Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halálgyurcsányra

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai Meleg Méltóság Menete különösen melegre sikerült (képek és videók később). Szokásához híven Gyurcsány Ferenc is megjelent felesége, valamint Szabó Zoltán és Vadai Ágnes társaságában. Most, hogy dübörög a Nemzeti Együttműködés Rendszere, nem kaptak privát…..
Halálgyurcsányra 2010.07.11 10:48:39
@isssti:

Több vagyok, mint a nép hangja.

Én a felháborodott nép hangja vagyok!!!!!

Miért van ez a patkány még mindig szabadlábon? Mit játsza meg az eszét? Nem elég, hogy ellopott mindent, még most is provokál?

Biztos arra vár, hogy valaki majd jól le fogja lőnio. Feri, ne reménykedj!!! Először jön a vallatás!! Tudod, úgy mint a komenista elődeidnél. Hidd el, a halál akkor neked már megváltás lesz! Te mocskos elmebeteg színitanodába sem alkalmas hülyegyerek!!
Egy épület három állapota-Drezda pusztulásának és újjáéledésének egyik jeképe, a Frauenkirche. A középső állapot 1945-től 2005-ig tartott.   65 éve, 1945 február 13-a és 15-e között a RAF és az USAAF, vagyis az angol és amerikai légierő több hullámban…..
Halálgyurcsányra 2010.02.14 11:46:41
@Álmos:

És tudod-e, hogy ebből az épületből hány van a világon?

Elárulom: nem egy. Kicsit gondolokozzál, mielőtt okoskodni próbálsz!
Halálgyurcsányra 2010.02.14 11:51:55
@Álmos:

Na látod. Te annak a hangos kisebbségnek vagy a képviselője, aki egyértelműen az elenyésző kisebbséget képviseli.

A magyar oktatás szégyene a léted.
Halálgyurcsányra 2010.02.14 11:52:37
@Álmos:

Bizos vagy ebben :-))))))))))))))))))))
  Egy kedves ismeretlen olvasónktól (amennyiben Rejto Jeno lenne a becsületes, polgári neve, szíves elnézését kérjük) kaptuk meg a Fidesz erzsébetvárosi szórólapját. A flyer spártai egyszerűségű, semmi 3d, semmi WordArt:   Az üzenet…..
"Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra." Imádjuk, ha egy sztori így kezdődik, és nem azzal, hogy "bár ne vettem volna meg kéz alatt azt a lámbgombakrémet a Moszkva téri emberpiacon." Pedig itt is ember-,…..
A Japán Nagydíj után a versenybírák behívták a Williams-pilótát, mert túl gyorsan hajthatott, amikor a pályára ment a biztonsági autó. Végül úgy értékelték, nem volt szabálytalan.Jaime Alguersuari a befejezés előtt néhány körrel karambolozott, azonnal sárga…..
Halálgyurcsányra 2009.10.04 20:41:10
@Igaz Juhász: Talán aszt (sic!) kellene észrevenned, hogy ennek az állat Paliknak mi használna. Leírhatom egyszer szépen: nem érti meg. Leírhatom kétszer szépen: nem érti meg. Se magyarul nem tud, sem a Forma 1-hez nem ért. Az igazi bűnösök azok azok, akik hagyják, hogy így menjenek a dolgok. (Egyébként pedig Deutch Tamást ivartalanítani kell, mert ezt a baromarcú Palikot kinevezte oda, ahol most pöffeszkedik.)
Halálgyurcsányra 2009.10.04 22:20:39
@Don Bandi: haha, nem bókoltam. Deutsch csupán kinevezte a Hungaroring (akkor még) Rt. igazgatójának... rohadékok.
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
Halálgyurcsányra 2009.09.05 00:40:10
@youlopukku:

Hát a lónak a faszát mások. Pont arról van szó, hogy erről beszélünk, és nem a lényegről. Aki itt nem lop, az hülye, Aki magyar, az primitív. Aki nem buzi, az sem a médiában, sem a művészek között nem viheti sokra. Ez az embertípus nem tudja a határokat.

Elég volt. Duguljatok el. Húztzatok el a picsába. NEM ÉRDEKELNE ez az egész, de baszd meg mindenki erről ugat.

Arról, hogy ki loptal, csaltak, hazudtak, arról szó nincsen. ÁVÓS Pető Iván, a kurva anyádat.

Szájer József szép nagy buzi, de legalább nem vágja az arcomba, hogy én miért nem vagyok az. Bezzeg Steiner Kristóf, az igen. Nem érdekel, de már a címlapokról is ezt kell olvasnom. Hogy rohadnátok meg. Ki érdekel? Miért kell ebből ügyet csinálni?
Halálgyurcsányra 2009.09.05 00:41:40
@gitáros:

Én meg megnézem, amikor a baszgitáros jól belédélvez, te nyomoronc.
Halálgyurcsányra 2009.09.05 00:42:43
@Rózsaszín Vattacukor:

Tök király lehet, de ez engem nem érdekel. Ne nyilvánosan, ha lehetne.