Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hnucut

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A háborús idők kezdete előtt Meepo a sztárok mindennapjait élte. Sikeres fiúbandája a Meepo four hatalmas összegeket hozott a kasszának. Persze pénzből sosem elég. A siker elvakította mind a négyüket és még többet akartak. Ez volt az oka, hogy sötét bányák mélyén kezdték…..
hnucut 2010.04.18 23:26:11
Nagyon kevés dolgot utálok jobban,mint amikor elhívnak egy bukott buliba.Egy vesztett partira. Egy dolgot talán,amikor elem hív el egy bukott buliba.Aki nem tudná mi az,annak annyit,hogy a bukott buli az,amikor felhívnak,de kábé így,hogy : hálló hállod bzadmeg há bazzzee há milyen…..
Üdv!Azt hiszem ez volt az egyik legtartalmasabb hétvégém.Kezdődött a csütörtök estével,ami janossal elemmel meg buncogóval(továbbiakban bence) való borozgatás,sztorizgatás volt.Megvitattuk a hülyébbnél hülyébb sorozatokat. Bence itt adta fel a harcot,felment alukálni. Maradtunk…..
A cím magáért beszél. Tényleg csak magáért, mert ehhez a poszthoz semmi köze nincsen, de szükség van rá. Már akinek. Nekem ugyan nem. Mindenki megfogalmazhatja magának írásaim lényegét és adhat címet neki, ha úgy tetszik. Csak ha lenne valami lényege.Harminc perce ért véget a…..
hnucut 2009.11.05 01:05:25
Na hosszú kihagyás után visszatért az írói brigád. Ittvan az egész krúnk.  Elég komoly időt kihagytunk a blogra írás nélkül.Azt,hogy viktor brada miért nem,azt csak sejteni tudom(mondjuk úgy,erős sejtés),de nekem mostanában elég komoly gondjaim akadtak az iskolával.…..
hnucut 2009.11.02 17:55:42
www.youtube.com/watch?v=yS5M2AfkwjA&feature=related
Itt a rendes hosszú riverside:D
Szóval. Van valaki itt a blogon, akinek szúrja a szemét, hogy nem írtam már egy ideje. Mivel mostanra már csak ketten maradtunk akik aktívan jelen vannak az oldalon (olvasás, írás, részemről inkább olvasás), ezért kedves József azt hiszem kitaláltad, rólad van szó. Egészen…..
hnucut 2009.10.04 22:09:20
@anyád süket?: BAGEEEEETTT!!!!!!!!!
Ma bolyongtam a youtubeon és egy nagyon érdekes videót találtam:http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONANézzétek meg,tanulságos.ÉS akkor meg is ragadnám az alkalmat,hogy megkérjek minden embert,aki olvassa a posztot,hogy valami véleményt,vagy bármit nyögjön már be,akár a…..
hnucut 2009.09.27 22:53:48
.
Üdv. Most voltam benn baján először mióta "pesten lakok"(igazából nem Pesten lakok,ne kérdezd,hogy hol,még nem tudom,pedig kerestem már mindenhol belföldön,de sehol sem éreztem még azt a tipikus megnyugtató érzést,hogy itthon vagyok).Szóval elmentem a Kossuth utcai…..
hnucut 2009.09.05 22:52:39
@Rokaleves: makmak