Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stinker

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dűne (fotó: Csucsu) A Düne nevű buckalakókkal vettem az irányt Tokodaltáró felé. Kalandos utunkat követően, mondhatni simán megérkezünk a klubba. Időben elkezdtük az alapozást, hogy a rosszkedv kicsiny szikrája se lobbanjon lángra, ennek folyamán már a beállásnál sikerült…..
Tökös zenét játszó, vicces fiúk, Dániából     A Dán négyes talált meg minket, hogy írjunk valamit a mostanában megjelent EP-jükről. Magukat stonermetálnak aposztrofálták, ami nagyjából fedi is a valóságot, bár szerintem a mérleg nyelve a metál felé billen. Az EP…..
    Tracklist: 1. Intro (2:06) 2. How Long (4:10) 3. Drink Drive Go to Hell (4:53) 4. Destroy (3:59) 5. Eyes (4:53) 6. Dreailed (3:53) 7. My Dreams (2:47) 8. Iron Clad (4:27) 9. Six Feet Down (3:59) 10. Get On Your Knees (4:19) 11. Breath of a Lightning (3:58) 12. P. I. L. (5:30)  …..
Október 21-én három zenekar varázsolt hangulatos estét a Fészek pinceklubjába. A Burning Full Throttle, Buso von Kobra, Ozone Mama hármas jó koktélt alkotott a műfajt kedvelők számára. Kicsivel 22 óra után a BFT kezdte meg a műsort és ömlesztette délies ízű stoner rockját a…..
 „Az Orange Goblin zenekar örömmel jelenti, hogy az új album (A EULOGY FOR THE DAMNED) 2012. február 13-án jelenik meg a Candlelight Records gondozásában.” Természetesen a srácok nem véletlenül dobják piacra Valentin nap környékén a lemezt. A megjelenést, egy…..
 A TREEHORN zenekar Szív „Hearth” című albumuk megjelenése kapcsán keresett meg minket. 2008-ban alakultak, azóta sokat játszottak Olaszországban és Franciaországban. Az album 2011 áprilisában jelent meg, nyolc számot tartalmaz, amit negyven percben tár elénk. A…..
  A világ hálónak köszönhetően azt is megtudhatjuk, mi zajlik a világ túlsó felének garázsaiban. Két elszánt srác nyomja a stoner, doom rockot Projeto Trator néven Brazíliában. Első demójuk (A Bombástica Barafunda do Batizado) inkább a sivatagi vonalon mozog, míg a…..