Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farok.33

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az inline bajnokság döntőjében 1-1-es első negyed után a másodikban eldöntötték a hazai pályán játszó győriek a kérdéseket, azt a szakaszt 6-1-re nyerték a kihívó Marczi Skate ellen. A MAC Rokkó játék nélkül szerezte meg a bronzérmet. A pontkirály 7 mérkőzésen szerzett…..
Vasárnap öt mérkőzéssel megkezdődött az első osztályú inline bajnokság. Az osztrák bajnokságban is szereplő hazai Győri ETO HC-t a több válogatottal felálló Marczi Skate sem tudta legyőzni, így a győriek két győzelemmel az élre álltak. Játékvezetőként Incze Miklós,…..
Lehet, hogy fizikailag nem voltak olyan erősek és határozottak a britek, mint vártuk, de taktikailag és fegyelmezettségben magas színvonalon teljesítettek. Jó rajtuk túllenni, és így túllenni, ahogy mi, tehát három ponttal a zsebben. Ladányi Balázs a 2-0-s győzelem után…..
farok.33 2010.04.22 10:31:02
@beck111: Sziasztok! Először is nagy gratula a CSAPATNAK!!!! Másodszor 30 év hoki után, nem tudom hol játszott a Spiller kapus! Az öregfiúk edzésen jobb mint a lefordított kapu, de az nem minden!!! Viszont minden statisztikával nagyon képben van!!! Hajrá srácok!!
farok.33 2010.04.22 10:37:52
@beck111: hellóka!!!!!
Az összes szeptemberi mérkőzés pályaválasztói jogának elcserélését vagy halasztását kérte az Újpesti TE a szövetségtől és az ellenfelektől. Augusztus eleje óta problémák vannak az UTE Megyeri úti jégcsarnokában. A szlovákiai túrán Pék György vezetőedző a gyenge…..