Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dév

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hanság egykor Magyarország legnagyobb egybefüggő lápvidéke volt. Lapos, lefolyástalan medencéjében évezredeken át a láp, a rekettyés, a kis tavakkal tarkított zsombékos rét, és úszó szigeteivel a mocsár volt az úr. A terület neve, a finnugor eredetű, már nem használt…..
Az idei Rockmaraton egyik külföldi vendége lesz a svéd Marduk, akik már a kilencvenes évek elejétől nyomják a sátánista, militáns black metaljukat. A csapat gitáros-főnöke, Morgan "Evil" Steinmeyer Håkansson sem egy egyszerű figura, be is bizonyította ezt az alábbi…..
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..
Október 29-én fellépett a Guns N' Roses Moszkvában. Ez még nem lenne olyan nagy hír, mostanában elég sokat turnézik a csapat, viszont Axl Rose-ék Alexander Chistyakov (a Federal Grid Company helyettes elnöke) magánpartiján adtak koncertet, amit a Moszfilm egyik stúdiójában rendeztek…..
Styxx szerepel ma ismét - egy olyan poszttal, amit bevallottan hácsé író-költő-interjúi ihlettek.  HGV Portré: Hártyás Csanád nagyvállalkozó, a Púzószövetség Elnöke - Származásom anyai ágon szlovák, vagyis nevezzük nevén a gyereket, mint ahogy mifelénk mondták,…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
Vajon kinek és minek köszönhető, hogy a kiváló zenészekből álló, magyar hard rock zenekar DVD-jének megvásárlásakor végig ott motoszkált bennem, hogy jó lenne, ha nem jönne ismerős, mert akkor magyarázkodni kényszerülök, hogy mit keres a "köcsög Edda" lemeze a…..
B-oldal 1956 és rock'n'roll 2008.10.22 13:56:00
Annak ellenére, hogy 1990 előtti Bravo, vagy Popcorn újságaim nincsenek, képzeljétek el, 1956-ban is volt zene. Mai szemünkkel a világ ekkor még fekete-fehér volt, a zenerajongók pedig vinnyogó sikítozással, vagy ájulásba sírással adták a…..
Csak röviden: - Miért nem köt a villanykörte csokornyakkendőt? - Mert az olyan mécses. Bocs Unatkozó munkatárs Le vagyok nyűgözve, ez a politikai "humor" legalja. Vagy mégsem a legalja? Gyorsan feltúrtam a postaládát az elmúlt napok politikai termése után.…..
B-oldal Az 1 másodperces dal 2008.10.14 13:04:00
Mai ismeretterjesztő cikkemben egy igazi rádióbarát számot szeretnék bemutatni nektek. Kuriózum a maga nemében, a dal 1 másodperc hosszú (egész pontosan: 1.316 mp), ráadásként, esetleg visszatapsolás okán második ráadásként hanyagul újra eljátszható.…..
Tornádó jött, tornádó ment, az irtózatos pusztítás meg maradt a Lila akác közben. Gaby berohant Carlos után a kórházba, a többiek pedig a mentésre érkező tűzoltóautók villódzásánál szorongva várják Lynette-tel a fejleményeket. Amik egyelőre késnek. Lynette egyre…..
Tibet kínai felén, egy buddhista kolostorban jártam pár éve, ahol a hatóságok nem hogy akadályozták a külföldiek látogatását, hanem propagálták is a helyet. A vörös tetős pavilonokban élénk vallási élet folyt, pörögtek az imamalmok, a lámák dörmögő hangon…..
Atyaisten, ez már annyira ijesztő, mintha egy műszaki egyetemista kollégium perverz légkörében született volna. FikuszKukisz művében az ékszerű egyszerűség párosul az ékszerű egyszerűséggel, az úgynevezett humortartalom nulla, a fájdalom annál erősebb. A megfejtés meg, kínos…..
Csoma szobája Van pokol 2008.09.01 08:00:00
A pokol nem egy sötét bugyor, ahol rotyogó levekben főzik az embert, hanem sokkal inkább szürke olajlábazattal festett, koszos kis irodák sorára emlékeztet. A homályos irodákban barátságos indiaiak ülnek, és lepecsételik a bűnös lélek papírját, majd kedélyesen egy másik…..
 A Romanes nevűek a házba mennek!?   A Monthy Python társulat filmjei széles körben ismertek, s szinte felesleges róluk írni. E helyütt azonban egy olyan dologra emlékeztetek, ami mosolyt csal az egyszeri latinos arcára. De csak szép sorjában!     A Brian élete c. film…..
Többhetes sorozatunk lezárásaként rögzítjük, melyik mezterv tetszett a legjobban olvasóinknak. És ahogy ígértük, bemutatjuk a Nike tervei közül kiválasztott jövő évi vázlatot is. Egy pirosat és egy fehéret, mindkettőt elölről-hátulról.A szavazás elején élre állt és…..
dév 2008.06.29 09:02:36
Firebird!

Off a téma, de, ha már ennyire erőltetitek.
Onogur, avagy tíz törzs szövetsége. De vágod gondolom. Ebből ered a Hongrie, Ungarn, Hungary, Hungária, stb, bővebben itt.
hu.wikipedia.org/wiki/Onogurok

a huszár mez meg nagyon ott van, jól néz ki, kreatív, vicces, a fanyalgók meg tervezzenek újat, ha belionkelték az általuk kiagyalt mezt, majd oszthatják. Addig meg inkább örüljenek a formabontásnak.
Anarchista egy külsérelmi nyomokban nem bővelkedő koccanás áldozata lett, amit a Generali Biztosító úgy értelmezett, hogy összejátszik a vétkes sofőrrel (aki legalább kétszer elismerte hibáját), és nem fizet. Kérdés, hogy még eljárást is indítanak a nemlétező biztosítása…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
A Művelt Alkoholista Repülősó 2007.05.30 10:01:00
Megfigyeltem, ahhoz, hogy ne majrézzak a repülőn leszálláskor, fél liter borra van szükségem. Sem többre, sem kevesebbre. Legutóbb, amikor Moszkvából jöttem hazafelé, előbb a reptéren ittam meg egy 0,1875-ös Cono Sur-chardonnay-t, majd a fedélzeten folytattam két pohár…..