Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Marci]

25 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadik alkalommal is Majka Belehalok című száma a legnézettebb hazai zenés videó a Youtube-on, legalábbis az Artisjus három havonta kiadott nézettségi listája szerint. Majka klipjét a télen majdnem három milliószor nézték meg az emberek, de ezen kívül még másik három dallal…..
  Ahogy az irodalom történetében haladunk előre, a pozitív utópiákat egyre inkább felváltják a disztópiák. Az emberiség történelmének alakulása, a modern kor rossz tapasztalatai egyre több sötét vízióval gazdagítják az irodalmat. Ezek alapjai gyakran a régi, pozitív…..
A csapongás után nézzük meg, hogy miért sír a szám széle, miért gondolom úgy, hogy folyamatosan kibaszok magammal. Jönnek tehát a költségek. 1. Másnaposság. Hell on earth. Nem kell részéleteznem, nem kell bemutatnom senkinek. Mi vele a fő gond? Az, hogy kinyírja a…..
Alkohol Nyet! Egy év 2012.09.10 18:20:04
Nagyjából hét évvel ezelőtt kezdtem el inni. Ezzel önmagában nincsen semmi gond, a normális 16 éves srácok buliznak. Teljesen rendben van a dolog. Azóta buli átlagban nagyjából minden hétvégén volt legalább egyszer és szinte minden esetben elérésre került a mámor. Ezzel sincs…..
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
[Marci] 2012.08.11 13:34:16
A nagy cégeknél a szolgálati autó elég bevett dolognak számít, az Apollo-program asztronautáinak azonban szolgálati vadászgépeik voltak. 1969. július 16-án - 43 éve pont ezen a napon - indult útjára az Apollo 11 - Neil Armstronggal, Buzz Aldrinnal és Michael Collinsszal a…..
[Marci] 2012.07.16 15:43:20
 Derűs napot kívánok önnek! Stardmüller Kálmánt vagy kedves párját keresem. Szíves figyelmébe ajánlanék egy a kerületben induló középfokú angol-nyelvtanfolyamot.Esetleg a kedves családjában vagy lakókörnyezetében valaki? Megkérdezhetem, van nyelvvizsgája?Felajánlanánk…..
Szerbusz Tibi! Véletlenül kaptam ezt a ballagási beszédtervet, a kísérőlevélben Klári, ofőnéni kérte véleményezését. Gondoltam, hogy a leghasznosabb az lesz, ha a modoros.blog kommentelői teszik majd ezt meg helyettem. A neveket megváltoztattam, mást nem. Üdvözlettel:…..
Kigondoltam Szociális munkások 2012.05.01 08:00:00
A munka ünnepének örömére stílszerűen egy olyan csoportot veszünk ma górcső alá, akik már nevükben is - vagy csak ott - dolgos emberek, ráadásul egy kicsit még kommunisták is, bár Thürmer Gyulát már nem vennék torokra. Csak a fiúk. A szociális munkásokat sokan némi…..
A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés jogával, mert az…..
[Marci] 2012.04.12 10:15:13
Egy újabb Néma Bob mű, elég rendhagyó írásmóddal. Felülsz a kis helyközi szerelvény egyik kocsijára. Leteszed magad az első szabad helyre, és előveszed az éppen nálad lévő olvasnivalót. Veled szemben leül egy csapzott alak. Kopott nadrág, kardigán, alatta kék ing. Majd…..
[Marci] 2012.03.21 13:07:53
  Madarat tolláról, embert barátjáról. Csupa olyan szót és kifejezést leszek kénytelen használni, melyek gyakorlatilag értelem és tartalom nélkülivé süllyedtek az utóbbi időben. Csak felsorolásszerűen és a teljesség igénye nélkül: „nem illik”, „nem…..
Legyünk őszinték: a legtöbben elsősorban nem egy értelmiségi szakma iránt érzett buzgó elhivatottságból tanultunk tovább, hanem tiszta és jól fizetett munkát akartunk, és főképpen pedig: karriert csinálni. Na ez az, ami a technológia fejlődése miatt egyre inkább megy ki a…..
A Harry Potter-filmek mellett a Trónok harca kaszkadőrgárdája, köztük nyolc magyar is Screen Actor Guild-díjat kapott az amerikai színészek céhétől. A húsz fős csapat kaszkadőr koordinátora, Párdányi Domonkos nem először szerepelt kardozós szuperprodukcióban: a Trójában Brad Pitt dublőre volt, a…..
Amit Reznor és Ross kreált David Fincher filmjéhez, az nem zene, hanem egy hangeffektsáv, aminek felhasználása az egyes jelenetek alatt majdnem esetleges. De erről később, kezdetnek nem árt, ha kicsit körüljárjuk ezt a jelenséget – mert ez már az. Jelenség, ami A tetovált…..
  A davosi világgazdasági fórummal egy időben folyik egy másik tanácskozás is a világ egy Davostól minden értelemben nagyon távoli pontján. Ez a World Social Forum („Szociális Világfórum”, vagy „Társadalmi Világfórum”) nevet viseli. 2001 januárja…..
Véget ért hát eme nemes versengés, szavazataitoknak hála fellibben a fátyol a tavalyi év legmodorosabbnak járó mellényke tulajdonosáról. A mezőny valósággal kettészakadt, hiszen az első két helyezett között minimális különbség alakult ki, ráadásul a dobogó harmadik…..
Subba Faszkorbi: Ideköt 2011.12.07 16:43:00
[Marci] 2011.12.09 12:13:57
Cool List 2011 35. Karsay Dorottya 2011.12.06 15:00:00
Még hogy a politikai aktivizmus nem lehet kúl? Jó reggelt kívánunk, hol élnek, kedves kommentelők, Medgyessy Péter miniszterelnökségének idején? Vagy talán nem tetszenek olyan bátornak lenni, mint Dorottya, aki az év legkúlabb slágerében egyenesen a középső ujját mutatta fel az…..
Futóblog A felfoghatatlan 2011.10.12 14:45:00
Érintőlegesen említhettük már valamelyik kommentben, hogy szeptember elején rendezték meg talán a legnehezebb terepfutóversenyt, a "Tor Des Géants"-ot. Kárpát-medencei nagyhatalomként hat magyar is elindult ezen az épp ésszel felfoghatatlan megmérettetésen, öten sikeresen…..
[Marci] 2011.10.17 10:51:36
← 1991. június-szeptember A bejegyzést kommentelőink is szerkeszthetik! (szabályok) október 1-31. Folytatódik Vukovár ostroma. A jugoszláv katonák keményen megküzdenek minden egyes épületért: a frontvonal csak nagyon lassan változik. A horvátok (légierő hiányában) An-2-es…..
[Marci] 2011.10.02 15:03:12
@bikmakk:

Köszi, érdekes anyag.

Elég ciki, hogy a légierőnk fejletlenebb volt. Szerencsére azóta kicsit változtak az erőviszonyok ezen a téren, bár ez rettentő sok pénzbe került.
Megerőszakolják minden álmotokat és reményeteket. (thx vi)  ..