Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rokaleves

30 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Üdv mindenkinek Úgy döntöttem,hogy írok a blogra,újabb pestreköltözésem alkalmából(igazából nem pest,és még rohadtul csak kétszer voltam pesten egész 3 heti itt tartózkodásom alatt),ami Gödöllő,de belekóstoltam,és úgy döntöttem,hogy jó lesz ez,maradhat. Egyedül…..
 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JÖN A VIZSGAIDŐSZAAAAK :(( Semmi pánik.                                   Persze.. 1 hónap, -5 kg meg egy kis vérnyomásprobléma.…..
Rokaleves 2010.12.12 13:32:43
 Tegnap úgy döntöttem,hogy nem mehet tovább ez a téblábolás,olyan hangulatom volt,hogy tele a tököm,de mégsem történik semmi,unatkozom.Milán már mondta délután,hogy este menjek a grottoba,a faludiscoba,és topogjunk egyet.Lassan összeállt bennem a terv. Összeszámoltam a…..
Rokaleves 2010.12.03 10:04:50
Miután elkezdtem írni és harmadszorra nem sikerült leírnom egy összetett mondatot, úgy döntöttem inkább előbb kialszom magam, aztán írok...
Gondolom mindenki ismeri a körlet buzogányát, vagy inkább a helység kalapácsát, Arthast. Ez a srác a tipikus szőke herceg, akinek majdnem akkora a kalapácsa, mint az egója. Elég jó családból származik, jól keres a fater (király), anyukáról viszont semmi hír. Valószínűleg a…..
Rokaleves 2010.09.21 11:32:05
Rokaleves 2010.09.21 20:55:39
Elég rég írtam már ide, de mit tegyek, ha most jött el az ideje. Hétvégén megyünk Ágival a Balatonra. Az első kettesben töltött kirándulásom, vagy mondhatni nyaralásom egy lánnyal. Milyen érdekes :) Remélem szép időnk lesz, mert különben tizedannyira szomorú leszek, mint a…..
Rokaleves 2010.08.06 16:20:13
@anyád süket?: honlap akarom mondani honlap, nem holnap :D
Nos ez az egész úgy kezdődött,hogy elem bejelentette,mikor nálunk volt,hogy ő csütörtökön vizitre megy. Vagyis VIZIT,mert ez egy rövidített szó náluk a bulira.Na szóval én is meghivattam magam.Az egész jól kezdődött,megérkeztünk elemmel,tele vágyakkal,vagy inkább…..
 |3aL!nT szal sátorral lehget menni? :)   Attila Ja majd megkérdezem a fűvet :D   |3aL!nT apád :D   Attila csak ne hányjatok mindent össze a faszomba :D   |3aL!nT ezt ne nekem mond hanem a fasz elem haverodnak :)   Attila hát kinek? csak…..
Rokaleves 2010.06.17 09:40:18
 Ma bementünk Janethez kórházba,műtötték,úgyhogy azt vártam volna,hogy ott ülünk majd mind a barátai az ágy körül,itatjuk etetjük bíztatjuk,stb. Bennem ez a kép él a kórházakról. Ehhez képest úgy jött szembe a folyosón,és mint kiderül,nagyon jól sikerült a…..
Aki megfázik, tehén lesz hóesésben. ..
 Május 1,a nap,mikor a munkanélküliek is olyan emberek,mint mindenki más,és ők is beszállnak a közös ünneplésbe,és örömködésbe. Boldog pillanatok az egész családnak,csak vidd el a gyermeked is. Nem mellesleg rohadtam volna pesten,ha nem szólít a kötelesség,azaz megnézni…..
Rokaleves 2010.05.17 20:25:16
He?
Természetesen írhatnék a címről is, de ez nem az én stílusom. Tény és való, hogy József egy majom, de szerintem ezt nem kell magyarázni, épp ezért nem is firtatom tovább.Elég rég írtam a blogra, nem volt kedvem. Rengeteg ötletem szokott támadni a következő poszttal…..
 Heyho Ma összeszedtük magunkat,ádám hazament a kocsiért győrbe,és este elmentünk a tesco hipermarketbe. Beültünk ádám opel gépkocsijába,meg nem mondom most milyen verzió,valami 1,3as motor van benne,elvágtattunk odaáig,közben navigátort játszottam.Az úton odafelé az egyik…..
Rokaleves 2010.04.18 16:57:58
A háborús idők kezdete előtt Meepo a sztárok mindennapjait élte. Sikeres fiúbandája a Meepo four hatalmas összegeket hozott a kasszának. Persze pénzből sosem elég. A siker elvakította mind a négyüket és még többet akartak. Ez volt az oka, hogy sötét bányák mélyén kezdték…..
Nem mintha József Attilának szüksége lenne versekre,van neki elég.Facebook dobta ki egyébként"Napi Vers: József Attila kért egy verset-Mikor elhagytak,Mikor a lelkem roskadozva vittem,Csöndesen, és váratlanulÁtölelt az Isten(Ady Endre)"  ..
 Biztos csak a féltékenységtől,de Budapestet elérte a tavasz. Esti eső hatására zöldek lettek a bokrok,kijöttek a gizgazok,sőt láttam 1 bokrot és 1 fát virágban! Szóval alakulunk gyerekek.Kellemesebb ugyan nem lett,mert emberekből továbbra is csak ugyanaz az egy szervízünk…..
A blog,hogy miért jött létre,az elég hosszú. Úgy tavaly(2009) augusztusában volt egy kis társaság Baján. Szétszakadtunk az országban, báá ábáá báá tyifityifi ahááá Józsefvagyokjeeee.Szóval tartalmas volt az elmúlt egy hónap. Eddig nem írtam ilyesmit ide, de rengeteg…..
 Tegnap megejtettük a tavaszköszöntő bulit a Goldmann téri menzán,amit elég rendesen átalakítottak a sőnherces fiúk-lányok(inkább csak fiúk,és még mindig nem tudom,ki volt az a schönherz zótán).Állítólag a GTK-n is erről a buliról csacsogtak a lányok már egy…..
4:04 is egy olyan időpont, amikor elég a címből következtetni..
a cím mindent megmagyaráz 4:02kor..
 Jöttem haza,a fejem kifújta a szél. Csak most konstatáltam,hogy mennyire eldurvultam,kiszáradt a szívem,és most újra feltöltötted a szereteteddel,nővérkém ^^ Köszönet érte,még találkozunk ^^  "Remélem tudod jól,Neked mindig itt vagyok,hát köszönet érte,hogy az…..