Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katzenkotze

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Éppen most fejeztem be az első részt és úgy döntöttem, hogy mégsem egyszerre jelentetem meg a kettőt, mert eleve értelmetlen lenne, hiszen nem is tudnám. Mivel indavideón nincs privát mód, eleve csak több órányi eltéréssel tudnám feltölteni (mert ilyen lassan megy nálam),…..
katzenkotze 2010.06.12 14:57:15
Várhatóan csak jövő szerdán születhet döntés a doppinggyanúba keveredett két magyar jégkorongozó ügyében – tudósít az MTI. A hírügynökség szerint csütörtökön kiderült, a dunaújvárosi Erdélyi Péter és az újpesti Hetler Ádám akadt fenn a vizsgálaton. A magyar…..
A Vasas Bp. Stars a Megyeri úton, a Ferencváros Miskolcon aratott győzelmet az OB I. középszakaszának mai fordulójában. A zöld-fehéreknek volt könnyebb dolguk, már a 8. percben vezetést szereztek, válasz nem érkezett, ők pedig sorban lőtték a többit, 5-0-ig meg sem álltak,…..
katzenkotze 2010.02.05 22:09:19
@gabute: Hát én úgy láttam, hogy a harmadik harmad kb első felét végig két sorral nyomták.
Ha nem így volt, én kérek elnézést
katzenkotze 2010.02.05 22:49:08
@Nyuszí O_o: Igen, tudnak valamit. De ettől függetlenül az emberelőnyöket nem szabad így kidobni az ablakon, ahogy ma történt.

Fájt a szívem nézni, ahogyan ők helyenként kb 15 mp alatt felálltak és 1,5 percen át bombázták a kapunkat mindenhonnan
Először is BUÉK belétek az ördög, mint Christine Brown-ba a Pokolba taszítva filmben! Mint oly sok mindent életünk során, most is magunk mögött hagytunk egy évet, csak ugye erre számítani lehetett, ennek pedig nagyon tudunk örülni, mert ez egy biztos pont az életünkben. Új…..
katzenkotze 2010.01.02 11:25:14
@Krajcs: Szerintem pedig a Véres Valentin utóbbi 1-2 év legjobb horrorja volt. A vége bár valóban elég kínos volt, de láthattunk nagyon innovatív trancsírozást, voltak kifejezetten jó 3D effektek (csak azt mondom csákány). Míg a Fel, meg a Jégkorszak 3 3D-s verziója igencsak lenyúlás, a VV legalább nyújtott is valamit a pénzéért.
  Azt nem mondanám, hogy 2009-ben elkerültek a jó filmek, de mivel csak azok közül válogathatok, melyek idén készültek, igen nehéz dolgom van a top 10-es lista készítésénél. Talán fordítva kellene haladnom, és a végére hagyni a legjobbat, de a választék miatt mégis kezdem…..
Segítsetek megkeresni. Sétáláskor vettük észre, de hiába kiáltottuk, hogy Zsófi, Zsófi, nem leltük meg szegényt :( ..
katzenkotze 2009.11.18 13:20:21
@SzaboZsee: Ezt senki sem vitatta
Egy kis érdekesség így délelőttre: Gene Simmonsról, a Kiss basszusgitáros-énekeséről ugye minden magyar rocker tudja, hogy félig hazánk fia. Ha valaki nem lett volna ezzel tisztában, nézze meg az alábbi videó és rájön miért is. Maga Simmons mondja el az ötvenedik másodpercnél:…..
katzenkotze 2009.11.18 13:19:10
Kissé sekélyes listára lelkünk a reggeli klikkolgatás alatt, de sebaj, túl sok érdekesség amúgy sem történt mostanában a tévé világában. A Manofest.com nevű oldal összeállításában a network tévék legjobb dekoltázsaiba tekinthetünk bele, pucér mellek itt nincsenek, mert az…..
Este fenn lesz a "Mesterlövész: Újratöltve" videóm. Kicsit hallani, hogy új a mikrofon, mert mintha tompább volna a hang, de nem vészes.Kicsit irányt változtattam, ami a bemutatott jeleneteket illeti, ugyanis először csak azt akartam bemutatni, ami itt a blogon még nem…..
katzenkotze 2009.10.02 19:30:14
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
katzenkotze 2009.09.04 23:07:37