Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molettno

18 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Randi. Nevezhetjük ismekedésnek, találkozásnak, randevúnak is, a lényegen nem változtat.Adott egy forgalmas csomópont, ahová randevú lett megbeszélve. Belváros, kora este. Egy gyorsétterem előtt találkozna a történet két főhöse. Az egyik főszereplő ki más lenne, ha nem én?…..
molettno 2009.11.25 20:54:39
@BigGeorge:
Kifogás mindig van :) Megjegyzem, írt. Azzal, hogy ő várt és nem jöttem el.
Válaszomba kulturáltan, de megválaszoltam neki, hogy nem volt mersze odajönni :D

Látod, az ilyen férfiakból, mint Te, van kevés!

Én megtisztelem a másikat azzal, hogy olyan képet teszek fel, ami effektíve friss, elegánsan és magamat adva öltözöm fel. Ezzel nem csak a másikat tisztelem meg, de magamat is minősítem :-)
molettno 2009.11.25 20:55:41
@BigGeorge:
Nem idő függvénye, a tisztelet nem mehet ki a divatból! :-)
molettno 2009.12.06 12:54:42
@BigGeorge:
Vagyok-vagyok :-) Az élet is zajlik közben :-)
A molett nő Élem az életem ;-) 2009.12.01 23:00:00
Falom az életet és az új impulzusokat. Megismerkedtem új emberekkel, akikkel jól érzem magam és végre jókat nevetek.A netes ismerkedés most nem érdekel. Még azoknak sincs kedvem írni, akik találkozni akarnak velem. Már egyik se érdekel... Mindegyik ellaposodott beszélgetéssé vált…..
A molett nő Esélyed sincs :D 2009.12.01 22:54:00
A sors fintora, hogy azzal a férfival, akivel a múltkor randim lett volna, de az ártatlant adva oda se jött (jobb is :D), összefutottam az utcán. Kényelmetlenül érezte magát, látszott rajta. Nem szóltunk egymáshoz persze. Mint amikor két ember eljátssza, nem ismerik…..
Most jött el az az időszak, hogy beleuntam a netes társkeresésbe, ismerkedésbe. Lesz jövő héten még egy-két randim, de már nem érdekel az egész.Úgy is mindent egy személyes találkozó dönt el. Hiába jó valakivel levelezni, ha élőben nem tudunk egymásnak mit mondani...
molettno 2009.11.25 00:19:34
@BigGeorge:
Köszönöm! Van az a pont, amikor megfárad az ember. Nem adom fel, de nem is veszem komolyan. Nem várom minden találkozástól, beszélgetéstől, hogy ebből lesz valami. Egyfajta köztes állapot :-)
Ezt most jó így :-)

Örülök, hogy Neked sikerült megtalálnod a nagy ŐT!! :-)
molettno 2009.11.27 00:40:30
@BigGeorge:
Elolvastam, nagyon aranyos :))
Duci a világról Vagytok ti ...! 2009.10.16 07:34:47
Látom, (statisztika)vagytok ti elegen itt, szerencsére. Ideje lenne elkezdeni kommentelni Kedves Olvasóim!:)..
Duci a világról Megtörtént... 2009.10.19 12:15:00
Ott kezdem, hogy találkoztunk hétvégén a Taxissal. Sokkal jobban sikerült a második randi, sokkal!Elmentünk moziba, illetve elindultunk, de leragadtunk a mozi előtti kávézóban, billiárdoztunk. Ezer éve nem billiárdoztam, ő egész jól nyomta. Sokkal közvetlenebb volt, mint az első…..
A molett nő Szerelemre születtem 2009.11.19 00:00:00
A sors furcsa fintora, hogy fürdőzhetnék a szeretetben-szerelemben, ám én nem tudnám viszont szeretni az illetőt.A bölcsek azt mondják, jobb, ha egy férfi szeret jobban egy nőt, mint fordítva. Ez igaz is. Ám a nőnek is szeretnie kell a férfit. Úgy, mint embert, mint barátot, mint…..
Véletlenek nincsenek. Hiszek a sorsszerűségben. Abban, hogy minden okkal történik. Azért nem misztifálom túl, nem keresem görcsösen mindenben a jeleket :-)Ami foglalkoztat jelen pillanatban: mennyire éli meg egy ember az életét? Szürke, monoton napok sorozatából áll vagy úgy…..
A molett nő A barátságról 2009.11.18 23:34:20
Megfigyeltem, hogy a molett - duci - kövér emberek szeretnek olyan barátokat is gyűjteni, akik hasonló alkattal vannak megáldva, mint ők. Ez alól én se vagyok kivétel. Hogy miért? Jobban megértik azokat a problémákat, amiket egy normál alkatú ember nem értene meg.Nekem vannak…..
Az tudvalevő, ha az ember lánya nem konfekció mérettel van megáldva, nehezebb ruhát venni. Akár kisebb, akár nagyobb vagy :-)Régen vásároltam piacon, ahol ha nem volt megfelelő méretű ruha, ezzel akartak rábeszélni: Fog nyúlni! Vagy: Össze fog menni mosásban! :-)Mondanom se kell,…..
molettno 2009.11.09 17:56:24
@Verliebte:
Az említett két üzletben is vannak divatos ruhák, de konzervatívabb stílusban. Inkább a visszafogott stílus jellemző az ottani ruhákra, ami nem azt jelenti, hogy ódivatú.
A molett nő Szex 2009.11.05 23:16:00
Mindig is tudtam, hogy elég szenvedélyes vagyok és vannak igényeim. Az meglep, hogy mostanában a fériaknak kevesebb az igénye. Vagy csak most vettem észre :D Anonim kutatást végeztem, és férfiak több, mint fele heti 2 aktussal megelégszik. Én nem :-)Olyannal, akinek ennyi az igénye,…..
Hány ember élheti át a magányosság érzését? Társas vagy épp társtalan magány formájában. Magányosan hazaérni, lefeküdni, és magányosan felkelni. Vannak barátaim, családtagjaim. Mégis, a magány érzése olykor elhatalmasodik rajtam.Épp úgy, mint ma este. Hazajönni se volt…..
A múltkori randevú vegyes érzelmekkel zárult. Agyam tudta, nem őt keresem. Sőt, a szívem is ezt súgta. Szavai és kedvessége jól esett. Vágyaim maximálisan felkorbácsolta. Ez azonban kevés. Ezért napok óta nem önmagam voltam. Tudtam, hogy nem őt keresem. Annyira…..
Tökéletes ember nincs. Olyan társat nem lehet találni, aki minden elképzelésünknek megfelel. Akivel hasonló az értékrend, a gondolkodás. Hasonló filmeket és zenéket szeret, mint mi. A tojásrántottát úgy készíti el, ahogy mi szeretjük. Karrier és magánéleti céljai is…..
Találkoztam valakivel. Izgatottan vártam a találkozásunkat. :-) A korábbi beszélgetéseinkben volt valami, ami magával ragadott, s ami által mindig nagyon vártam a következő beszélgetésünket.Mikor megláttam, azt éreztem, nem tetszik. Teljesen más típusú férfiak vonzanak. Mégis,…..
Ez annyira szánalmas, hogy le kell írjam. :-))Első levél:„szia,laza sex?” - Nemet mondtam :D Sebaj, jött a következő:„akkor tartós nem laza?” – Erre is nemet mondtam. Nem volt rest, jött egy harmadik verzióval „komoly kapcsi ma pezsgővel és…..
molettno 2009.10.26 18:42:47
@Verliebte:
Nekem a 3. mondat se jött volna be :D Talán az ilyeneknek válaszolni se kell.
Felvázolta nekem egy férfi, milyen állatfajták találhatók a neten. Kezdjük a nőknek nevezett fajokkal. Ahogy az úr írta, többségük férjes, aki így áll bosszút, mert a párja nem figyel rá. Vannak nagyravágyó hölgyek, akik egy audi a6-tól dobják le a bugyijukat. Férfiból is…..
A molett nő Társkeresés a neten 2009.10.18 00:40:00
Újra felregisztráltam magam pár társkereső oldalra, mert azt gondoltam, kellenek az új impulzusok. Értek is :-) Az első napokban annyian megrohamoztak, hogy nem győztem válaszolni. Persze minden csoda három napig tart, itt sem volt ez másképp… Linkekben viszont nem volt…..
molettno 2009.10.24 21:45:00
@Verliebte:
A netes keresés nagyon érdekes dolog :-) A kapcsolatban élőktől kezdve az unatkozókig sok mindenki megtalálható rajta.
Majd teszek fel egy fotót magamról, mondjuk arc nélkül. Akkor látni fogod :-)

Van igény a molett, telt nőkre is :-)
A molett nő Shopping ;) 2009.10.24 21:36:00
Ma végre újabb ruhákkal lettem gazdagabb. :-) Ez az egyik szenvedélyem. Bár sok ruhám van, egyre azt érzem reggelente, nincs mit felvennem…… Azt hiszem, neki fogok állni szelektálni őket. Nyáron pl. színek szerint rendezem őket a szekrénybe. Jó látvány…..
A molett nő Szex helyett édesség 2009.10.18 00:22:00
Azon kaptam magam, hogy újra édességet eszem…. Mindezt azóta, hogy szakítottunk. A  történet pár hónapja kezdődött, neten ismertem meg az exem. Csodásan indult minden, néhány apróságtól eltekintve. Azt hittem, ő életem párja, a nagy Ő és mi együtt fogunk…..