Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod!

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kész, beálltunk mi is a sorba:Az Esztergom polgármestere ellen folyó liberálbolsevik lejáratókampány újabb állomása ..... Vicc volt srácok, a tények makacs dolgok. Ingerküszöbünk edzettsége és a hírtúltengés miatt az már csak aprócska szenzáció életkép, hogy Tomika…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.28 13:01:57
@bunko_jobbos: nem, nem az... a saját szememmel láttam, mit tettek azzal a környékkel. És hidd el, a helyieknek sem érdekük lejáratni őt. Egyszerűen vannak iylen polgármesterek is. Akiktől félnek az emberek. Az meg, hogy harmadszorra csücsült vissza a székbe... Esztergom kis város, mindenki ismer mindenkit... és az emberek szegények, nincs kedvük elveszíteni az állásaikat... ehhhh...az a szomorú, hogy az ilyen "politikus"nak nevezett bűnözőktől mindenki fél, mert hosszú kezekkel rendelkeznek...
Vastagbőr Hova tűnt 79.623 euró? 2009.09.24 11:01:00
2005. március 24-én átadták Szegeden a a nagyközönségnek a Roma Információs Szolgáltató Központ és Közösségi Házat, vagyis az Amaro Khert. Az eseményen megjelent Teleki László politikai államtitkár, aki elmondta: egy valódi közösségi tér jött létre, mely nemcsak…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.24 15:22:07
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:

"instállom akkor sajnos az Önökre szánt pénzt a Csillag szálló újabb szárnyának kiépítésére szánjuk, ahol Önök hagyományaiknak megfelelő elhelyezést kaphatnak. :-)
olvasva tovább: kultúrházzá, persze "

:)))) Ez mekkora!!! :)

Tényleg, ha már itt tartunk: a börtönlakók szavazhatnak?
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.24 15:55:39
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: nem mintha oda készülnék... csak ha esetleg mégis, tudjam, mire számítsak... :)))

Múltkor már közhírré tétettem itt, hogy tollat lopok a szerkesztőségből.
Na, ha ezek ott fenn elolvassák ezt, és felfedezik bennem a konkurenciát, végem... :)))
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.24 16:55:55
@Hadron: hümm... nagyon emlékeztet ez az elmélet valakire! Ilyen profi megoldás csak egy embernek juthat eszébe...Csak nem?????? :DDDD Hát szíííja!!!!!!!

Hogy mindenki értse a lényeget, mi most nem offolunk, ez nagyon is a témához vág.
Hadron drága kitalált egy nagyon nagy megoldást a svédek ellen. Semmit nem kell elvenni tőlük. Csak a gravitációt... Ennyi. És boldogan élünk, amíg meg nem halunk :))))

Üdv köztünk!! :)
A Magyar Televízió egy "kis" mankóra szorul: durván 30 milliárdot kapott az elmúlt két évben az államtól, vagyis tőlünk. 2005 óta minden évet nyereséggel zárt a köztévé, de az állami apanázst kevesli nagyon. Főleg most, hogy híre ment, 2010-ben majdnem 5…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.23 16:34:50
hú, denagyon eltűnt a hozzászólásom! Pedig nem is káromkodtam :)))

@reKorrekt: nem, nem ott dolgozom... pedig néha jobb lenne, mint ezek! :)

szóval, a nap nagy kérdése ez lenne:

hülye vagyok, mert szerintem fontosabb az egészségügy, és inkább nekik tolnám a sok milliót-millárdot, mint a köztévének?

@Mj: köszönöm, megynyugodtam, mostmár bátran háborodok fel bármire. :)

Ja, és igen, bontsuk le az operaházat! ehhhh.... erről beszélek nyuszómuszó... csak az elején nem mertem mondani, gondoltam a végére csak kitalálja valaki!
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.23 16:35:23
@reKorrekt: teljesen kisimultam... köszönöm! :))))
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.23 16:51:18
@Mj:

szerintem most nagyon úgy áll a szénánk, hogy ez "vagy-vagy" probléma. Vagy lemaradtam valamiről? Esetleg eltitkoljátok előttem, hogy mekkora vagyonnal rendelkezik M.o.? Hirtelen jut mutyizásra, tévére, vietnámra, és egészségügyre IS??
:)))

Ja, én is voltam kórházban mostanában. Ja, és a vietnámiaktól is azért sajnálom a pénzt, mert anyukám daganatos beteg,és őt (és még rengetem MAGYAR beteget) nem segíti az állam. Ja, és azért a mantrám az egészszégügy szar helyzete, mert anyu ápolónő, és mesél dolgokat...

szóóóval.... szerintem VAGY-VAGY.

És tudom, hogy nem mi váltjuk meg a világot mégis hozzá mertem szólni a cikkhez. És még jól fel is háborodtam.... vagy nem erről szól a Vastagbőr??
Mi lesz így a világgal?Még mindig csak papíron létezik a fenomális magyar ötlet: a Nemzetközi Népirtás Elleni Központ!Tavaly augusztusban írtuk, hogy Göncz Kinga hosszú idő után ezzel a remek tervvel hallatott magáról, de még mindig semmi.Se EU-s és/vagy ENSZ-tőke, se…..
Októbertől 20%-kal csökkentik a kórházak támogatását, így szinte minden intézmény csőd közeli helyzetbe kerül. Az intézményvezetők szerint, ha nem kerül pénz a struktúrába, az összeomlik. (A fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház az elmúlt negyedévben körülbelül havonta…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.22 14:41:19
@Marcellusca /a Banános Joe/: :)))

Választhattam:
a, elszívok pár szál cigit, növelem az esélyét a ráknak, viszont ambuláns segítség az agyvérzés ellen.
b, nem gyújtok rá, agyvérzést kapok, és vihetnek a kórházba.

Hogy miért nem választom a másodikat? Mert nincs nálam gyógyszer, nincs nálam evőeszköz és wc papír, ja és mert a lerobbant állapotú mentőautó nem érne ide időben... más problémám nincs... :)))
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.22 14:44:51
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:
Eddig az volt a helyzet, hogy normálisan meghalni sem volt időnk... most már pénzünk sem lesz rá...

jaaaajdenagyon felidegesít ez a téma!!! Ez, meg a svédes... nincs kedvetek inkább jógatanfolyamot indítani??? :)))
Ismét eltelt egy év, megint öregedtünk egy picit. Ma van a V'bőr második születésnapja, a tortát már megkaptuk: Nem hittem volna 2007 őszén, hogy lesz egyáltalán születésnap, azt meg főleg nem, hogy lesz második is. Az első születésnapon írtuk, hogy tök happyk vagyunk, az…..
Remek írás, változtatás nélkül tesszük közzé. Lehet emészteni, gondolkodni. (Nagy szarban vagyunk ...) "A nyugdíjvita során mindenképpen szükség van a legtöbb, eddigi hozzászóló által elfogadott tétel megkérdőjelezésére. Ezek a következőek: A nyugdíjrendszer…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.16 16:40:24
@na_most_akkor:

társadalmilag túlságosan is érzékeny vagyok, szval erre reagálnom kell, bocsánat!

Ne tessék már ennyire kiakadni! Uram! Képzelje magát a gyerekei korosztályába! Lehet, hogy akik Ön körül élnek, nem mondják, de akkor is az ereiket vagdosnák a legelső hámozókéssel a kilátástalanság miatt.... ejjj... mindenkinek a saját baja a legnagyobb...az a baj, hogy mi fiatalok legalább értjük, hogy maguk miről beszélnek, hogy mit érezhetnek...

Amikor 25 éves volt, gondolt arra, hogy idős korában csövesként fog éhenhalni??? Gondolom nem...nekem már eszembe jutott...

Amúgy meg minden tiszteletem az időseké... ma meg is ölelgetek kettőt... és nem fogom tőlük irigyelni az ingyen utazást...
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.16 16:43:47
@reKorrekt: bányászokat nem bántunk! Moldova azt mesélte, nekik is szar volt... :)
Megkövetem Demszkyt, igaza volt. Ez az egész egy óriási konspiráció. Egy rohadt nagy, maffiaszintű ügy, amiben mindenki benne van buszsofőrtől felfelé. Az Index jóvoltából már bejárta a netet a BKV-górék pénzes listája, amin gyönyörűen össze van szedve, ki milyen…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.16 09:25:09
@ylion: na, azért ott még nem tartunk! :)

Habár még pár ilyen vérlázító hír, aztán tényleg beírják a nevem Sorozatgyilkosok Nagy Enciklopédiájába! Persze nekem akkor is sokkal kifinomultabb, elegáns módszereim lesznek... :)))
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.16 11:42:22
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:

Jaj, egy kérdés! Erőszakolni muszáj??? Ha nem bánjátok, kihagynám... tudjátok... látva ezt a felhozatalt... inkább szorítkozzunk a lényegre! :)))
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.16 13:17:31
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:

Tökéletesen! :)

Hhjaaaj...mivé lettem! :))))
"Azért lassan ideje lenne némi nemzeti önérzettel visszaszólni. Mi az, hogy háborús újjáépítésre van szükség ebben az országban? Hát mit csinált ez az ország, tízmillió ember az elmúlt években? Talán nem dolgozott? Azt mondják, hogy pusztítottak a tanárok, az orvosok,…..
Vastagbőr Álomrandi Cével 2009.09.15 13:31:00
Nu, zeroval kb. ott tartunk, hogy már a fene sem akar cigókról posztot írni, mert minek? Kb. csak ugyanazokat a közhelyeket tudnánk pufogtatni, sajnos. Tudjátok, van az olyan típusú ember, ki úgy nyomatékosítja a mondani valóját, hogy bazzmegel a mondat végén, de ha túl gyakran…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.15 15:36:19
@Zetek: dehogyis! Végre megtörtént, hogy elolvasva a legfrissebb posztot, nem kaptam agyérgörcsöt!
Fogd fel egy kis fissítőként! Ha nem tetszik, ne írj hozzá, majd a következőnél kiélheti mindenki az agresszív hajlamait.

Mosolyt kérek! :)
Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót 2008 novemberében első fokon öt év letöltendő fegyházbüntetést szabtak ki, bűnsegédként elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt. Péter és testvére pedig a tárgyalásról egyszerűen kisétáltak és eltűntek. A tesót…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.15 13:22:11
@*Kötélgyártó kisiparos*(L42): a tolvajoké.

(azért lopkodom a tollat az irodából...hátha felfigyelnek a tehetségemre a nagyok!!!)
:))))
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.15 14:12:10
@*Sorslátó szál*(L42): vigyenek!!!! Legalább lesz kaja, szállás, ingyé!

Amúgy a helyetekben nem szurkolnék a fekete autósoknak. Ha elvisznek, kérvényezni fogom, hogy kifejezetten a v'bőrös kollégák adójából finanszírozzák a magánzárkát! (mert ugye egy ilyen nagy súlyú bűncselekmény elkövetője már magánzárkát kap...ugyeugyeugye)

hehehehehe....
Bocsánat az erős reggeli kezdésért ... A sajókazai "lógós gyerekek" ügye természetes tovább gördült. Előre szólok, ez van, ez egy ilyen ország ... kár pattogni meg idegeskedni. Kezdésnek a hétfő reggeli Mokkából egy kis helyszíni riport, majd a sajókazai…..
Ha nem is méltánytalanul, de az utóbbi időben mindenki a BKV-ra figyelt: mi lesz a következő botrány? Ki van benne? Hány milliót loptak? És mindeközben sok más dolog nem kapott kellő visszhangot. Mert ugye az a hülyének is világos, hogy más állami cégeknél nagy-nagy örömünnep…..
Sajókaza. Emlékszünk: "Dugó" és a hírhedt áramlopási ügy januárból. (Itt és itt és itt és itt) Most megint a figyelem középpontjába került ez a 3500 lakosú Borsod megyei település. Egy család: apa, anya és 6 gyerek. Aput meg anyut a bíróság 10 hónap letöltendő…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.11 15:41:27
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.11 16:00:31
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.11 16:17:51
@Egaesz Homo:

ahogy a tanító néni értékelésében a kisskacok, már csak én is ezt ismételgetem: AKAROM!AKAROM!AKAROM!
Hogy mit?
dolgozzanak, adózzanak, éljenek becsületesen, ne raboljanak, lopjanak, egyszóval éljenek normálisan, törvényesen.

És akkor MOST próbáld figyelembe venni az okokat, illetve próbáld megérteni a miérteket....

ugye, ez is elgondolkodtató?
A JCDecaux szerint már százmillió ember utazott a kezdetek óta az általuk kitalált rendszerből kölcsönzött bicikliken. A párizsi cég nagyban exportálja a világ minden tájára a városi kerékpárkölcsönző rendszerét. Elsőként 2003-ban Bécs próbálkozott, majd Cordoba és…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.11 14:54:33
@Iustizmord: ez meg kellene játszani mondjuk a Porshe gyárnál is, és esküszöm, hogy nem kommunistáznék le senkit! :)))))
Mindannyian emlékszünk még a nyári történetre, miszerint június 30-án három férfi hazáig követett, majd megvert egy zsidó fiatalembert származása miatt a Dohány utcában. Saját elmondása szerint éjjel fél 12 körül támadták meg, többször megkérdezték, hogy zsidó-e, majd…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.10 12:37:44
@Dezsoke a kem:

Köszönöm, nekem is már az egerem végén volt a link.

Nos, akkor tisztelettel megkérném Bajnai Gordon miniszterelnök urat, hogy kérje fel Draskovics Tibor igazságügyi minisztert, hogy vizsgálja az Erzsébetvárosban megvert magyar férfi ügyének körülményeit, tájékozódjon a történtekről, és tegyen javaslatokat, mit lehet tenni a hasonló helyzetek elkerülése érdekében ...

Ja, és még felkérném tisztelettel Sólyom László államfő urat is, hogy kurvanagy tisztelettel jelenjen meg a halott temetésén, együttérzését kifejezve a gyászoló családnak.

Mert ez nem csak fordított esetben illik, ha egy cigányt bántanak. Ráadásul az a szerencsétlen ember csak segíteni akart...

Szégyen...
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.10 16:34:23
@mind2: amúgy egy nagyszájú lány vagyok, még a villamosról is lekergetem a csövest, ha a kéregetéssel zaklat valakit (volt rá péda, a megmentett néni szemében igazi kis hős lettem:) )
Viszont... ezeket a híreket olvasva, és látva, hogy a büdös életben nem tesznek ez ellen, legközelebb meggondolom kétszer is, hogy kiálljak-e magamért, vagy a körülöttem lévőkért..pláne vadidegenért.
És tényleg hánynom kell a felsőbb körök temetéseken való feszengésétől, mert a tisztelet adás nem fajfüggő...
És akkor ezt látja mindenki a tévében, olvassák az újságban, nosza, forgaasunk egy filmet is! Megöltek egy CIGÁNYT! Úristen! Rasszizmus!!!
Ja, hogy megöltek egy magyart? Minek szótá a nagyok dógába, he?

Az elméleted kiváló! Alázd meg, rúgd félre...tényleg igaz.

ilyenkor kedvem lenne felvagdosni az ereimet...akár a levélbontóval is

Vizslát holnap!
Vastagbőr Kolompár csobbant egyet 2009.09.08 10:01:00
Újabb ronda viharfelhők gyülekeznek Kolompár Orbán feje felett. Nem elég, hogy több rendbeli csalás, sikkasztás és jogosulatlan gazdasági előnyszerzés címen folyik ellene több eljárás, most mint kiderült, valószínűsíthetően újabb közpénzeket vágott zsebre, gurított le a…..
Uramatyám, példátlan esemény történt, a bakancsosok már a Népszava folyosóin lépkedtek! A sztori: "A Népszavába látogatott a Magyar Gárda". A Népszavánál: "Hivatlanok" A Népszava vs. Gój Motorosok balhé óta nem zizegett ennyire a Népszava…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.04 19:25:29
@Mj:" De ítélje is el őket, mert ők gusztustalan deviánsok, akik betegek, és Magyarország erkölcsének megrontói. "
na ugye ez csak valami vicc tőled??
Lehet, hogy túl sok liberális vér csörgedezik az ereimben, de szerintem inkább ez a mondat gusztustalan.

Azzal a véleménnyel egyetértek, hogy vannak olyan dolgok,amik nem az utcára valók, és miközben az ország térdig áll a kakiban, nem arra kellene pocsékolni az energiát, hogy vonulgatunk-vonulgatunk, na de ez azért mégis durva.
Nos, napokig vártam, de semmi. Se megható Index-cikk, se figyelemfelkeltő tévétudósítás, semmi. Mintha meg sem történt volna, hogy 2009.augusztus 24-én példátlan, borzasztó dolog esett meg az országban. Olyasmi, aminek nem szabadna megtörténnie sehol: egy becsületesen dolgozó…..
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.04 16:30:52
@anarcho78: ceeerbusz!!!! :D
Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.04 16:42:24
@Mj: hupsz, mielőtt leteszem a kalapácsot...

ez a rózsadomb dolog ez most tényleg akkora nagy vasziszdasz? Szerintem nem azon kellene most agyalni, hogy ki honnét ereszkedik le. Dolgozol, aztán éhen halsz... és ez független attól, hogy téged a gólya a rózsadombra, vagy nyíranyámtudjahová dobott le.
Nagyon sajnálom azokat, akiknek most lejjebb kell adniuk a napi luxusból. Nagyon sajnálom azokat, akik már nem tudnak venni, csak 3 havonta egy ruhát. Nagyon sajnálom azokat is, akiknek már bkv-val kell járniuk, mert a bank visszavette a kocsit. De ez annyira nem cseszi fel az agyam.
Ami sokkal rosszabb, hogy rengeteg MUNKÁVAL RENDELKEZŐ, DOLGOZÓ EMBER kerül manapság olyan helyzetbe, hogy az alapvető élelmiszereit nem tudja megvenni!


akurvaéletbe no!