Regisztráció Blogot indítok
Adatok
számá

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nő élete Vonnegut 2014.02.05 22:00:33
A nyári leárazáson vettem meg öt kötetét, áhítattal helyeztem el őket elől, a könyvespolcon, soron kívül, hogy minden nap a szembeötöljenek, és ha kedvem lesz, szimplán nyúlhassak értük. Álmatlan éjszakán, sötétben tapogatózva vettem le egyiket. Nem a fölsőt, de…..
számá 2014.02.22 00:04:27
@A.Halassy:

nagyon köszi, hogy megírtad, kíváncsi vagyok rá, a Börleszkkel kezdem
számá 2014.05.17 18:28:08
@A.Halassy:
Bocs, hogy fárasztalak, de erre vissza kellett csatolnom.

Ahogy az lenni szokott, valami egészen más, Mr Rosewater lett belőle.

Izgalmas a stílusa: megtévesztően könnyednek tűnik, ugyanakkor ha villamoson olvasom aláhúznám, ha leteszem újraolvasnám, mire vége lett úgy éreztem el se kezdtem. És akkorra értettem meg, hogy nem is értek mindent, el kell olvasnom mégegyszer:).

De legnagyobb erénye, hogy az emberek felé fordít. Köszi mégegyszer.
Egy swinger nőci naplója Jófiúk 2014.01.23 00:01:02
"Milyen napod volt ma?" kérdezi facebookon. "Szeretetrohamom volt!" Az milyen és mi váltotta ki? Az én szeretetrohamom olyan, hogy minden embert megölelnék egyszerre és aztán egyesével belenéznék a szemébe, megsimogatnám az arcát és eltörölnék minden félelmet és gátlást,…..
Ez egy olyan kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, mivel az ember társas lény, nem szeret egyedül élni. A jó házasság viszont egyre inkább álomnak tűnik, ha a válási statisztikákat nézzük. Miért van ennyi válás? Mert nem a megfelelő partnerrel házasodnak az emberek. A…..
A gourmandok kedvéért itt a részletes recept is: összepépesítünk egy kis bőrkét, porcot, nyesedéket, szirszart, foszfátot, nitritet meg vizet, és máris kész a virsli: Ízlés szerint tálaljuk...
Manapság egyre több nő és férfi dönt úgy, hogy nincs szüksége kapcsolatra. Ennek számtalan oka lehet, többek között a munka, a rohanás, a karrier építés, a nagy csalódások, hosszú üzleti utak stb. Ezért sokaktól hallhatjuk, hogy "most nem fér bele az életembe egy kapcsolat"…..
„Miért csinálod ezt?” „Mit?” „Hát a csajozást!” „Ezt pont te kérdezed?” „Aha.” „Tudod bármennyire is leleményes az asszony, hogy feldobja a szexet, egy idő után kell valami más. Meg nem lehet tökéletes anya, feleség, háziasszony, szerető egyben. Ott vannak a…..
számá 2013.09.19 19:56:22
Egy nő élete Sors 2013.08.08 21:23:00
Kedves a Sors, higgyétek el! Olyan, mint Fortuna maga, szeretetteli, adakozó, kifogyhatatlan a korsója. Aki az ellenkezőjét állítja, az ellenkezett Vele. Hogy lennének a Sorsnak kegyeltjei, kiváltságosai? Nos, bátran állítom, hogy igen, vannak. Méghozzá mindannyian azok vagyunk. Te…..
számá 2013.08.11 22:46:10
@gallusz: azt hiszem igazad van, ki vagyok, hogy változtassak (egyúttal másokon is), bár néha előtör ez az önző énem :). Azt hiszem a kérdésed most előrébb vitt.

@A.Halassy: kívülről pozitív és mély a téma, miközben beszélni róla, olyan mint a labdázás..jó választás!:)
számá 2013.08.13 14:20:30
@gallusz: persze ezt értem, de mi a helyzet a múlttal? Az önzőséget és a változatást én arra gondoltam..
Egy nő élete Kegyes, kicsi… 2013.07.27 22:58:28
Milyen kedves jelzők. Egy kegyes dolog gyengéd, nemes érzelemből fakad, jó szándékú. Azt, ami a kicsi jelzővel bír, pedig ösztönösen óvni, védeni akarjuk. Van egy dolog, amiben a kegyes és a kicsi pontosan ugyanolyan, mint a durva, a hatalmas, az ártó szándékú. Ez pedig a…..
számá 2013.07.29 22:31:00
@locitrom: nekem nem menne hazugságot "őszintén" tisztázni, és megnyugtatóan végigbeszélni, mert tudom, hogy a "szög beverésében" van egy emberi tényező, az akarat.

Nekem @gallusz története képletesen is jól fejezi ki, hogy az eredmény visszafordíthatatlan. Tanulni biztos lehet belőle..
számá 2013.07.30 13:32:15
@gallusz: mennyire pontos hasonlat, amit írtál!
számá 2013.08.04 23:27:37
@A.Halassy: Köszi a kérdést. Már elfogadtam, és most csak rontana, ha beszélnénk. Ráér, egyedül is épülni kell.

Lesz új. Mikor, hol és ki, még nem tudom, de lesz.
J vagyok és rendszeresen olvasom a swinger nőci naplója blogod. Nagyon izgalmas, amit ott szoktam olvasni és engem is érdekel a téma. Tudnod kell, hogy 21 éve vagyunk házasok a párommal, aki finoman szólva sem volt szex-mániás, nem szeretett csókolózni, nem szerette, ha a mellét puszilom, nem…..
Ez nem kérdés. Mindenképpen. Nem jelenti viszont azt, hogy már ismerkedéskor neki lehet állni a szexnek. Tudom, hogy nem is akarsz, ha komoly kapcsolatban gondolkozol, de a jó szex ígéretének az üzenetével, sugallatával már ismerkedéskor rendelkezned kell. :-) A jó szex…..
számá 2013.07.15 07:48:00
@A.Halassy: igen, sok esetben még a hajlandóság, a bátorság is megvan, de annak a megértése, hogy ti, nők, mennyire máshogy vagytok "bekötve" (hogy lózungoljak kicsit), az nincs - ezt pedig leginkább egy nő tudja elmagyarázni.

Szerintem sok ffi életéből hiányzik kiskorától olyan nő, akivel beszélgetne, és annak a nézőpontján keresztül tanulhatna.
"Kellett volna valami zenét kapcsolnom!” gondolom, ahogy a kellemes nyár estében finoman áramlik be a hűs levegő a nyitott ablakon keresztül és simogatja meztelen testemet, miközben közelít az orgazmusom. Korán van, éppen csak besötétedett, tíz óra körül, ilyenkor még a konyhában nasiznak az…..
Többször nekiálltam, hogy írjak a női pökhendiségről. Ha kapok valamit, adok is valamit, a nők egy csoportjának ez a hozzáállása. Felsőbbrendűség, ami néhány nő sajátja, ami elvár, követel és utasít abban a meginghatatlan hitben, hogy majd, ha kapott valamit, akkor ad is…..
számá 2013.06.17 22:32:03
Egy nő élete Kézzel 2012.09.06 08:28:39
Kézzel írok. Nem csak a billentyűzeten. Hanem tollal mindenre és mindenhol. Jegyzetfüzetbe, határidőnaplóba, papírra, blokkra, jegyre, mindenre, ami éppen a kezem ügyébe akad és ahol éppen eszembe jut valami. Az utcán séta közben, éjjel sötétben, az ágyban és persze az…..
számá 2012.09.10 22:45:45
@A.Halas: Érdekes dolog ez, akárminek is kerekedik ki, kíváncsi vagyok rá.

A hűség egy nagy dilemma, mert nemcsak máshoz, magamhoz is hűséget fogadok. Állandó-e az összhang? És melyik a nagyobb bűn, ha melyikhez vagyok hűtlen? Melyik a jó és melyik a rossz? Melyik a kísértés?

Kézzel írni csodálatos dolog, például grafittal írni is valami olyan, mint a festőknek lehet, akik az ujjaikkal festenek, és a művükbe ezáltal is belekerülnek maguk.

Írj, csak irj, mi meg olvasunk, és gondolkozunk :)
Lehet az első alkalom is fenomenális? Nekem bőségesen van ebben tapasztalatom. Megértem azokat, akiknek kell idő ahhoz, hogy lazuljanak. Egy kicsit is magabiztosabb nő, aki bízik a partnerében és nem utolsó sorban szexuálisan vágyik rá, az első alkalommal is sikeresen élvezheti az…..
számá 2012.09.10 21:47:22
@A.Halas: Nem túl részletes, hanem egyre jobb.

Kezd egyensúlyba kerülni az írásaidba az, ahogy szeretnek téged, és ahogy te szereted magadat. Ettől lesz igazán nőies és szexi.

Persze kinek mi. Csak így tovább.
Júniusban e-mail érkezik. „Megyünk Horvátországba? Csak csajok!” „Igen! Nézel szállást?” „Aha, intézem.” Gyakorlatias csajszi, teljesen megbízom benne, hogy minden rendben lesz. Szintén mailben küldi át a részleteket. Négy napra megyünk. Swinger strand és klub a közelben. Beszélünk a másfél hónap…..
Ennyi idő szex nélkül már baszatlan állapotnak minősülne, mégsem kívánok pasit. Amikor felmerül, nem indul el bennem a vágy, hogy jó lenne egy fasz. Még a vibrátoraim is a szekrény mélyén hevernek. Tegnap, miközben szortíroztam a ruháimat, a kezembe kerültek, de ki sem vettem őket a csomagolásukból,…..
számá 2012.08.08 23:05:52
@A.Halas: videókkal nem tudok versenyezni, ez igaz...

Ez nem igaz. Amit irsz sokkal több azoknál. A Nő ott eltárgyiasul, itt megszemélyesedik.
Sziasztok! Véletlenül találtam meg az oldalt, gondoltam megosztom veletek a saját történetemet.2008 őszén felvettek Magyarország egyik legnagyobb bankjához (Váci út, biztosítási részleg) adminisztrátornak. Engem, illetve még egy lányt. Ketten együtt kellett postázni, iktatni,…..
Férfi blog Svájci bicska 2011.06.12 18:10:00
Ez a mai kicsit szubjektív kalandozás lesz.Megint fordítva ülünk a lovon? A lakosság eladósodását tekintve, lehet, inkább a svájci frank bevezetésére kéne hajlani, nem az euróéra. Ha már mindenáron be kell vezetni valamit... Nem lennék meglepve, ha pont akkorra esne szét a…..
számá 2011.06.13 11:48:59
A történelem folyamán ez mindig így volt.

A gazdasági egységet és politikai homogenitás létrejöttét kompromisszumok nem viszik előre látványosan, csak külső kényszerek (háború-újjáépítés stb). Amig van miből, kitől és honnan kérni, addig a szegény kérni fog. A gazdag pedig ha nem add akkor fellázadnak ellene. A jelenlegi világrend aranykorában vagyunk, nemsokára elkezdődik a hanyatlás.

Tény, hogy bizonyos államokra, mint a kelet-közép európai és déli államokra csak a nagyok kényszerével lehet majd valódi európai gazdaságot hozni, mert azok maguktól nem találják meg a helyüket. A jelenlegi európai gazdasági rend pedig egyébként sincs hozzáigazítva a kicsikhez. Ezek a (kk-európai és déliek) most csak az 1950-es években kötött gazdasági rendbe tagozódnak be. Egyébként rossz helyre rosszul. Nem mintha lett volna lehetőség a (gazdasági,politikai) statusquo bontására és újrarendezésére.

És bizony a politikai egységhez is előbb fájdalmas sebek kellenek majd, és fel kell adni az identitásból, a tudatból, ahhoz hogy azt csak egy-egy európai nemzet (francia, finn, magyar, német, oszták stb.) csak a kultura terén élje meg és ne rángassa bele történelmét a politikába.

Az új rendet azonban nem a kicsik kényszerítik ki: külső erő és külső problematika kell hozzá, távol-keleti vagy amerikai, ki tudja, ami velejéig rázza majd meg a legfejlettebb európaiakat.

Vér árán bár, de egységes Európa pedig lesz.
Az Activsionnál megcsinálták amiről már egy ideje beszéltek az emberek. A Call of Duty szériához egy fizetős szolgáltatást készítenek, ami olyan extrákat fog a fizető játékosoknak nyújtani, amik csakis ezen előfizetés révén lesznek elérhetők. Többek között új pályák és…..
A hét fejleményei mind a pártszakadás felé mutatnak. Gyurcsány pedig már aczélgyörgyözik is. Heti szavazásunk. (Fotó: Index) Szokásos hétvégi rovatunkban ismét blogunk egyik legérdekesebb heti szavazásának az eredményét mutatjuk be: ezúttal azt, hogy mit gondolnak a…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Oxford első zöld és nő polgármestere elkötelezte magát, hogy változtat a közlekedési szokásokon, és hivatali ténykedéseivel nem szennyezi tovább a bolygót. Elise Benjamin május 19-én veszi át a brit egyetemváros vezetését a jelenlegi polgármestertől, John Goddard-tól. A…..
Nagyon úgy érezzük, hogy a harmadik felvonás előtt már mi is tudnánk okosakat mondani a meccsről, de megtartjuk jó szokásunkat, és a Magyarországon kívül is több helyen foglalkoztatott László Csabára bízzuk újra a szakmázást. (A szakember korábbi meglátásai itt és…..