Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuono

10 bejegyzést írt és 496 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Átéltem a katasztrófát 2013.03.15 17:39:50
Az Átéltem a katasztrófát című cikkünk kommentposztja. Kérjük, ezúttal is kerüljék az indulatos megnyilvánulásokat, és az alaptalan vádaskodást. ..
tuono 2013.03.15 20:22:57
@Viktus: csak nehogy most is addig tartson... :D
Miss Eurina még sokkos állapotban van ez előző hetek önfeledt zuhanásától, akit  Mr. Zöldhasú,  a Medvék és talán az iparági adatok is keményen nyomtak, miután megtört a felfelé menetelése 13.7110-nél. Csodálatos esés volt . Szédítő.  Mit mutat a chart? Mit…..
Naiv ügyfélnek alig egy hónap alatt sikerült megértetnie az iStyle szervizével, hogy tulajdonképpen mi baja van a Macbookjának. Az Apple ezután egy héten belül cseregépet ajánlott fel, de a tavaly nyári modellt már nem bírják összerakni, csak a legújabbat, ami…..
Fontos bejelenteni valóm van.1000 dollárral kilépek a Parkettre. Ez egy reális kockázati tőke, - egy fazekastól. Mondjuk, ennyit félretettem és ez az összeg nem zavarja a család megélhetését.  Ha meg mint vállalkozásként tekintek a DT-re, komoly befektetés, ebből a pénzből…..
running side Valami elindult 2013.01.15 16:46:57
Kicsit nehézkes mostanában futnom, mert a jól megszokott útvonalaimat belepte a hó, a futópad meg nem a barátom. Önmagában a hó nem jelentene akadályt, mert a tavaly szétfutott cipőm talpát téliesítettem jó pár csavarral, de ez a latyak, amiben ma is gyötrődtem elég utálatos.…..
Korábbi bejegyzésemben már említettem az edzés-zónáimat. Mivel tapasztalatlan vagyok, ezért részben befolyásoltak mások pulzusértékei is a megállapításában. Azóta viszont elég sok jel mutatott egy irányba, miszerint nem az optimális edzést végzem. Túl alacsony intenzitás…..
running side 2012 előre fuss 2013.01.07 13:10:49
2012 volt az első évem, amit lényegében kisebb 4-5 napos kihagyásokkal végigfutottam. Érzésre rengeteget erősödtem, vérnyomásom optimális, ami az elmúlt 15 évben nem volt elmondható. A legfontosabb azonban, hogy elkapott valamiféle hév, ami miatt elképzelni sem tudom miképpen…..
running side November 2012.12.09 17:12:17
Novemberben már csapattam az alapozást. Heti futásteljesítményem még karcsú a nagykönyvek szerint a Hadd-hoz, de alakul. Néha kicsit Hadd-ilábon állok a futással, mert lassúnak érzem magam az LSD futásokon és a mellettem elfutók alapján ez nem csupán érzéki csalódás. Nem…..
running side Tipikus alapozó hetem 2012.11.21 20:57:34
A bpm scannelt edzések igazi hatékonyságához az is kell, hogy az alacsony pulzussal jóóó sok időt fussunk. Mivel egy éve futok, mostanában sikerült a kezdeti 10 km-es hetekről eljutnom az 50-60 km-es hetekig. Bár nem nagyon lazsáltam, de még így sem valószínű, hogy idei évben…..
Télen sokat fogok LSD-zni. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ülök egy befűtött szobában és bélyegeket nyalogatok jó hangulat generálása okán. Én bizony LSD (long slow distance) futásokat tervezek. Bár több közös dolog is van a bélyeges és a futós LSD-ben, úgymint "hatása…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
running side Pulzus-zónák 2012.11.16 17:11:14
Az igaz, hogy túl sok számolgatás és kütyüzgetés tartozik a futásaimhoz, ami épp a futás egyszerűségébe, puritánságába tapos bele, azonban van egy edzésmódszer, amit ki akarok próbálni. Sokat olvastam mostanában a Hadd-féle edzéselméletről és ennek alkalmazásához…..
Bár már egy éve futok rendszeresen és futás közben a pulzusomat is mérem, mégis csak most a téli alapozásnál jutottam el oda, hogy meghatározzam a laktátküszöbömet. Nem mintha enélkül nem tudtam volna élni, de kíváncsi voltam, hogy milyen szintre jutottam egy év alatt. A…..
running side Ősszel a Mátrában 2012.11.14 18:38:47
Kezdeti lelkesedés keretében ide borítom a Mátrában történt első terepen próbálkozásomat. Futás elsősorban a síkon és lejtőn történt, mert a Kékestetőre felszaladás meghaladja a képességeimet (még). Az erdő gyönyörű volt, így remek alibit szolgáltatott a…..
running side Start 2012.11.14 11:27:06
Csapjunk bele! 2011 novemberében 89 kg voltam. Úgy döntöttem a hízási folyamatot látva, hogy futni fogok, újra. Az egy éves "évforduló" alkalmából lepem meg magam ezzel a bloggal. Írok majd futásokról, tervekről, edzésekről, sikerekről, kudarcokról és célba érkezésekről.…..
A hétvégén hirtelen felindulásból megtettem első (futó)lépéseim a terepfutás irányába. Elindultam ugyanis egy teljesítménytúrán a Budai-hegyekben. Persze terveztem már, hogy a Spar után rendszeresen futni fogok terepen, de maga az ötlet, hogy ezen a túrán induljak, nem volt…..
Úgy látszik Krakkóban rendszeresen a környezetükbe olvadó buszokat üzemeltet az Orangeways. Péteréket ugyanúgy hagyták ott, mint januári naiv ügyfelünket, azaz semmilyen információt nem kaptak, hogy máshova érkezik a más színű busz, pedig a telefonszámuk is megvolt, utaslistán…..
A Népszabadság szerint "Gerzsánszki Lajos összesen 732 hektár földterületet nyert el Borsod megyében, aki Budai Gyula államtitkár rokona. Ezzel megelőzte az eddigi helyi csúcstartónak számító Kanyok Attila cégét, a Start 2003 Bt.-t. Kanyok Attila fideszes tiszaújvárosi…..
tuono 2012.10.01 18:41:07
@tuono: óédesjóistenem, csak most olvastam végig és ez a jómagyarember azzal érvel, amivel én cinikuskodok. Keresek gyorsan vmi tanácsadói állást...
Tudtátok, hogy Markocsán Sanyi tegnap a félmaratonon 2 órás iramfutó volt és 1:59:48-as idővel zárt végül? És azt tudtátok, hogy Józsa Gábor 1:06-os ideje, amivel megnyerte a versenyt, Markocsán Sanyi legjobb félmaratoni idejével nagyjából azonos? No, és azt tudtátok, hogy a…..
tuono 2012.09.10 14:34:55
@cindbl: talán az is lehet, hogy ott feleannyi volt a hőmérséklet borult ég alatt, az itteni tűző napos megoldással ellentétben. Akkor ez úgy aránylik a 2 órán belül célba érkezők számához, hogy a franc se tuggya... :)
Immár 4. napja nem tudnak hozzáférni az ügyfelek a pénzükhöz interneten keresztül az AXA Banknál. Ez már a végső kivonulás kezdete, vagy csak technikai málőr? Azért írok, hogy nehogy más is elkövesse azt a hibát amit én, hogy az AXA Banknál nyit bankszámlát. A számlát…..
Bhaal tapasztalata alapján komoly biztonsági rést ütöttek a Praktikeren a tolvajok. Azóta a párszáz forintos zárakat zárt szekrényben tartják és a kiválasztott terméket is külön személyzet viszi a pénztárhoz: Ma (2012.08.19-én) délután 1 óra körül elmentünk a párommal,…..
Az is csoda, hogy még létezik az Interspar, de van, akinek ez sem elég. Többen is beküldték, például Darazsa, hogy a Sparban magnélkülinek árulják ezt a dinnyét: Íme 2 fotó a SPAR mag nélküli dinnyéjéről. Igaz 109 Ft kilója, nem is 99. A felirat látszik, a magok is, mit is…..
Naiv ügyfélnek kétszer kellett fizetnie a DM-ben, mert ő ugyan kapott smst az összeg levonásáról, a pénztáros csak hibaüzenetig jutott. A vezetőség szerint szar a bankja, és ha nem hiszi, hogy tényleg nem vonták le az összeget, menjen el és nézze meg náluk. És nem…..
tuono 2012.08.15 18:54:38
Naiv ügyfélnek egy adminisztrációs tévedés miatt felmondott szerződése következtében váratlanul végtörlesztenie kellene 6,8 milliósra duzzadt 3,15 milliós hitelének nagyobb részét: Igazából nem panaszkodni szeretnék, csak szeretném elmesélni, hogy miként jártunk, kb.…..
tuono 2012.08.02 22:12:41
@hagyma: gondolom OTP részvényre, mindent vagy semmit alapon :)