Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kave

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alaptörvénybe került az előzetes választási regisztráció. A MNO.hu szerint Wittner Mária fideszes képviselő ügyrendi felszólalásában azt mondta: hatéves képviselői pályafutása alatt „ilyen botrányos dolog még nem történt” a Házban, és vizsgálatot sürgetett. Nos,…..
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
Kave 2012.09.12 09:42:55
@Pitypalatty úrfi: Ja, csak éppen a nyomorult elkúró gyurcsány szemkilövető banánköztársasági mszp+szdsz-ed vitt oda minket……
Kave 2012.09.12 09:48:39
@wip: Te szerencsétlen Moszad ügynök, azért mondta a Viktor, hogy fél-ázsiaiak vagyunk, merthogy azok is vagyunk. A magyarok Ázsiából származnak (lehet, hogy te nem).Ránk magyarokra értetted, hogy disznókonda? Kirekesztő vörös náci vagy. A terrorlegények, meg a szemkilövő gyurcsányista készenlétirendőrök….. Azok 1 Ft fizetést sem érdemelnek, börtönben a helyük.
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
Kave 2012.09.04 10:07:11
@nyehehe: Ha hülye vagy tartsd magadban. Azerbajdzsán persze, hogy Európa. Aljas mocskos te vagy. Náci vagy ostoba bunkóm? hogy egy egész népet minősítesz. Az EU örménybarát, mert erős az örmény lobbi (akár a zsidó lobbi). Obama is az örmények mellett foglalt állást. Mi a fenérüől beszélsz te agyhalott?

Margóra: az örmények bő 1 évtizede népírtást rendeztek Azerbajdzsánban. Kb 30 ezer azerit (civileket, nőket, gyerekeket) mészárolták le. A "baltásnak" több rokonát is....
Na így már nem annyira egyértelmű a kép, liberálbolsevik média által elbutított tahókáim....
Kave 2012.09.04 10:08:45
@Vu, de ja vu: Ja, persze hülye vagy. Az izraeli nácik naponta palesztin gyerekeket ölnek. De sötét vagy...
Kave 2012.09.04 10:10:51
@Orbán sunyi, baltás hazaáruló takarodj!: De egy primitiv sutyerák kis féreg vagy....

Annyit értesz a világból, mint egy döglött hal.

Nemhiába a balliberálisok ostoba bunkók, csak az őket elbutító globalocionista médiákból tájékozódnak....
A baltás gyilkos hazaengedése óta eltelt időszak fejleményei azt mutatják, hogy a feszültség nem enyhül, hibás volt az az elgondolás, hogy az indulatok felszínre kerülése után az ügy szépen elcsendesül. Vesszőfutás vár ránk, s hogy ez így van, az már nem csak magának a…..
Kave 2012.09.03 11:14:03
@dr. Trebitsch: Butácska vagy.
1. Az azerbajdzsánok a mi (mármint a magyarok, nem a balliberosók)legközelebbi rokonaink.

2. Tizenegynéhány éve épp a kis örmény barátaid irtották ki fél Azerbajdzsánt (kis túlzással). Az örmény katonai alakulatok 25 ezer azerbajdzsánt (polgári személyt) mészároltak le.

3. Azóta sem kérte tőlük ezt seni számon, hiszen erős az örmény lobbi + Moszkva is a hátuk mögött van....
Kave 2012.09.03 14:52:33
@dr. Trebitsch: Jesszusom, mit kéne eldöntenem? Az Oszmán birodalom megszállta hazánk középső részét. Ettől függetlenül a honfoglalás-kori magyarok „Árpád magyarjai” türkök voltak, ahogy az azerbajdzsánok is. Ezenkívül, mint mondottam volt az azerbajdzsán nép etnogenezisében igencsak kivettük a részünket mi magyarok. Tehát az azeriek igen közeli vérrokonaink. És itt másodlagos a vallás. Ennyi. Mit nem értesz ezen?
Kave 2012.09.03 15:00:47
@Ándi bácsi: Ez hatalmas tévedés. Az örmények a „megmondó és machináló fél”. Az azerieknek nincs esélyük. Jelenleg is az örmények tartják megszállás alatt Azerbajdzsán ötöd részét. Ezenkívül az örmények vittek véghez tízenpár éve népirtást szegény azeriek között. Mindezt tették az oroszok segítségével és USA néma beleegyezésére. Az azerbajdzsánokat senki sem támogatja (hiszen még muzulmánok is) –kivéve a rokon törökök. Az azeriek nem NATO barátságból Irán ellenesek, hanem mert 10 millió (!!!!) azerbajdzsán él Észak-Iránban. Olyan az nekik, mint nekünk Erdély.
A magyar kormány próbálja egyszerű diplomáciai konfliktussá silányítani az azeri baltás gyilkos kiadatását. Pedig a helyzet ennél sokkal súlyosabb. Nem tudjuk, miről tárgyaltak az elmúlt hetekben a magyar és azeri küldöttség tagjai. Azt sem tudjuk, Orbán Viktor vajon milyen…..
Kave 2012.09.03 10:04:05
Sajnos nagyon buták a kommentelők, mondhatni konzumidióták. Nem az ő hibájuk, a nemzetközi örmény siránkozó propaganda megtette hatását a liberális médiákban. Szóval:

Mi a f@sz bajotok van Azerbajdzsánnal (valami idióta elmebeteg, még azt is írta, hogy tankokkal rohanjuk le őket?!?I)

Az, hogy kiadtuk a gyilkost általános eset, évi 10 -12 ilyen kiadatás van. Az, hogy a az örmények telisírják a világot az meg egy másik eset. Az azeriek kegyelemben részesítették, az az Ő ügyük.

Ezenkívül:

1. Az azerbajdzsánok a legközelebbi rokonaik. (Az azeri nép részben a szavárd magyarokból fejlődött ki.) Ráadásul az utóbbi időben stratégiai szövetségesünk.

2. miért nem a csökött zászlóégető örmény férgeket szidjátok? Az örmények a 90-es évek eljén 25ezer ártatlan azerbajdzsán polgárt mészároltak le!!!! Ezért ki kért bocsánatot? A „baltás” arról a környékről származott, ahol a népirtás folyt, több családtagját is megölték az örmény népirtók.

Értelmetlen baromságokról vitatkoztok. Az örmények telehisztizik a világot, mint egyes zsidó szervezetek, folyton a holokausztra célozgatva. Holott azóta az örmények és az izraeliek is náci kormányt alakítottak. És folyamatosan fasiszta módszerekkel gyilkolják a környező lakosságot (izraeliek a palesztinokat, örmények az azerbajdzsánokat). Szóval aki az örményektől kér bocsánatot az egy hazaáruló és tudatlan segg.
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
Kave 2012.08.15 13:57:44
@clegane: csak te fattyú nem vagy értelmes magyar, hanem egy kis féreg slovensko de taho. Ezt a szláv fasiszta honlapot fel fogom jelenteni. (Direkt nem írtam "szlovákot", hiszen ilyen nép nincs, ők felvidéken élő vegyes etnikumú kevert szlávok) Ha már a mitoszgyártásnál tartunk....

A magyaroknak hun tudatuk van, a kultúránk is erről tanuskodik(Jókay, Ady, Arany, Móricz is mind "turanista" volt). Azért mer pár beteges magyargyülölő hamis szlávtudatú skizofrén itt fikázik, leírom az igazságot:

A magyarok etnogenezise (ekkor még a szávok a pritypaty mocsárban kecskét b@sztak) legnagyobb arányban különböző türk - ázsiai törzsekből állt össze. Finnugor rokonságunk NEM létezik, max annyit mondhatunk, hogy a magyarban van némi ugor nyelvi hatás (ugyanis a Turáni Alföldtől északra élő ugor népek (ekkor még finnugorok nem léteztek)a szomszédaink voltak. Így volt egy kis nyelvkeveredés. Egész kultúránk és nemzettudatunk alapja a pusztai lovasnomád kultúra. Erre épült népzenénk, diszítőművészetünk, népmeséink, mondáink.

Aki ezt megkérdöjelezi az vagy elmebeteg, vagy csak rosszindulatú magyarellenes kecsketoszó.
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
fordítógép Bagoly mondja... 2012.04.18 10:25:19
A mai gyöngyszemre sem kellett sokat várni.Semjén Zsolt úr azt bírta nyilatkozni, hogy Göncz Árpád pártkatona volt.Ezt nyugodt szívvel tehette, mert tény, hogy Árpi bácsi szdsz-es kötődésű volt, de ezzel emlékezetem szerint nagyjából ki is merült párthovatartozásának…..
A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés jogával, mert az…..
A Jobbik stratégiai együttműködésre készül Tibettel, de ezen kívül is több új elem jelenik majd meg a radikális párt politikájában a következő hetekben. A tibeti vallási vezetőt és a Jobbik elnökét a HírCsárda egyik olvasóriportere kapta lencsevégre egy McDonald's-ban,…..
“Schmitt Pál  2012. április 2-án köztársasági elnöki mandátumáról az alábbi indokkal mondott le: „Magyarország és a nemzet egysége érdekében köztársasági elnöki megbízatásomról lemondok.” Az ettől eltérő valamennyi információ nem felel meg a…..
Meghalt a király, éljen a király! Most, hogy Schmitt Pál lemondott, egykettőre vége lett az elmúlt napok hisztijének, a szappanopera ott folytatódik, hogy ki legyen az új elnök? Sokan azt rebesgetik, hogy a Fidesz Kövér László mellett teszi le a garast, de én ezt nagyon nem…..
Összességében a Fidesz hozta a tegnapi napot, még akkor is, ha néhány napig nehéz lesz elmagyarázni a fanatikus híveknek, hogy a sérthetetlen, lezárt ügyű Plagi bának miért kellett 72 óra alatt mégis csak távoznia. Amúgy Schmitt Pál beszéde maga volt a hazugság, egyetlen…..
Hát nincs a Fideszben vagy a hatalmas NER apparátusban egy olyan ember se, aki ha kell szájbarágósan (mert úgy látszik nem csak az írással, de az értelmezéssel is bajban van az emberek embere) megmagyarázná az álamfőnek, hogy nem arról van szó, hogy van-e doktorija vagy nincs.Azon…..