Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyád süket?

68 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Üdv mindenkinek Úgy döntöttem,hogy írok a blogra,újabb pestreköltözésem alkalmából(igazából nem pest,és még rohadtul csak kétszer voltam pesten egész 3 heti itt tartózkodásom alatt),ami Gödöllő,de belekóstoltam,és úgy döntöttem,hogy jó lesz ez,maradhat. Egyedül…..
 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JÖN A VIZSGAIDŐSZAAAAK :(( Semmi pánik.                                   Persze.. 1 hónap, -5 kg meg egy kis vérnyomásprobléma.…..
 Tegnap úgy döntöttem,hogy nem mehet tovább ez a téblábolás,olyan hangulatom volt,hogy tele a tököm,de mégsem történik semmi,unatkozom.Milán már mondta délután,hogy este menjek a grottoba,a faludiscoba,és topogjunk egyet.Lassan összeállt bennem a terv. Összeszámoltam a…..
anyád süket? 2010.12.04 21:20:21
 Ez úton jelezném mindenkinek,aki olvassa a blogot,főleg apának,hogy amit ide írok,azok nem vallomások,se semmi nagy dolog,ezek csak gondolatok,és nem,ismétlen nem szeretem,mikor felemlegetik nekem az életben,hogy mit írtam ide.Senki másra nem tartozik,aki nem olvassa a blogot.És…..
 Végeztem a WoW-al :)Úgy döntöttem ebből az alkalomból elkezdem írni a wow nélküli életem naplóját.Eltelt már 3 nap,szóval bemásolom az eddigi dolgokat.2010.11.22Az első reggel játék nélkül,felkelek reggeli,kutyázok,eddig nagyon jó,annyira boldog vagyok nélküle,érzem a…..
Úgy érzem majd valamikor írok is ide pár sorocskát..
Gondolom mindenki ismeri a körlet buzogányát, vagy inkább a helység kalapácsát, Arthast. Ez a srác a tipikus szőke herceg, akinek majdnem akkora a kalapácsa, mint az egója. Elég jó családból származik, jól keres a fater (király), anyukáról viszont semmi hír. Valószínűleg a…..
Elég rég írtam már ide, de mit tegyek, ha most jött el az ideje. Hétvégén megyünk Ágival a Balatonra. Az első kettesben töltött kirándulásom, vagy mondhatni nyaralásom egy lánnyal. Milyen érdekes :) Remélem szép időnk lesz, mert különben tizedannyira szomorú leszek, mint a…..
anyád süket? 2010.08.06 09:20:50
 Túl nagy a lemaradásom,azt mondták,és elutasították a kérelmemet.A következő évem tehát elveszik,legalábbis nem a felsőoktatásban fogom tölteni.Nem lesz diákom,csak hogy egy hátrányt felsoroljak. A nagyobb hátrány,hogy azok az emberek,akik mennek az egyetemre…..
 Megírtam a kérvényt,szóljatok a pápának,megkezdheti az aggódást...
S ha egy piciny csöpp hull a földre,akkor leszek én is oly boldog mint egy kövecske,S ha egy villám csap a fába,akkor leszek én is oly tűzes szikra,S ha egy jég zár börtönébe,akkor leszek én is oly gyötrelembe...Mit vársz még is tőlem, hogy mosolyogva lássam a nap világot,vagy…..
anyád süket? 2010.06.29 11:02:41
anyád süket? 2010.06.29 11:03:20
Nos ez az egész úgy kezdődött,hogy elem bejelentette,mikor nálunk volt,hogy ő csütörtökön vizitre megy. Vagyis VIZIT,mert ez egy rövidített szó náluk a bulira.Na szóval én is meghivattam magam.Az egész jól kezdődött,megérkeztünk elemmel,tele vágyakkal,vagy inkább…..
Proletárok Rossz vallás 2010.06.27 13:25:00
Idén talán a Sziget szesztigyálnak lesz a legjobb felhozatala számomra zenekarokból. Ha lesz időm igyekszem minden számomra kedves zenekarról írni de most elsőként fogadjátok szeretettel a kaliforniai punklegenda rövid történetét. Ez a Bad Religion. 1979 L.A. minden középiskolás…..
 Ma bementünk Janethez kórházba,műtötték,úgyhogy azt vártam volna,hogy ott ülünk majd mind a barátai az ágy körül,itatjuk etetjük bíztatjuk,stb. Bennem ez a kép él a kórházakról. Ehhez képest úgy jött szembe a folyosón,és mint kiderül,nagyon jól sikerült a…..
 |3aL!nT szal sátorral lehget menni? :)   Attila Ja majd megkérdezem a fűvet :D   |3aL!nT apád :D   Attila csak ne hányjatok mindent össze a faszomba :D   |3aL!nT ezt ne nekem mond hanem a fasz elem haverodnak :)   Attila hát kinek? csak…..
 19. életévébe lépett rokaleves,és megszületett a hivatalos szerkesztői póló is...
 Tegnapelőttelőtt,azaz csütörtökön elemke felhívta figyelmem az ő,és lakótársai által tartott bulira.Engedtem a csábításnak,úgyis meg akartam már ismerni őket.Hát ez mondjuk sikerült elég rendesen,de ne szaladjunk annyira előre. Szóval megérkeztem a tett…..
 Május 1,a nap,mikor a munkanélküliek is olyan emberek,mint mindenki más,és ők is beszállnak a közös ünneplésbe,és örömködésbe. Boldog pillanatok az egész családnak,csak vidd el a gyermeked is. Nem mellesleg rohadtam volna pesten,ha nem szólít a kötelesség,azaz megnézni…..
anyád süket? 2010.05.05 00:23:24
@*DalmuS*: pedig mondtam,hogy utálom :D Örülök,hogy kommenteltél,a visszajelzés mindig jól esik.
A háborús idők kezdete előtt Meepo a sztárok mindennapjait élte. Sikeres fiúbandája a Meepo four hatalmas összegeket hozott a kasszának. Persze pénzből sosem elég. A siker elvakította mind a négyüket és még többet akartak. Ez volt az oka, hogy sötét bányák mélyén kezdték…..
Nem mintha József Attilának szüksége lenne versekre,van neki elég.Facebook dobta ki egyébként"Napi Vers: József Attila kért egy verset-Mikor elhagytak,Mikor a lelkem roskadozva vittem,Csöndesen, és váratlanulÁtölelt az Isten(Ady Endre)"  ..
 Heyho Ma összeszedtük magunkat,ádám hazament a kocsiért győrbe,és este elmentünk a tesco hipermarketbe. Beültünk ádám opel gépkocsijába,meg nem mondom most milyen verzió,valami 1,3as motor van benne,elvágtattunk odaáig,közben navigátort játszottam.Az úton odafelé az egyik…..
 Biztos csak a féltékenységtől,de Budapestet elérte a tavasz. Esti eső hatására zöldek lettek a bokrok,kijöttek a gizgazok,sőt láttam 1 bokrot és 1 fát virágban! Szóval alakulunk gyerekek.Kellemesebb ugyan nem lett,mert emberekből továbbra is csak ugyanaz az egy szervízünk…..
anyád süket? 2010.03.31 18:50:10
@Rokaleves: miért vagytok ti berúgva a hét minden isten által nekünk ajándékozott szent napján?HE?!mondjad bazmeg
A blog,hogy miért jött létre,az elég hosszú. Úgy tavaly(2009) augusztusában volt egy kis társaság Baján. Szétszakadtunk az országban, báá ábáá báá tyifityifi ahááá Józsefvagyokjeeee.Szóval tartalmas volt az elmúlt egy hónap. Eddig nem írtam ilyesmit ide, de rengeteg…..