Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!)

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fenntartva a kis tradíciómat (példának itt a tavalyi), idén is élőben végigblogolom az Oscar gálát. Idén az a nehezítő körülmény van, hogy a műholdvevőm, aminek segítségével szoktam nézni a közvetítést (a német ProSieben csatornán), egy jó ideje önállósította magát.…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2015.02.23 03:41:26
Filmbarátok Podcast #68 (2015. Február) 162 percBeszélgetnek:Zoly, Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Amerikai Mesterlövész (00:04:35)-Oscar jelölések 2015 (00:48:40) A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (148 MB) 162 percHonlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre:…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2015.02.22 01:25:38
Ahogy azt a tavalyi összegzésemnél is prognosztizáltam, idén nagy arányban visszaesett a megnézett filmek száma. Gyerek mellett ez nem is lehetett másképp és ha a nyáron nem döntök úgy, hogy veszek egy tabletet pont-e "probléma" orvoslására, akkor ez a szám még kevesebb…..
Filmdroid Merida, a bátor (2012) 2012.08.05 18:00:00
Egy mesebeli-középkori Skóciában járunk. Merida a király elsőszülött lánya, de egyáltalán nem szokványos hercegnő. Szívesebben lovagol, mászik sziklát, vadászik, minthogy hímezzen, szavaljon, öltözködjön, és nem hajlandó behódolni a hagyománynak, hogy férjhez adják. Így…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2012.08.07 18:10:31
@FayeFaye: Igen a kommentet még akkor írtam amikor még csak a bevezetőn voltam túl, ezért elnézést kérek. (Így került bele Arya Stark)
Izolda a Tristan és Izolda című filmekben szerepel, amúgy többet itt tudhatsz meg róla:hu.wikipedia.org/wiki/Triszt%C3%A1n_%C3%A9s_Izolda
Kiara meg az oroszlán király című klasszikus animációs film második részének a főszereplője.
A másik két szereplőről mondottakkal azért nem értek egyet mert a katalizátor egy férfi volt, de mindkettőjüknél a hagyományokkal való szembemenés volt a hangsúlyos és ennek az eszköze volt a férfi.
..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2011.02.25 04:39:28
Filmdroid A 83. Oscar jelöltjei 2011.01.25 14:32:00
Fél háromkor kihírdették a 83. Oscar jelöltjeit (amit Ti is követhettetek itt a blogon). Azt hiszem nincs a nomináltak között olyan film vagy olyan személy, akinek a jelölésével nem értenék egyet, egyrészt azért mert vagy nem láttam az adott produkciót vagy azért mert jó film,…..
Kevés dologtól paráztam még úgy az életemben, mint az érettségitől. Sosem voltam valami jó tanuló, de ez leginkább annak volt köszönhető, hogy ami nem érdekelt, azt nagyon felületesen tanultam csak meg. Persze voltak tárgyak, amelyekhez szimplán tök hülye voltam, mint pl a…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.09.27 19:39:23
–Az előző idény végén az olasz médiát bejárta az a videó, amelyiken Mourinho, a provokátor-motivátor és a híresen keményfiú Materazzi elbúcsúzik egymástól. Most másképpen, de a lényeget tekintve ugyanúgy Del Piero elbúcsúzik a Spanyolországba költöző Trezeguet-től.…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.08.31 12:32:10
Vincenton nevű olvasónk hívta fel a figyelmem erre a kínai alkotásra. Hát igen, ha már focizni nem tudnak a kínaiak , legalább karatéjozni tudnak. De mindezt vegyítve a focival. Szóhoz se jutok. ..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.08.27 21:38:32
Ma a flip-flopomat veszem felMmmmh! Gesztenyepüré! A kedvencem!Gyere, nézzünk egy rész "Szex és New York"-ot!De jól néz ki a műkörmöd!Na, lefekvés előtt még egy kis Alien AnarchyLady Gaga nagyon tehetséges és jó klipjei vannakNekem kell Apple termék!De…..
Filmdroid Kedvenc animációid? 2010.08.19 08:00:00
Akármilyen idős is az ember, meséket/animációkat mindig tud nézni. Mindenkinek megvannak a maga kis kedvencei gyerekkortól egészen mostanáig. Az alábbi tízes lista az általam nagyra becsült animációkat jelöli. Akinek van kedve csatlakozzon és írja meg kedvenceit. Nem számít…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.08.19 22:05:28
off
@winterbrain: A how to train your dragont Átküldhetem angolul felirattal (véleményem szerint az akcentus miatt megéri így nézni)ha szeretnéd csak akkor dumáljuk meg valahol
on
Ahogy elnézem jó sok a japán rajzfilm azt hiszem ideje lenne ez irányú ismerteimet növelni
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.08.18 10:41:07
Blogos "karrieremben" voltak pillanatok, amikor döntéseket kellett hoznom, amelynél hol jól, hol rosszul döntöttem. A RPCJS blogot megnyitni nyerő dolog volt, egy életre szóló élmény, egy kaland és a tudat, hogy valamit csak megmozgattam az semmiből. Nem vitás,…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.05 22:52:33
@Valentino: Ez igy van. Mai napig tema hogy mi Columbo vezetekneve (egyebkent Fred) es hogy hogy nez ki a felesege. Szerintem ha ezek fel lettek volna fedve akkor mar senki sem emlekezne ra (amiert kar lenne mert jo filmek)
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.12 23:22:19
@penge96: Ja igen elszúrtam. Kösz hogy figyelmeztettel
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.07 21:45:33
@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): Pontosan : Bazzeg ez egy stadion
Nem azért érzek óriási és mindent elsöprő elégtételt, mert Maradona megsemmisült, és ostoba, kocsmába való hőbörgésének szikrányi hitele sem maradt a továbbiakban, hanem azért, mert a Labdarúgás a helyére tett egy magáról megfelejtkezett pojácát.   Sokszor a…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.04 22:34:43
@horas:
Hát így ,hogy most már Mourinho megcsinálta megnyerte az Inter-el a BL-it így már nem nagy szám.
Ki a fene mondta hogy nem nagy szam? En nem mondtam Mert en azt mondtam hogy az igen is egy igen komoly eredmeny ami jol mutatja hogy murrinho mekkora edzo, mert Bl cimet nyerni az esetek tulnyomo tobsegeben csak egy marha jo edzo tud nyerni egy marha jo csapattal. Ez alol a tendencia alol jelent kivetelt a 2004es ev ahol egy marha jo edzo (bar csak kesobb derult ki rola hogy marha jo edzo) nyert egy kozepes csapattal de ez kivetelesen nem csak az edzot dicseri hogy mekkora isten mar hogy portoval bl nyer hanem feltette a koronat az amugy is rohejes evre (ja bocs a korona az eb volt ez csak a megagyazasa volt annak)

Egy BL-cím nem lehet mák,ne beszélj baromságokat.
2004ig en is ebben a hitben eltem.

A Porto-i BL cím akkor lett volna vicc,ha azóta nem ér el semmit.
Ezt kicsit atfogalmaznam ha megengeded.
Murinnyo akkor lenne vicc ha csak a Portoi Bl cimet erte volna el. Igy nem az

Rehhagel nyert egy Eb-t és kész,ez egy kifutott eredmény.
Az EB-n van 3 csoport meccs illetve egy negyed egy elő döntő és egy döntő.
3 egyneses kieséses meccs van,míg a BL-ben 6 plus a döntő.
Egyreszt jo kerdes hogy mit csinalt volna Rehhagel ha kimozdul goroghonbol. Masreszt kiforditva a kerdest mit nyert volna Mou 2004 utan ha a seggen marad? valoszinuleg semmi ertelmeset. bar ez most lenyegtelen.
Kicsit megint elferditenem a kerdesed mivel azokrol a meccsekrol beszulunk amikhez "mak" (igen egyetertek nem ez a legjobb szo de ha mar eddig is ezt hasznaltuk az "alacsony valoszinusegua csapat szamara pozitiv kovetkezmenyekkel jaro veletlenszeru esemeny helyet akkor maradjunk is meg nala) kell ezert tegyuk fel ugy a kerdest hogy hany merkozes volt a 2004es eb-n amihez mak kellett a gorogoknek es hany mecs volt 2004es bl ben amihez a portonak mak kellett?
Hat a gorogoknek volt harom csoportmecs amibol ketton siman a masik volt az eselyes a harmadikon meg franc se emlekszik mar hogy milyen a ruszkik milyen erot kepviseltek de tegyuk fel hogy ahoz nem kellet mak.
A portonak volt hat csoportmeccse amibol ugyan biztos volt amihez kellet volna mak de osszesegeben a tovabjutashoz nem kellet hiszen igen valoszinu hogy csoportmasodikent illett volna tovabjutniuk a negyesbol amibe bekerultek (nem neztem pontosan utana es mar nem emlekszem ra pontosan ugyhogy sikits ha nem igy van) Tehat akkor volt meg 7 meccs amihez vegig kellet mak.
Tehat het meccs az ottel szemben. Szerintem annyira nem signifikans kuolnbseg. Oke negyven szazalekkal tobb de siman vannak ennel hosszab szerencs sorozatok. Peldaul hogy a legkezenfekvobbet emilitsem a roma tavalyi veretlensegi sorozata (ami tobb interes/lazios szerint igencsak "makos" volt:)

Az Inter-nél évtizedek óta buktam emg,sztárjátékosok tucatjai és sztáredzők sora.
Ez teny de ha gondolkodo elmenek valjuk magunkat (es tudtommal annak valjuk meg ha nuncs is igazunk) akkor be kell latnunk hogy ilyen csapat atkok mint hogy az inter mindig rabasz mindenre egyszeruen nem lehet mas mint sok-sok szerencsetlen veletlen. En raadasul nem vagyok biztos benne de lenne ra egy fogadasom hogy az internek a majd otven eves "kalvariaja" (meg kiterek hogy miert tettem idezojelbe) nem mindig annyi penze es reputacioja volt mint mostanaban.
Amugy kalvaria, en ugyan nem tom te mit tekintesz annak de szrintem zsinorban harom negy bajnoki cim tobb okbol sem sorolhato oda (oke ertektelen senki mas nem volt nyenyenye) harom negy olasz bajnoki cim akkor sem lehet kalvaria ha nem is aranykor (Bar akar igy is felfoghatnatok ha nem lennetek ilyen telhetetlenek)
Oke mondhatod akkor nem 50 ev hanem 45 ev kalvaria. en ismondom hogy oke negyvenot ev kalvaria de akkor a vegenek semmi koze sincs mourinhohoz

Ezek után,szerinted semmivel nem nehezebb az Inter-rel vagy a Porto-val BL-t nyerni mint az MU-val a Milan-nal vagy a Barca-val.
O... megint nem jol ertelmezted az irasom (Elofordul hogy neha szrul fogalmazok irasban)
Uhogy ellmondom megegyszer tagoltan ertelemesen haromszor atolvasva.
Az interrel NEM nehzebb bl-t nyerni mint a mu val vagy a barcaval de ezzel egyut k@rva bonyolult
A portoval SOKKAL nehezeb bl-t nyerni olyannyira hogy kenytelen vagy olyan magyarazatokat keresni amik megkerdojelezik mourinho erdemeit csakhogy megfeleljek az occam borotvaja elvnek. (ami komondja hogy mindig a legegyszerubb magyarazat a legvaloszinubb) Ezen a gondolatmeneten haladva valoszinubbnek tartom Mou-nak szerencsje volt minthogy egy akkora szuper extra mega giga geniszhoz van szerencsenk a szemelyeben hogy egy kozepesnel valamivel jobb csapatbol bl gyoztest csinaljon.

... Papíron nem az igaz,de gyakorlatban igen és ez tény kérdés.
Hamar tenykerdes megkerdeznem toled hogy milyen tenyeket tudnal felhozni amellet hogy nehezebb megnyerni az interrel 2010ben BL-t mint ugyanezt a Barcaval vegrehajtani
@Lacóka:
Nem ertem mit szeretnel mondani ezzel? Mou nagy edzo nem felisten es a portos bl gyozelme vicc. En korulbelul ezeket allitottam (meg azt hozzateve hogy az interes bl gyozelme nem nagyobb kunszt mint a Barca 2009ese vagy a tobbieke, de ez felig meddig benne van abban hogy nagy edzo es nem felisten) Ezzel kapcsolatban se pro se kontra nem erveltel de meg gyakorlatilag hozza sem szoltal.
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.05 11:09:51
@Lacóka: Ebből nekem az jön le, h "ezzel a kerettel bárki BL-t nyert volna". Épp itt a poszt, az argentinoknál kurvára nem jött be. Az angoloknál se, pedig az ő keretük még talán kiegyensúlyozottabb, és nem is egy drogos vezette őket (éppen ezért, máig nem értem, h mi volt a baj.)
Felreertettel azt mondtam ugyanolyan konnyu az Interrel blt nyerni mint a Barcaval. Csakhogy mindkettovel nagyon nehez veghezvinni ezt (ezt nem hangsulyoztam kulon ki mert nyilvanvalonak tunt)
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.05 19:02:52
@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: Egyutelt a footballal. Latszott rajta hogy o nem egy edzo hanem egy szurkolo akinek megadatott hogy vezethesse az oveit. Latszott rajta hogy nem passziv befogadoja volt a meccsnek Buzditott hozongott karalt lelki tusat vivott felemelt elatkozott harcolt es megsemmisult, majd kezdte elolrol (idezet By heinrich) Ez tette szerethetove
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.04 22:53:26
A nyúlon túl Éljenes tetkó 2009.06.24 15:00:00
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.03 22:03:32
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.03 21:48:59
Hát honnan? Persze, hogy Indiából! A higanymozgású bréjkes csávó rendet csap a többi hindu között. A szokásos visszafelé ugrásos , fizikából megbukott koreográfiát már nem is említem.   ..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.01 23:09:12
Tántoríthatatlan olvasóink tudják, hogy a szerkesztőség kapcsolata bármiféle misztikummal kimerül a hullámzó sikerességű üveggömb-olvasásban. A következő poszt sem a csiribiri oldaláról fogja meg a vébét, bár számmisztikai jellegét tekintve egy Sportfogadásba illene…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.01 20:57:04
Lassan abba a fázisba érünk, ahol már nem rendeznek elegendő meccset, hogy azokból álomcsapatokat generálhassunk, így legközelebb csak a vébé végeztével térünk vissza a szabadszellemű, de semmiképp sem öncélú kapitánykodáshoz. Addig is a nyolcaddöntők teljesítményeivel…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.07.01 08:22:42
@HosCincer: Messi is csomoszor ugyanazt a "balrol a tizenhotos elott szaladok labdastul majd kozepen ralovom es gol" taktikat csinalja megis mindenki benyalja
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.06.27 16:42:48
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.06.27 16:44:52
@Domingo: mivel minden jo itelet tulajdonkeppen indok a videobiro ellen igy meg azert egyenlore kissebsegben vannak:D
jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.06.27 17:06:36
@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: 2 is letezik de en igazan csak azota amiota kijottem angliaba :D (bar mar elotte is szimpik voltak Schumi miatt aki az "intersportialis" kedvencem volt kiskoromban)