Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu)

27 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bevezetés... Ebben a bejegyzés-sorozatban jelenlegi legfontosabb projektemmel foglalkoznék, ugyanis ez a motor, amelyet napi használatban tartok, ennek megfelelően olyan állapotban is szeretnék tudni.  A motor gyártását a Vespa márka 50. születésnapja miatt indították el, 1996-ban. A kivitelek…..
Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu) 2024.03.18 07:49:28
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Jómagam Slash szólómunkásságával 2011-ben ismerkedtem meg az akkori Slash című, sztárokkal teletűzdelt, klasszikus értelemben vett szólóalbumon keresztül és egyből magával ragadott. A sikeres lemez ahogyan azt illik, egy csapat zenésszel a nyakába vette a világot, hogy…..
Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu) 2015.04.03 13:00:11
Accordhecsi Blog Autók mint nők 2014.12.13 19:43:54
Most vakarod bizonyára a fejed, mit jelent ez a cím, de ha bele gondolsz az autóknak is van egyféle jellemük, ezt már nagy sikerű Verdák animációs filmben elsütötték már. Most nézzük más szemmel, mi lenne ha az autó típusokat "nőtípusok"-ként analizálnánk. Jöjjön az én…..
Nos Kedves Olvasóm, már ha van ilyen, vagy Te aki aki egy gugliszörcs vagy szörfözés közben vetődtél ide és elolvastad korábbi irományaim, gondolom már sejted, miért egy a sejtelmes főcím.   Igen, az Öreglány ment a háztól, fájó búcsút vettünk tőle és elmorzsoltunk…..
Az van, hogy nem kényeztettük el a Lángoló olvasóit új Slash-dalokkal itt a blogon. Pedig már 2013-ban elkezdtek szivárogni a gitáros, Myles Kennedy énekes valamint a Conspirators friss szerzeményei. Okot nem tudunk mondani, ez egyszerűen teljesen kimaradt. Most viszont bepótlunk…..
Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu) 2014.09.10 10:41:03
@isvaen:
Engem is zavar sokat hallgatva a visítós hangszíne, viszont Axl Rose CSAK lemezen volt hallgatható. Mutasson valaki egy élő felvételt, ahol nem varjú károgás jön a torkából!
Az albumról meg annyit, hogy ugyan úgy meg van tömve középszerű nótákkal mint az előző. A 2010-es sokvendéges album nekem a nagy favorit.
Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu) 2014.09.14 19:24:35
@elmouse:

Szerencsére fent van az audio a youtube-on, köszi!

Jó lenne ha valami visszakerülne az utcára abból cuccból amit a 80-90es években nyomtak a zenekarok, mert évtizedek óta semmi rocktörténelmi lemezt nem adott ki senki.:)
A fenti dallal kezdődik majd az új Subscribe-lemez, a This Moment Will Soon Be Gone, ami március 3-án jelenik meg. Ha Jens Kidman énekelne az elején, akár azt is hihetnénk, hogy valami új Meshuggah-dal szól, de aztán jönnek a subscribe-os cifraságok, dallamok, ilyesmik, szóval nem…..
Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu) 2014.02.08 08:26:47
Accordhecsi Blog Breaking news! 2013.04.26 18:34:39
Bár a kép alapján azt hihetnénk az új világban készült, meg nem erősített hírek szerint JDM Palit kapták lencsevégre as idei kiskunlacházi hondás parádén...
Május végén jelenik meg a The Devil Put Dinosaurs Here című új Alice In Chains-lemez, ami már a második lesz Layne Staley alapító frontember nélkül, aki 2002-ben hunyt el herointúladagolásban. A lemezhez már egy klipet kiadtak, most pedig itt a második, amit a Stone című…..
The Devil Put Dinosaurs Here címmel május végén jelenik meg az Alice In Chains új nagylemeze, amiről már két dalt is megmutatott a seattle-i rockzenekar. A csapat ezt a két kislemezt plusz egy régi klasszikust játszott el a napokban Jimmy Kimmel showműsorában. A lemez furcsa címe…..
„Túlélni a nagy északnyugati rockrobbanást.” 1996-ban a fenti reklámszöveggel mutattak be egy zenés dokumentumfilmet. Úgy tudom, semmilyen formában nem jutott el Magyarországra, csak a filmzene albumról olvastam kritikát az akkori Wantedben. A Hype! (Felhajtás!) a…..
Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu) 2013.03.27 19:54:19
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
Egy korábbi posztból sokan már talán tudják – hazajött a Puch. Ez az az autóm, amelyik olyan régen készül, hogy néha szinte el is felejtettem, hogy létezik, annyira az ősidőkben vettem, hogy minden akkori tervem dugába dőlt, amit szántam neki.Az évek során sokszor eljutott oda,…..
Úgy tartják, mindenkinek annyi gondja van amennyit csinál magának. Nos én csinálok magamnak, ha szürke téli hétköznapjaim feldobnám valami pepecseléssel. Ehhez nem is kell más, mint a neten vásárolni és megbízni embertársainkban. Megbízható, szavahihető ember pedig annyi…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
Nem merészkednénk addig, hogy gyorsítéletben mondjuk meg, negyvenszázaléknyi jelöletlen idézet után Semjén Zsolt dolgozata plágium-e, vagy csak hiányzott írógépéről az idézőjel. Mi pozitív módon inkább a tartalomra koncentrálunk, hiszen A new age kihívása és az…..
Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu) 2012.11.20 15:01:16
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Vak apának éneklő lány, nevelőapjának nótát ajánló fellépő és halott apját megidéző görög-magyar énekes is volt a Voice tegnap esti műsorában, de volt vesebeteg énekes, kétéves gyermekét az éneklésért simán hátrahagyó anyuka és öntudatos rockercsaj is, no meg az…..