Regisztráció Blogot indítok
Adatok
számá

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy olyan kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, mivel az ember társas lény, nem szeret egyedül élni. A jó házasság viszont egyre inkább álomnak tűnik, ha a válási statisztikákat nézzük. Miért van ennyi válás? Mert nem a megfelelő partnerrel házasodnak az emberek. A…..
A gourmandok kedvéért itt a részletes recept is: összepépesítünk egy kis bőrkét, porcot, nyesedéket, szirszart, foszfátot, nitritet meg vizet, és máris kész a virsli: Ízlés szerint tálaljuk...
Manapság egyre több nő és férfi dönt úgy, hogy nincs szüksége kapcsolatra. Ennek számtalan oka lehet, többek között a munka, a rohanás, a karrier építés, a nagy csalódások, hosszú üzleti utak stb. Ezért sokaktól hallhatjuk, hogy "most nem fér bele az életembe egy kapcsolat"…..
Sziasztok! Véletlenül találtam meg az oldalt, gondoltam megosztom veletek a saját történetemet.2008 őszén felvettek Magyarország egyik legnagyobb bankjához (Váci út, biztosítási részleg) adminisztrátornak. Engem, illetve még egy lányt. Ketten együtt kellett postázni, iktatni,…..
Férfi blog Svájci bicska 2011.06.12 18:10:00
Ez a mai kicsit szubjektív kalandozás lesz.Megint fordítva ülünk a lovon? A lakosság eladósodását tekintve, lehet, inkább a svájci frank bevezetésére kéne hajlani, nem az euróéra. Ha már mindenáron be kell vezetni valamit... Nem lennék meglepve, ha pont akkorra esne szét a…..
számá 2011.06.13 11:48:59
A történelem folyamán ez mindig így volt.

A gazdasági egységet és politikai homogenitás létrejöttét kompromisszumok nem viszik előre látványosan, csak külső kényszerek (háború-újjáépítés stb). Amig van miből, kitől és honnan kérni, addig a szegény kérni fog. A gazdag pedig ha nem add akkor fellázadnak ellene. A jelenlegi világrend aranykorában vagyunk, nemsokára elkezdődik a hanyatlás.

Tény, hogy bizonyos államokra, mint a kelet-közép európai és déli államokra csak a nagyok kényszerével lehet majd valódi európai gazdaságot hozni, mert azok maguktól nem találják meg a helyüket. A jelenlegi európai gazdasági rend pedig egyébként sincs hozzáigazítva a kicsikhez. Ezek a (kk-európai és déliek) most csak az 1950-es években kötött gazdasági rendbe tagozódnak be. Egyébként rossz helyre rosszul. Nem mintha lett volna lehetőség a (gazdasági,politikai) statusquo bontására és újrarendezésére.

És bizony a politikai egységhez is előbb fájdalmas sebek kellenek majd, és fel kell adni az identitásból, a tudatból, ahhoz hogy azt csak egy-egy európai nemzet (francia, finn, magyar, német, oszták stb.) csak a kultura terén élje meg és ne rángassa bele történelmét a politikába.

Az új rendet azonban nem a kicsik kényszerítik ki: külső erő és külső problematika kell hozzá, távol-keleti vagy amerikai, ki tudja, ami velejéig rázza majd meg a legfejlettebb európaiakat.

Vér árán bár, de egységes Európa pedig lesz.
Az Activsionnál megcsinálták amiről már egy ideje beszéltek az emberek. A Call of Duty szériához egy fizetős szolgáltatást készítenek, ami olyan extrákat fog a fizető játékosoknak nyújtani, amik csakis ezen előfizetés révén lesznek elérhetők. Többek között új pályák és…..
A hét fejleményei mind a pártszakadás felé mutatnak. Gyurcsány pedig már aczélgyörgyözik is. Heti szavazásunk. (Fotó: Index) Szokásos hétvégi rovatunkban ismét blogunk egyik legérdekesebb heti szavazásának az eredményét mutatjuk be: ezúttal azt, hogy mit gondolnak a…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Oxford első zöld és nő polgármestere elkötelezte magát, hogy változtat a közlekedési szokásokon, és hivatali ténykedéseivel nem szennyezi tovább a bolygót. Elise Benjamin május 19-én veszi át a brit egyetemváros vezetését a jelenlegi polgármestertől, John Goddard-tól. A…..
Nagyon úgy érezzük, hogy a harmadik felvonás előtt már mi is tudnánk okosakat mondani a meccsről, de megtartjuk jó szokásunkat, és a Magyarországon kívül is több helyen foglalkoztatott László Csabára bízzuk újra a szakmázást. (A szakember korábbi meglátásai itt és…..
Ferencváros utcaneveit nem érinti az új fővárosi városvezetés átnevezési dömpingje, azonban a kerületünket Újbudával összekötő Lágymányosi híd új nevet kap. Bár pontosan nem értem, hogy a sok vörös „T” betűben a Duna felet mi a Rákóczis…Huszonhat…..
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
Ma este hétkor lesz tehát a launch, amin én is részt veszek majd valamelyik APR-nél, és beszámolok nektek a részletekről. Addig is itt vannak a magyar árak, az Apple hivatalosan csak mától engedélyezte az APR-eknek, hogy meghirdessék:Ezek tehát a hazai árak, ugyanezeket találhatjuk…..
A (névtelen) feljelentés, avagy vamzerkedés története egyidős lehet az emberiséggel, már az ősemberek is bemószerolhatták egymást egy-egy szőrén-szálán eltűnő kőbalta vagy szakóca miatt rejtett barlangfeliratokon, Samu, bazdmeg, az Ötzi vitte el, láttam, itt ökleljen fel egy…..
számá 2011.01.19 13:00:32
@fran7: MI JÖHET MÉG???
Góól Puskás-díjat Mracskónak! 2011.01.11 18:13:00
A bajuszkirály bombája 1:40-nál látható. Igazságtalan az élet, hiszen a mi fiunk már 1997-ben megmutatta, mit jelent állítás nélkül, ELEMI erővel meglőni egy labdát, mely egy szögletből érkezik a fűzős részre. (Mintha dróton húzták volna a felső sarokba...)..
 Az Alkotmánybírósághoz bárki fordulhat, aki szerint egy jogszabály sérti az Alkotmányt. A következő indítvány benyújtását ajánljuk annak az olvasónknak, aki szerint a mától hatályos médiatörvény sérti az Alkotmánynak a vélemény-nyilvánítási és…..
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
számá 2011.01.02 09:22:28
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
számá 2010.12.17 09:24:21
sixx:

Elolvastam amit írtál és nagyon érdekes szemszögből világítod meg ezt a dolgot. DE a magyar társadalom jelenlegi állapotában ez a műsor úgy ahogy van TELITALÁLAT!

Nézzük csak meg, az átlagos "társadalmi kör" (pl. munkahely) pont ugyanaz mint maga a VILLA:

1. rokonok, házaspárok, haverok, buta punik, gyurma skacok, stb. összezárva

2. kintről/föntről szólnak, hogy mit kell csinálni - ebből következőleg a "miért" fel sem merül senki részéről (értsd se közönség, se játékos) - a manipuláció tökéletesen megy, mint az életben

3. pénzért bárki bármikor bármit megcsinál (lásd csak a szereplők videóit)

3. kifelé/felfelé való megfelelési vágy - bármilyen alantas áron, akár a többieken keresztül

4. egymással máshogy beszélünk magánban, "barátként" és közönség előtt (lásd kiszavazók) és közben pont magunk veszünk el

aztán van itt még 5.6.7.8.és sorolhatnám de minek. Ez a műsor pont olyan mint mi és egy dologra épít: arra, hogy mi ezt magunknak soha nem valljuk be, sem azt, hogy ilyenek vagyunk sem azt hogy ezekre a dolgokra képesek vagyunk, pedig megtesszük a munkahelyünkön, a családunkban, a barátainkkal meg úgy általában mindenhol.

Ezzel én nem azt mondom, hogy nem lehetne minőségileg jobbat csinálni, mégis olvasd vissza amit leirtál és mondd, hogy a 'nézők' nem pont Való Világ itt és hogy az USA meg nem BigBrother. Ha jól ismered a társadalmat akkor érted.

A műfaj igazi rajongóinak pedig itt nem fognak soha minőségi műsort csinálni, mert ezekből legfeljebb néhány 100 van és az lenne az igazán drága műsor.
számá 2010.12.17 09:33:29
@sixx: nem értünk egyet, nem néznék.

Pont az a lényeg, hogy ne legyenek változatos feladatok, hogy lehessen azonosulni a poharukat szorongató jelöltekkel, hogy lehessen bennük, a frusztráltakban, leendő alkoholistákban, stb-ben turkálni.

Itt a személyes konfliktusokon és a személyeskedésen van a hangsúly, enélkül ez az egész bedöglik.

Ha kevesebb a napi adás akkor a nézők kiesnek a ritmusból. Állandó besugárzás kell - nem minőségre, mennyiségben.
számá 2010.12.17 10:00:29
@simonmondja.: kisötös.