Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeaasszonyX

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találtam pár képet egy régi memória kártyán, gondoltam megosztom veletek, a files/nosztalgia2 alatt megtaláljátok őket.                                ..
BeaasszonyX 2010.02.14 21:27:59
Sziasztok!Gondoltam biztosan örülnétek, ha felkerülne a honlapra néhány fénykép 0.-ból, vagy 10.-ből, hogy egy kicsit visszaemlékezzünk milyenek is voltunk sihederfejjel. : )Aki szeretné megkapni a képeket, nekem is csak hozzon egy pendrive-ot, vagy valamit, s rá is dobom…..
Felekrült az osztályelőadásról készült videó:Ide kattintva eléritek...
Sziasztoook!!Leírom nektek a társadalomismeret házi témáit. Egyet válasszatok ki, és írjatok róla egy esszét november 6-ára, péntekre. Remélem tetszenek!Amerikanizáció (a hülyék társadalma)Zéró toleranciaDiszkriminált többségHőbörgő csőcselékRossz tulajdonságainkkal…..
BeaasszonyX 2009.11.11 10:15:38
Idén indulok a diákelnökségért, itt a leadott pályázatom:  Jánoky László vagyok 12.a-s tanuló. Itt a programom amit legjobb tudásom szerint igyekszem majd véghezvinni, ha megválasztotok. Úgy értesítettek, hogy a programhoz csatolnom kell a tavalyi év végi tanulmányi…..
BeaasszonyX 2009.11.03 16:15:32
Kedves Osztálllyyy!Arra gondoltam, ide mindenki beírhatná, ha támad valamilyen ötlete a dekorációval kapcsolatban! Leírom, amiket eddig megbeszéltünk, s írjátok le, ha valamin változtatnátok, és, hogy mire változtatnátok vagy, hogy az a dolog miért nem jó...Ha tudtok valamit…..
Csütörtök - Egy nap Tihanyban        Kora reggel, nyolc óra körül ébredtünk arra, hogy Szomju tanárúr átbukdácsol a szobában szerteszétszort cuccainkon becsapva az ajtót. Egy üditő reggeli zuhanyzás után mindenki fel volt töltödve, többen szó szerint…..
 Idén osztályunk a Balaton partra utazott, hogy eltöltsön három feledhetetlen napot a gyönyörű Sajkodi öbölben a Tihanyi félszigeten. Szerda - Az indulás napja   Hosszas szervezés után közös megálapodás szerint háromnegyed nyolckor találkoztunk valahol az iskola…..