Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luca Badoer

1 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A "minden létező szaron android fut" rovat mai adásában a Samsung egy hűtőbe épített táblagép-szerűséggel ajándékoz meg minket. - Józsi, a hűtő már megint nem látja a wifit! - A picsába már, holnap rootolom a mikróval meg a garázskapuval együtt,…..
Webszemét Az MTVA is olvas minket 2012.07.27 11:43:50
Na, ha mást nem is, de annyit elértünk, hogy miután az MTVA-s cikkemet átvette a HVG.hu és több másik neves portál is, eljutott a probléma az MTVA illetékeseihez is. Ennek hatására az Oxygen sablonhoz hozzányúlt a "grafikus" és kicserélte a sima kék háttér csíkot egy sajátra.…..
Luca Badoer 2012.07.27 21:57:50
Viktor egy traktor..
Gyurcsányt 1989. január 12-én mindössze 2,5 hónapra választották meg a KISZ KB titkárának, pontosan addig, amíg a kongresszus majd összeül... Gyurcsány két nappal később a KISZ lebontásának szükségességéről és (több más intézmény mellett) annak újjáépítéséről…..
Luca Badoer 2012.05.03 15:13:18
Sokan érdeklődnek a becenevek láttán, hogy akkor most ki, kicsoda, tessék, itt egy vizuális segédeszköz, ide jönnek majd az új szereplők is, és folyamatosan updateljük a beceneveket is. 1. Horváth Éva (műsorvezető) - T69, T69.2 Special Edition, Pinoikkina, Androida 2. Adrienn -…..
Luca Badoer 2012.04.04 18:18:04
Hamarosan megtudhatjuk, hogy mit kell tennünk az emberiség túlélése érdekében. Már íródik a könyv, mely mindezt elárulja számunkra.Elolvastam a Kiútikönyv kedvcsinálóját és az alapján érdekes könyvnek ígérkezik. Meg lehet-e úszni az összeomlást és ha igen, milyen…..
Luca Badoer 2011.11.19 21:34:07
@Almaleves: Hát sajnálom! :(

De ebből is látszik, hogy minden rosszban van valami jó! :-)
A dunai teherhajózás nem is olyan régen a közép-európai áruszállítás egyik meghatározó szegmense volt. Ma is az – de ma már a magyarok nélkül. Miért csak mi vagyunk olyan ostobák, hogy nem aknázzuk ki a Dunában és a Tiszában rejlő lehetőségeket? Teherhajók a…..
Szokatlan jellegű írást szeretnénk közzé tenni.A minap egy olvasói levél érkezett Nikolettától, aki egy nagyon kedves fiatal lány. Fiatal kora ellenére már nagyon sok nehézségen ment keresztül.Családjuk szívszorító története a hitelválsággal kezdődött amit más…..
Miközben a Google Maps halad a korral (sőt néha le is hagyja, lásd repülőtér a Keletinél), a konkurencia nem kapkod összevissza, szép komótosan, megfontoltan dolgozik. Igaz a Microsoft Bing Maps-sza már nincsen tíz éves lemaradásban, mint nem is oly rég - időközben náluk is…..
Hihhhetetlen, hogy egyikük-másikuk mennyire béna, egyszerűen felfoghatatlan. Aztán vannak rendes szopógépek is, na, azok a legröhejesebbek. Formula–1-es pilóták „at their worst”. Vélemények az azonos című írásunkról...
Luca Badoer 2010.11.11 14:49:11
Belsőség Úgyis az autó dönt 2010.07.21 05:00:00
Hogy milyen jármű hozza ki belőlem a legellenszenvesebb köcsögöt? Na, vajon mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
Luca Badoer 2010.07.21 09:04:04
@Dester: Inkább az vesz nagy dög terepjárót aki nem akar félni előzés közben. Beláthatatlan kanyarban.
Olvasom, hogy a fővárosi közgyűlés elfogadott egy előterjesztést a Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer (KKKR) bevezetéséről. A KKKR egy rendkívül olcsó kerékpárkölcsönzési rendszer lesz, amely a híres koppenhágai, párizsi vagy éppen bécsi kerékpáros példákat próbálja itthon is…..
Ha a MÁV-csoportban pontosan betartják a karbantartási, vizsgálati előírásokat, valószínűleg nem engedhették volna pályára a súlyos, bár szerencsés kimenetelű balesetet okozó személykocsit. Talán a sors fintorának is tekinthető, hogy a hegyeshalmi vasúti fővonalon hétfő…..
Luca Badoer 2010.04.22 06:01:56
@en_té: De akkor mi a kalapácsos ember dolga már, ha nem az, hogy kopácsolja a kerekeket??? Pls írd le!

imi972: Ezzel az a baj, hogy egy repülőgép lezuhanásánál is az egész légitársaságot vizsgálják, mert 1 gép lezuhanása is óriási kár!! Az emberek meg nem szívesen fognak ezek után vonatozni, ha tudják, hogy a MÁV gépészet csak 98%-ban dolgozik megfelelően.
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..
Keressük az ország leghülyébb sajtpultosát. Vagy már meg is találtuk? Egy kivételes szakember félreismert humorista fergetes alakítása következik, a Hűvösvölgyi Kaisersből. Emberünk joggal pályázhatna Monty Python-tagságra, de ő ragaszkodik a magyar szupermarketek szakmai…..
Vinnie Jones, Michael Madsen és Robert Carradine pár név amire rögtön felfigyel az ember! Főleg ha mellettük azt lehet olvasni, hogy posztapokaliptikus horror. Na ezt látnom kellett! A sztori szerint a világot azt pusztította el, hogy elfogyott a benzin és leállt minden és emiatt áram…..
Luca Badoer 2009.12.11 09:01:06
images.letmewatchthis.com/thumbs/9dcb6feace6c0d8.jpg

Nekem innen kezdődnek az ilyen falka filmek...
  Már a második biciklimet lopták el a házból. Nagyon ideges lettem, úgyhogy egy kis magánnyomozásba kezdtem. Meg is szívta az orgazda, akinél vagy 180 bringát találtak meg a rendőrök – remélem, sokan felismerik közülük a sajátjukat. Vélemények azonos című…..
A hallgatag szomorkodás közepette a Danubius is megcsinálta a maga sopronis reklámklónját, pontosabban a Molson-reklámról nyúlt sopronis reklámklón reklámklónját. Hosszú és vegyes összetételű sorba állt be ezzel a rádió. A magyarkodó ismeretlen, Hagyó Miklós, Baromfi…..
Luca Badoer 2009.11.03 06:06:22
@blood: Ezt is a Danubius csinalta! Pont a Köszönjük video alatt van.
Kontár Kicsifotó-kicsiár 2009.10.12 09:35:00
Ez is az egyik szemem sír, a másik üveg kategória. Banner.   Ez vadhajtása a kicsikamat-kicsitánc K&H reklámoknak? A 'Mi vagyunk a jók' jelmondat gondolom sok álmatlan éjszakát okozott a szövegírónak, mire kiizzadta. Kicsit olyan Men In Blackes... Kik a rosszak? A…..
Nem túl régi ez a reklám, így nagyobb a veszélye annak, hogy közületek többen ismerik is az eredetit. Őket különösen kérem, hogy inkább majd csak a játék vége felé, azaz a jövő hét második felében lőjék agyon a poént. A vécén üldögélő, illedelmes zombi azonban olyan…..
A lenti levél beküldője, Tornado86, nem feltétlenül fog szeretni a véleményemért, mert amellett, hogy jól lefikázott egy szerencsétlen, béna és amúgy valóban veszélyesen közlekedő alulmotorizált Skodát és annak vezetőjét, minden lelkifurdalás nélkül leírja, hogy szokott…..
Luca Badoer 2009.09.20 20:53:23
@Tornado86: Kb én is ezt mondom. Kresz tudást frissíteni! Egy fínom kis jogsi bevonással. A 90 az nem 50.
Luca Badoer 2009.09.20 21:02:08
@Tornado86: Most gondold már végig. Rendben a béna skodással sem lehet mit kezdeni, de remélhetőleg hamar elveszik a jogsiját. De basszus, ha egy picit is értelmes vagy felfoghatnád, hogy 90-re lakott területen belül te magad sem tudsz reagálni nemhogy más.
Látod a különbséget, hogy ki a veszélyessebb?
Luca Badoer 2009.09.20 21:17:06
@Tornado86: Figyelj de, ha betartod a korlátozást"csakafaluvégénnembecsszó" akkor végképp nem értem a posztod. Kimentél a versenypályáról és felhördülsz, hogy vannak béna söfőrök is? Vagy csak szimplán mazohista vagy és élvezed, ha mindenki elküld..?
Szerintem a kreszt pont azért találták ki, hogy legyen valami szabály amivel nagyjából mindenki boldog. A maximumok azért vannak, hogy a béna skodás is betarthassa, de ha ezt hivatásosként nem fogod fel az gáz..