Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frigo

3 bejegyzést írt és 418 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok Harca 6. éved 5. része az iskolapéldája annak, amikor egy epizódban az égadta világon semmi lényeges nem történik, de a nézőknek mégis tetszik. Lapos és eseménytelen cselekményszálat kaptunk ezen a héten, a szereplők jobbára vagy elindulnak valamerre, vagy menekülnek…..
Az előző rész rengeteg találgatásra adott okot, leginkább Melisandre-val és a nyakékével kapcsolatban. A megoldatlan kérdésekre a Trónok Harca sorozat 6. évad 2. része ad választ, ami hozza a tőle elvártat, apagyilkosságtól kezdve a sárkányokon át a feltámadásig lesz itt…..
Szilveszter napja is ugyanúgy a foci jegyében telik az MLSZ székházában, mint az év másik 365 napja...vagy 364...vagy csak a keddek..Az év lezárásaként azonban december 31-ére szakmai ankét és csapatépítő évzáró buli került megrendezésre, ahol belső kapcsolatainknak hála…..
comment:com All-American Hero 2015.10.29 15:44:56
Az az áll! A nézés! A képen Andrew Savage, a Survivor egyik játékosa. ..
Frigo 2015.10.31 01:45:18
@sixx: Nem hiszem, hogy sikerul. Hetero vagyok es o is annak latszik. Ja es himnemu. Ha szoke no lennek szep nagy didkokkal, akkor adnek neki eselyt. :)
De ez simán csak NB1, elborzasztó.  A csatár kilép, a hátvéd pedig két és fél lépés után úgy dönt, hogy ő inkább nem fut versenyt. Vajon miért nézte végig kocogva Varga Róbert (Kecskemét), amíg Tischler Patrick (Felcsút) kényelmesen a lábára igazgatta a labdát? A…..
Frigo 2014.11.06 14:03:06
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez egyébként nekem is feltűnt, hogy megállt. És gyanús. De akkor miért ő rúgta az egyenlítő vagy győztes gólt?
Libabőr, sírás, jaj. Mélynyomóval tessék hallgatni! ..
Frigo 2014.06.18 10:39:03
Édesanyám hívott telefonon, hogy mondjam a címem, mert Nemzeti Sport előfizetést nyertem. Juhéj, megvan a mindennapi Buzgó betevő, vagy egy-egy Murányi sziporka, mint például mikor legutóbb leghajléktalanozta Törőcsik Andrást. Nemzeti Sporték mantrázzák a szövetségi kapitány…..
Frigo 2013.11.11 22:55:51
@már foglalt: Fényévnyire, de csak arcban. Amiben kiemelkedik az öncélúskodás és a helyezkedési hibák. Egyedül akar megverni csapatokat, mert úgy gondolja, hogy csak ő a jó focista a pályán. Ha középcsatár lenne, azt mondom, hogy legyen ilyen. De ő egy belsővédő, akinek igenis csapatban, csapattal kell játszania.
Lotti Milán 2013.08.03 14:15:24
Lotti zseniális. Hónapokig emlegetni szoktam a beszólásait, ami a cserfességéből fakad. Milán viszont egy más tészta. De ő is tud nagyon szórakoztató lenni. És a blog hagyományához híven megint nem Lottiról szól a bejegyzés. Egyik hétvégén ellátogattunk egy strandra. Már a…..
Mindjárt az elején egy remek hírrel kezdhetem : a pénteken elrajtolt NB1 idei 16 csapata között nincs sem montenegrói-, sem izraeli-, sem norvég-, sem pedig szerb csapat, így minden megszerzett pont a magyarok mérlegét gyarapítja majd. Ez egyben rossz hír is, hiszen a Celik Niksic sem…..
Frigo 2013.07.28 19:23:52
Megszokhattuk, hogy átigazolások idején minden játékos azzal kezdi nyilatkozatát; „Több helyről is megkerestek, de nem akarok konkrétumot mondani”. Adamo Coulibaly ezzel szemben nem parasztvakít, képzeletben tényleg végigutazza Európát, hogy megtalálja a legjobbat.…..
Lotti Bunkó 2013.02.18 09:35:01
Eredetileg úgy terveztem, hogy egy Lottis sztorival indítom a blogot, de ma reggel másképp alakultak a dolgok. Sikerült megint önmagamat adni. Azt kell tudni rólam, hogy nagyon gyorsan jár a szám, és sokszor az agyam is. Így elég jó százalékban ismerem fel és ütöm le a "magas…..
Lotti Indulás 2013.02.17 20:57:34
Apa vagyok. Van egy fiam, Milán, és egy lányom Lotti. A fiam 5 éves és sajnos nem az átlag fajtából való, kommunikációs problémái vannak. Keveset beszél és azt is nehéz megérteni. Ezzel szemben a lányom 3 éves és igencsak beszédes fajta. Ő az igazi oka, hogy blog írásra adom…..
A mostanság az egyik tetőpontját elérő bundabotrányról már sokfelé, sok mindent megírtak az írott- és nyomtatott médiumok, néha közölve gyanús meccseket, nevek kezdőbetűit, összegeket. Néha tudni vélik ki a bűnös, és ki csak a gyanúsított, ki miért tette amit tett. Van…..
Subba Szupercuki: Cictíz 2012.03.05 15:41:00
Frigo 2012.03.05 15:46:22
"Tizenegyes az, amit a bíró megad, s a belőle rúgott gól akkor is érvénye, ha az egész publikum háborog." Ez volt anno a Képes Sport 11. oldalának a mottója. Kérlelhetetlen igazság van ebben az egyszerű kis tételmondatban, ami beeszi magát az ember fejébe. Lehet valakit…..
Ha 2030 táján az akkori sportsajtó Jakab Józsefe visszatekint majd a Bohócliga most záruló szezonjára, alighanem az első bálozók idényeként fogja majd emlegetni aktuális, magasröptű eszmefuttatásában. Vadonatúj királyt választottak futballfalván (Videoton), új nevet…..
Kedves olvasóink! Bizonyára értesültek a szenzációról, hogy Dr. Mezey György távozik az újdonsült bajnok Videoton kispadjáról, és helyét az egykori portugál klasszis, Paulo Souza veszi át. Mezey doktor persze megírta búcsúlevelét, amely úriemberhez méltó búcsú, nem is…..
Frigo 2011.05.16 09:33:15
@Artie: Ahhoz ki kellene húzni a nemzetközi porondon szeptemberig. :) Sansztalan... Augusztus eleje.
Néhány órával ezelőtt Sóstó felett 70 év után végre felragyogott a fény. Túllépve a meteorológiai csodán azt talán az olvasók többsége is elismeri, hogy a hőn áhított bajnoki cím teljesen megérdemelten került Székesfehérvárra, így a bajnokság legfontosabb kérdése két…..
Két hatalmas esemény volt betárazva hétvégére, ebből egy összejött, ráadásul úgy, hogy annak bekövetkezte megnehezítette a másikét. Vegyük sorra. A Szolnok 63 év után először kénytelen búcsúzni az első osztálytól, miután hazai pályán - és meglepő külsőségek…..
Akár történelmi is lehet az előttünk álló hétvége, a Videoton megszerezheti története első bajnoki címét, a szolnoki Mókus örs pedig matematikai értelemben jó eséllyel lezárja az enbéegyes kirándulást. Nem panaszkodhatunk mostanában a bajnokság eseménytelenségére, az…..
A hétvégén „Itt van Május elseje!”, a munka ünnepén így igazán stílszerű lesz, ha az átlagnál türelmetlenebb szurker virslivel a kézben sörizű hangon megtöri a lelátó csendjét: „Dolgozzatok!”. A vasárnap egyben anyák napja is, ebből az alkalomból a…..
Húsvéthétfőn locsolóhangulatban értetlenkedünk a szerdai forduló felett. A tippeket kommentbe várjuk, a pirostojást és a pálinkát pedig minden mennyiségbe’!          Kapu elé falat ás Most is majd a Haladás Kiszűri a hibákat Megveri a…..
24. fordulójához érkezett a Bohócliga. Beharangozóink rendhagyó sorát folytatjuk a jelen poszttal, az elmúlt hetek képregények világába, illetve Fekvőcsatárra tett kirándulásait követően ezúttal a hazai sportmédia kerül a fókuszba, kissé előreutazva az időben a találkozók…..