Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bgabor1911

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 8.7-es frissítésnél a WoT internet oldalán 2 újabb prémium tank is felbukkant melyek eddig még nem voltak elérhetőek, ebből az egyik valószínűleg a legendás TYPE 59 utódja lehet! Az első talán az érdekesebb, kínai közepes tank és a T-34-3 nevet viseli. Vélhetőleg…..
bgabor1911 2013.08.24 23:55:36
@Rockbuster:
Srácok, csodálom hogy senki se szűrta ki a célzási időt, pedig nagyon nem mindegy. Emberek, aki még nem vette volna észre, ezen az IS-2 lövege van. Igen, ugyanaz a 122mm-es pontatlan, órákig célzó, sokáig töltő szar.
Ezzel a 3.4 másodpercig célzó ágyúval éppen a medium harcmodorra lesz teljesen alkalmatlan a T-34-3.
 Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ügyészségi meghallgatására mintegy ezer szimpatizáns gyűlt össze, akik "Veled vagyunk, Feri!" kiáltással fogadták az ellenzéki politikust. A forradalmi baloldal öregjei készek meghalni Gyurcsányért. ..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
 Amilyen erővel Kolontárra zúdult a vörös iszap és maró lúgja, olyan erővel bontják le a jogállamiságot és intézményrendszerét Magyarországon. Csak nézek ki a fejemből, hogy mi van??? A menedzserek bibliájával még 16 éves koromban ismerkedtem meg, akkor olvastam el az…..
A Fidesz váltig tagadta, hogy létezne ilyen. Nos Szombathelyen előkerült belőle néhány oldal. További oldalak a listából itt találhatóak. Tudjuk, hogy Orbán Viktor számára "... a politika mindig azt jelentette, hogy a mindennapi élet gondjaival küszködő honfitársainkat…..
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
Filmdroid Polanski szabad ember 2010.07.12 16:21:42
A svájci hatóságok visszavonták Roman Polanski szabadságát korlátozó intézkedéseket, tehát a rendező immár oda megy ahova szeretne, illetve olyan országba, ahol nem kattan a kezén a bilincs. Mint ismeretes a direktort a 70-es évek végén egy 13 éves lány megrontásával vádolták…..
bgabor1911 2010.07.13 12:34:56
@Spawn85: Ugye azt belátod, hogy akár prosti volt, akár nem, semmi keresnivalója nem volt a bulin.

Nem tudom egy normális 13 éves kislány másként hogy kerülhetett volna egy ilyen drog-alkohol buliba, elég valószínű hogy önszántából ment oda.
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
bgabor1911 2010.07.04 11:32:08
@Napkutya:
"Ne tedd! Abban kevés a kép és túl sok a betű."

Igen, ez is a volt SZDSZ egyik ismert kommunikációs eszköze. Tüntessük fel hülyének a másikat, és magasabbrendűnek magunkat. A Heti Hetesben ülő gyökerektől hallgathattuk ezt a fajta kommunikációt évekig.

Kezd kibújni a szög a zsából, milyen irányból is jössz te, napkutya.
Üzenem neked meg a haverjaidnak, hogy ideje lenne megújítani az avítt komunikációs eszköztárotokat, mert a legtöbb magyar ember már teljesen imunis a repertoárotokra.
bgabor1911 2010.07.04 11:34:12
@layo: Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezt a színvonaltalan balliberális néphülyítést szó nélkül fogom hagyni, amit itt egyes kommentelők rendeznek?
bgabor1911 2010.07.04 11:39:21
@Fullánkos Algol:
Nem, engem ugyanis nem érdekel a vallás meg a kereszténység, sőt, kifejezetten utálom a katolikus egyházat a több évszázados hazug, álságos működéséért. Fideszesként mégse volt ebből bajom soha. A jobboldalon ugyanis nem kényszer sem a vallásosság, sem más meggyőződés. Itt ugyanis az emberek szabadon gondolkodhatnak, nem úgy mint a baloldalon, ahol már az emberek gondalatainak is kereteket állítanak fel.
(Pl:Aki nem ért egyet az SZDSZ-el, az automatikusan náci stb)
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
  A budapesti Belvárosban, mint már említettük, csupa móka és kacagás az élet. Amióta 2006-ban kerületi polgármesterré választották, a tartásában és mozgásában némileg egy tyúkra emlékeztető Rogán Antal mindent megtesz a helyiek szórakoztatása érdekében. Több…..
Sárdobáló Fegyverszünet 2010.05.09 12:00:00
1945. május 9-e alighanem benne van a világtörténelem top 10 legfontosabb dátumában. A Harmadik Birodalom ezen a napon adta meg magát feltétel nélkül a szovjet katonai vezetésnek. Nyugaton május 8-át ünneplik mint a háború végét, ám a teljes szövetséges haderő május 9-én…..
Azt nyilatkozza egy budapesti sportklub és lőtér főnöke, hogy nálunk van Európa egyik legszigorúbb fegyvertartási torvénye. Ezt mondja, s közben nem esik rá az egész plafon, s nem szakad le a képe. Milyen szigorúság az, ahol olyan ember lehet lövész-sportoló, ráadásul kaphat a…..
bgabor1911 2009.11.28 17:09:25
@Alapvető élelmiszer:
Azért a te írásod is tele van durva tévedésekkel!
Hogyan "vehették volna ki" a pszichiáterek a társadalomból? Mióta az MSZP bezárta az illetékes intézeteket(országos pszichiátriai intézet) azóta az elmebetegek zöme visszakerült a társadalomba. Pesten jó néhány kószál az utcán szabadon és rátámad az emberekre, meg hasonlók, a rendőrök meg a vállukat vonogatják.

"Az egyetemen miért nem vették észre, hogy a sráccal gond van?"
Azért mert az egyetemnek jelenleg huszonvalahányezer hallgatója van. A felsőoktatás teljesen személytelen és rosszul működik, az egyénre senki se figyel, konkrétan leszarják mi van a hallgatóval, csak a költségtérítést fizesse be időre.

" rendszeresen mulasztott tárgyakat, 23 évesen is még elsős volt, drogozott. "
Látom lövésed sincs a jelenlegi felsőoktatási rendszerről. Kreditrendszer van, mindenki azt vesz fel és akkor amikor csak akar.Ebből következően minenkinek más az órararendje, nincsenek csoportok. És mégis miért ne lehetne 23 évesen elsős? Vannak akik 40 évesen iratkoznak be egy felsőoktatási intézménybe, mások másoddiplomás képzésre jelentkeznek stb. 23 éves életkor az tök normális egy egyetemen.
Hiszen 18 éves kor után nincs tankötelezettség, mindenki akkor iratkozik be egyetemre amikor éppen eszébe jut.

A felsőoktatási képzés állapotáért pedig tessék szépen az SZDSZ/MSZP-t felelőssé tenni, ők alakították kedvük szerint a felsőoktatást az utóbbi nyolc évben, meg lehet nézni az eredményt! (és ez érvényes az élet minden területére magyarországon)
Kényes (hogy ne mondjam: nagyon kényes) témát melegítünk fel mai posztunkban. Egy kétezer éves konteó pár vetületét villantjuk fel, kockáztatva a kiátkoztatást. És elöljáróban azt is elmondjuk, hogy ilyesmiért bizony máglya jár. Azaz járt, úgy 400 évvel ezelőtt, de akkor…..
A CSI utolérhetetlen. Wile E. Coyote beküldése:Tegnap esti CSI: Miami rész. Laborosfiú a nyomozólánynak: "...és lék van a laborban!"Miiiii? Télen halásznának Miamiban? A következő néhány mondatból aztán kiderül, hogy valaki információkat szivárogtat a nyomozócsoport…..
Úgy tűnik, hogy a nézők nem akarták elhinni, hogy a kilencedik percben eldőlhet a magyar-portugál meccs és ezzel a válogatott lemondhat a dél-afrikai szafariról, a pálmafás-medencés edzőtáborról, meg az egész világbajnokságról. Merthogy az AGB Nielsen nézettségmérési adatai…..
Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor…..
bgabor1911 2009.09.04 11:02:02
@malenykij polgar:
Igen, és NEM a pápa javára.

A pápa egy senki manapság, és ez nagyon jól van így.

Többezer éven keresztül tisztelték és követték az emberek a pápát és a katolikus egyházat, és finoman szólva nem szolgálták meg a tiszteletet, nem voltak méltók rá.
Most ennek eredményeképpen a történelem süllyesztőjébe került egyház és a pápa, és ez rendben van így.
bgabor1911 2009.09.04 11:42:19
@BMW ///:
Az a helyzet hogy hinni istenben és támogatni a velejéig rohadt katolikus egyházat és a pápát két különböző dolog, nem függnek össze.

És a pápának semmiféle hatása nincs a világpolitikára, magasról tesz rá minden politikus, hogy mit mond.
bgabor1911 2009.09.04 17:07:28
@Easy Player:
Jaja, tudod, Orbán az egyetlen kékszemű cigány a világon...

Azért hihetetlen hogy az Orbánt cigányozók mennyire ostobák.