..
Zora1978 2009.09.06 09:28:11
Erzsike: Ismerem a "könyves idézést ",és már több alkalommal is kipróbáltam. Valahányszor kipróbálom,mindig lenyügöz,és némileg félelmet ébresszt bennem,de aztán keresem a magyarázatokat,mert biztosan van valami,ami mozgatja azt a könyvet. Én a tudatalattinkra gondolok. Persze,azt azért ne felejtsük el,hogy az agyunk képpességeinek elenyésző részét ismerjük,és tudjuk napjainkban még csak hasznosítani. Félelmetes még belegondolni is abba,hogy mire lennénk képesek az agyi kapacitásunk maximális kihasználása esetén. A kisgyermekeknek van egy korszakuk,amikor mindenre rákérdeznek:"mi ez ?" Ha ezekre (és a többi) a kérdéseire nem kap megfelelő választ,akkor ő kezd el válaszok után kutatni,és mint ismeretlen dolog,félelmet fog benne kelteni.Ilyenkor hajlamosak ők is,és mi,felnőttek is téves tulajdonságokkal felruházni egy-egy tárgyat,történést,vagy bármit. Gondoljunk az ősemberre,és az ókori görög,és római emberekre ! A tüz,a villámlás,stb mind-mind a szellemek müve volt az ősember szerint .Mennyi.mennyi istent tisszteletek elődeink?? És miért ? Mert nem találtak választ a kezdetleges ismereteikkel a dolgokra,ezért ez csak magasabb lény műve lehetett.... ! Most,amikor egy istenben hiszünk,és tudjuk,miért vannak a különböző természeti jelenségek,akkor más okot keresünk,és mivel jelenleg a tulvilági élet az amire még nincs megfelelő magyarázatunk,hát fogjunk rá mindent...! Nem vagyok szkeptikus ezzel a doologgal kapcsolatban,mert egy baleset miatt kómába kerültem,és TUDOM,hogy van élet a halál után ! Igen,próbálkoztam szellemidézéssel,kerestem a magyarázatot,és féltem a halott lelkek szellemétől. De ma már tudom,hogy ez nem igy müködik. Valakik erre már több ezer éve figyelmeztettek minket,és a megnyugvást jelentő magyarázatot is leirták nekünk: Ez a magyarázat a Bibliában van: Prédikátorok könyve 9.-ik fejezet: "Az élők ugyanis tudják,hogy meg fognak halni,de a holtak nem tudnak semmit,és jutalmuk sincs már hisz még a nevük is feledésbe merül amelyet szereztek maguknak.Szeretetük,gyülöletük és igyekezetük is mind odavan.Soha többé nem lessz részük abban,ami a nap alatt végbemegy..." Tehát,a Biblia arról ir,hogy ha valaki meghal,akkor AZ ő LELKE MÁR NEM VESZ RÉSZT TÖBBÉ A FÖLDI ÉLETBEN. Tehát vagy a mennyországban él tovább,vagy hus-vér ember formájában ujjászületeik. Akkor tehát ki mozgatja a könyvet,és ki teszi ezeket a dolgokat ? A Reiki tanitása szerint egy emberi lélek 25ezer évig él
és ezalatt az idő alatt többször ujjászületik. . Az élő ember energiát nyer az alvásból,mig a szellemlélek azáltal nyer energiát,hogy valamilyen formában kapcsolatba lép velünk.Ezt viszont cáfolja a Biblia. Akkor már csak egy magyarázat lehet hátra:azok a szellemek,amelyekről igy vagy ugy tudomást szereztönk,az talán nem az elhunyt szerettünk szelleme,hanem a sátán szelleme. Ő az aki megjelenik ilyenkor,azért hogy félrevezessen minket,és etáltal is kételkedni kezdjünk a Biblia tanitásaiban. Vajon miért is égették a boszorkányokat ?? Mert ők a sátán szolgálatában álltak,és minnél többen voltak annál inkább tudták volna uralni a földet. Isten ,és a Biblia tiltja ezeket a dolgokat:Mózes V.-ik könyve: Nem vagyok elvakult vallásos,de velem is történtek olyan dolgok,amelyekre magyarázatot akartam találni. Ekkor jutott eszembe,hogy talán a Biblia az,amelyik megmagyarázza ezeket a dolgokat. Szóval,akár hiszel a Bibliában és a szellemvilágban,akár nem,légy óvatos,mert az Istenszerető lelkek eggyike sem képess veled kapcsolatba lépni,csak Isten ellensége teheti ezt. És ugy,ahogyan anno a boszorkányok ugy most a halottlátók és a szellemidézők sem kedvesek Istennek. Hagyjuk ezeket a dolgokat.előbb-utóbb ugyis megtudjuk,hogy mi van a halál után. Amig élünk,addig ne azt keressük,hogy mire képes egy szellem,és mire leszünk képesek a halálunk után,hanem inkább arra keressök a válaszokat,hogy hogyan is kellene élnünk,hogy ne kelljen majd félnünk a haláltól ! És ismétlem: Velem is történtek "fura" dolgok,és nekem is mozgott a kulcsos könyv,de amióta tudom,hogy mit ir erről a Biblia,azóta nem hagyok lehetőséget a Sátánnak,hogy kapcsolatba léphessen velem. Mert ha hiszel a szellemvilágban,akkor a sásánban hiszel ,és ezálltal már egy kicsit meg is nyert téged magának. Ezt mondja a Biblia,és az nem hazudik ! Vagy esetleg tudsz bármi olyat is a Bibliából mondani,ami esetleg nem igaz ?? Pedig milyen régen irták! Szóval,kedves Erzsike és mindenki más,aki szellemek és holtak után kutat:Istenben,és a Bibliában higgyetek,és ne engedjétek magatokhoz a sátánt !