Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anew

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai cikkünk kapcsán bizony elgondolkodtunk egy kicsit – nyilván leginkább poénból – hogy vajon mi történne, ha az ország úgy döntene, hogy katasztrófahelyzet állt elő és éppen szükség lenne a mi járműveinkre. Sőt, továbbmentünk az elborult dolgok felé: vajon mi lenne, ha…..
anew 2013.11.15 17:35:20
@Norb.11: az állam fizeti a költségeid, a keletkezett károd és a béred..hol itt a mínuszolás?
anew 2013.11.15 18:17:28
@zsoci: ott a pont!
Öt-tíz évente,ha jön egy olyan méretű katasztrófa, amihez a civilek segítsége nélkülözhetetlen. Aki ezt ki akarja váltani hivatásosokkal és járműveikkel, az legyen szíves többet adózni.

És erre a "társadalmi felelősségvállalás" szövegre meg csak annyit tudok mondani:
Ha az árvíz már elárasztotta a pincémet, remélem akad majd jó néhány hozzád hasonló jóravaló ember,aki segítsen
Biztos mindenki tudja már, hogy 15-én szombaton Nagy Totalcar Pályanap lesz a Hungaroringen. Hangyásszal. Magyarország Legmenőbb Wannabe Wersenyautója menni fog a pályán, talán viszonylag sebesen is, de a szó semmilyen értelmében nem lesz kész. Kép: Modified Magazine A minap…..
Kedves olvasóink, hosszasan magyarázhatnánk, honnan jött az ötlet, és milyen egyéb ötletek jöttek még, de akkor sosem lenne vége. A lényeg, hogy önök most egy kísérlet szem- illetve inkább fültanúi. Természetes, hogy nekem és a Karottának hiányzik a jó öreg rádiózás, de…..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
anew 2011.02.15 18:36:53
@Alikam: Ezzel most minden szellemi munkát, sőt a teljes demokratikus rendszert kérdőjelezed meg..Jobbat még nem talált az emberiség, pedig már sok mindent megpróbált..
Ui:Lehet szidni a politikusokat, hogy nem csinálnak semmit pl: nem takaríttatják le az utakat...De biztos, hogy mindnyájan levakarjuk a saját házunk előtti járdáról a jeget?
Csődbe vitte Lázár János a nagy alkotmányozásban saját városát? Vagy csak a vendégdrukkereket szívatják hétvégén parkolási bírsággal? Attilát szombaton kapták el a meccs után, és egyelőre a Homár sem tud megnyugtató választ adni a jelenségre:Tisztelt Hódmezővásárhelyi…..
anew 2010.11.16 21:17:48
@Kulics: Én is annak a "vidéki porfészeknek" a lakója vagyok...-azért vegyél vissza az arcodból, mintha különb lennél azért, mert Pesti vagy- na mindegy, nem ez a lényeg. A stadion mellett két parkoló van: egyik a piacé,másik pedig egy bolté. Mindkettő egész hétvégén tele van, érthető, ha a vásárlóknak akarják így fenntartani a helyet...
anew 2010.11.16 21:28:18
@orbánmentesítő: Ja, igen... aki nem vásárhelyi annak mondom: a város polgárainak kedvenc időtöltése: polgármestert játszani..mindig mindenki nagyon tudja, mit kéne Lázárnak csinálni..
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..