Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DavidLD

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jól hallottátok, a Hubble-űrtávcső húsz éve kering a föld körül, azzal a küldetéssel, hogy a körülöttünk lévő végtelen űr csodáit vegye lencsevégre. Elég csak a következő képre ránézni: A Hubble Föld körüli pályára állítása (1990. ápr. 24.) a Discovery…..
A kozmikus Világegyetem Új tag! 2010.02.14 08:22:54
 Kedves Olvasók!Örömmel jelentem be, hogy egy új taggal, HZsolttal bővültünk! Az első bejegyzése valószínűleg még ma megjelenik...
DavidLD 2010.02.12 16:59:40
A kozmikus Világegyetem:
kozmikusblog.blog.hu/
Ha nem indul Firefoxszal próbáljátok meg Chromemal vagy más böngészővel!
DavidLD 2010.02.12 17:00:09
A kozmikus világegyetem:
kozmikusblog.blog.hu/
ha nem indul firefoxszal más böngészővel nyissátok meg!
A galaxisok hatalmas, csillagokból és csillagközianyagból (gáz, por, plazma) álló rendszerek, "csillagvárosok". Méretük néhány ezertől több százezer fényévig változhat. A legkisebb galaxisok (pl. az úgynevezett törpe szferoid típusúak) néhány millió, míg a…..
Kijutás a fekete lyukból Korábban úgy gondoltuk, hogy soha semmi nem juthat már ki, ha egyszer belekerült a fekete lyukba. Végül is ezért hívják őket fekete lyuknak. Bármi esett is bele a fekete lyukba, úgy gondolták, az már örökre elveszett, a fekete lyukak pedig az idők…..
Ha belegondolunk, hogy a világon mi rejti a legtöbb érdekességet, biztosan eszünkbe jutnak a számítógépek, az állatok, az emberek, de ami ennél is érdekesebb, ami mindezt a sok apró érdekes dolgot rejti, az maga a világegyetem.    …..
Nos üdvözlök mindenkit, aki látogatást tett az újonnal nyílt blogomra, mely a csillagászat érdekességeiről szól. Az oldal még kezdetleges, de később még fejlesztgetem...
Verdák Az ízlésről 2009.12.20 17:48:00
Ez nem egy wikipédiás szöveg ez az én véleményem két szomszédország autóízléséről. A ti véleményeiteket is várom az alábbi e-mail címre:tomaszi@citromail.huNemrég Bécsben jártam. Feltünt, hogy egyetlen egy Suzukit se láttam. Vagy, csak nem akartam észrevenni…..
DavidLD 2009.12.27 17:21:22
Pc Surf Üdv mindenkinek! 2009.10.26 12:13:50
Üdvözlök minden kedves látogatót, aki ellátogatott nemrégiben nyílt blogomra! Ide hamarosan Pc Surf játékbemutatók kerülnek majd.Nincs kedvem részletezni azt a témát, hogy senkit sem szeretnék koppintani.Még a blog kialakulásához egy kis idő kell, kérlek legyetek türelmesek!..