Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bgabi

323 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kattints ide, ha szeretnél eljutni az új könyvtári oldalra! Az új könyvtári portál itt található: http://portal.deak.hunteka.hu/web/konyvtar/fooldal   ..
VÁLASZOLJ A KÉRDÉSEKRE ÉS KÖNYVJUTALMAT NYERHETSZ! 1. GARACZI LÁSZLÓ LEMUR-SOROZATÁNAK HÁNYADIK KÖTETE AZ ARC ÉS HÁTRAARC CÍMŰ KISREGÉNY? 2. MI A FŐSZEREPLŐ SORKATONASÁGBAN KAPOTT BECENEVE? 3. MIKOR KAPOTT KRÚDY GYULA-DÍJAT GARACZI LÁSZLÓ? A MEGFEJTÉSEKET AZ ALÁBBI…..
Az író-olvasó találkozóhoz kapcsolódó játékunk helyes megfejtését olvashatjátok az alábbi sorokban: 1. Az olasz fizikus Alessandro Volta, a francia fizikus pedig André-Marie Ampère. 2. A nagymama azért küldte a főhőst Téli Erdőbe, mert azt a fülest kapta, hogy…..
VÁLASZOLJ AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKRE SZÉCSI NOÉMI: A FINNUGOR VÁMPÍR CÍMŰ REGÉNYE ALAPJÁN, ÉS KÜLDD EL A MEGOLDÁST AZ ALÁBBI E-MAIL CÍMRE: dfgbibl@citromail.hu A helyes megfejtők között könyvjutalmat sorsolunk ki!:-) A kérdések: 1. Gondoltam egy olasz és egy francia…..
A Gyűrűk Ura vetélkedőről bővebben itt! Tolkien-rajongók, figyelem! 2012 októberében országos, 7 fordulós GYŰRŰK URA-VETÉLKEDŐ indul a HISZK Eötvös József Székhelyintézmény könyvtára szevezésében! A játékhoz 3 fős csapatok jelentkezését várják! Az első 6…..
A "Kalamáris" - Olvasási kultúra fejlesztése az SZKKVSZI bokorintézményben és a Deák Ferenc Gimnáziumban elnevezésű, TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0042 számú pályázatunk támogatói:   ..
Mit kezdjünk a feleslegessé vált, kiselejtezett könyvekkel? Ez most nem költői kérdés! Gyere és fedezd fel Te is szerdán, a Deák Olympia zárónapján a BookArt szépségeit, tedd próbára kreativitásod a könyvtárban!Néhány alkotás ízelítőül:..
Az iskolai diáklapjában olvashatsz:- a suli focicsapatáról- a kézilabdás lányokról- Wirth Eszterről, a deákos triatlon-bajnokrólEmellett a szerkesztők ajánlanak filmet, zenét, könyvet és színházi előadást!Olvasd el Te is a friss számot! Kapható a könyvtárban!..
KEDD 21:00 - Csábító fűszer (görög-török vígj.), FEM3 23:25 - Tűzvirágok (japán filmdráma), CINEMAX SZERDA 16:25 - Világokon át (6. rész) - Az érző élet, M2 CSÜTÖRTÖK 21:35 - A Hortobágy legendája (magyar filmdráma), DUNA PÉNTEK 08:05…..
A februári szám tartalmából:-Olvashatsz a szalagavató előkészületeiről, az érettségi-felvételi ponthatárokról. -Megtudhatod, hogy vajon az energiaitalok tényleg szárnyakat adnak-e.-Elolvashatod, hogy a sulinkat hányadik helyen jegyzik az ország középiskoláinak TOP 100-as…..
A könyvtár online katalógusában otthonról is kereshetsz, böngészhetsz! Elérhető itt: http://94.199.48.18/sziren_1139.htm Megnézheted, hogy a polcon van-e az a kötelező vagy ajánlott olvasmány, amit ki szeretnél kölcsönözni. Rákereshetsz kedvenc szerzőid műveire, hogy…..
Fodor Ákos: A tükörről"a szeretetlen élet ernyedt és kusza, mint vakok arca" ..
KEDD 21:30 - A tanítónő (magyar tévéf.), DUNA WORLD 22:20 - Az élet oly édes (angol vígj.), CINEMAX 2 SZERDA 20:45 - Gyulai Líviusz műhelyében ( dokumentumf.), DUNA WORLD 21:00 - A lánc (szín.-ff., am. rom. dráma), FEM3 CSÜTÖRTÖK 21:30 -…..