Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KernelGuy

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzasztó kellemetlenül érezzük magunkat az alábbi videó láttán, pedig minden megvan ami egy szuperprodukcióhoz kell. A kellemesen csilingelő zene, kedves kisfiú, és egy aranyos krumpliforma bácsi. Csak ez a bácsika valahogyan hibádzik, valaki összekeverte a szereplőket!…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.22 09:23:00
A brit tévés és filmes díjkiosztót (Bafta) 5.6 millió néző látta, amire négy éve nem volt példa. Pedig még verekedés sem volt. Itt olvasható egy összefoglaló Nel Patrick Harris (HIMYM) szerepléséről Howard Stern műsorában, vicces. Van Isten, az American Idol most már a…..
KernelGuy 2008.04.22 12:43:48
Szombat este ott ültem a tévé előtt, és a Kiválasztott első 12 perce után pánikszerű gyorsasággal kapcsoltam át a Társulatra, egyrészt azért, mert színvonalas produkciónak idult, és a zsűri faszsága csak az utolsó néhány adásban kezd kidomborodni olyan mértékben, hogy néha…..
Eddig is tudtuk, hogy a prüdéria melegágyának számító Egyesült Államokban nem lehet csak úgy meztelennek tűnő női testket mutogatni a tévében, még megáll a fejlődésben a gyerek, ha éppen megpillant egy kikockázott csöcsöt, de bezzeg a tévéhíradóban mutogatott, leszakadt…..
Nu, Christopher Walken jött, látott, és győzött, hogy ilyen elcsépelt fordulattal éljünk, Saturday Night Live című szórakoztató műsort hetedjére vezette vendégként hétvégén, és ugyan a jelenetekben mindent látványosan a súgókártyákról olvasott - ez kissé zavaró volt, de…..
KernelGuy 2008.04.08 10:16:18
"Vissza kell mennünk!" - mondta a szakállas főszereplő kedden este a Lost harmadik évadának zárójelenetében, és a tátott szájjal bámuló tévénézővel megfordult az Ikeás ülőgarnitúra menten, kiömlött a sör, szőnyegen a popkorn. Ilyen egy jó cliffhanger, azaz…..
Persze, hogy az angoloktól, honnan máshonnan. Káromkodnak, drogoznak, isznak, dugnak, felelőtlen baromságokat csinálnak nap mint nap, nem kirakattinik, mint az amerikai sorozatok Dawsonjai és annak haverjai (broáf), esetleg a Tuti gimi vagy a Hetedik mennyország műanyag Barbie-Ken párosai…..
KernelGuy 2008.03.04 16:39:37
Per pillanat hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy nincs is semmi baj a magyar egészségüggyel, amíg ilyen kórházindulók (vagy nevezzük minek ezt a műfajt) születnek, mint a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház alant megtekinthető, és főleg meghallgatható szerzeménye. A kép,…..
Áldja meg minden pogány isten érte, mert nagyon jókat lehet azon röhögni, ahogy Hollywood egyik nagy öregje osztja a jónépet. Paris és Lindsay is bekaphatja szerinte, mert felelőtlen kis köcsögök. ..
KernelGuy 2008.03.03 13:10:49
KernelGuy 2008.03.03 13:11:29
A Társulat nem tehetségkutató műsor, legalábbis ez a hivatalos verzió, vagyis nem úgy kutatják a tehetségeket, mint mondjuk a Megasztárban, ez inkább casting-reality. Meg is találták a huszonnégy tehetséget, mostmár csak két sms-szavazásos retróshow keretében…..
KernelGuy 2008.02.19 10:54:35
Subba Jozin z bazin 2008.01.16 11:55:00
Minek tagadnánk? Széles mosolyt csalt arcunkra ez a 78-ban született lengyel cseh felvétel! És akkor énekeljük együtt: Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z…..
Ha igen, akkor klikkoljanak ide, mert egy nagyon ráérő sorozatfüggő sorstárs összegyűjtött 330 klasszikus tévésorozat-főcímet (javarészt a YouTube-ról, ami a cigaretta és az Unikum után mindenképpen a világ leghasznosabb találmánya), amivel röpke öt óra alatt végezhetünk…..
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Egy kommentelőnktől kaptuk a belinkelt videót, amiből kiderül, hogy Kiefer Sutherland egy kedves fickó, és rögvest letegez mindenkit, valamit az, hogy minden valószínűség szerint ő maga feliratozta a 24 trailert a Babelfish vagy valamelyik másik webes fordítóprogram segítségével,…..
Aki szenvedett már lelki sérülést felelőtlen nosztalgiázás miatt, annak ajánljuk figyelmébe a popkultúrafogyasztás egy biztonságos formáját. Gerry Phillips tálalásában még az olyan okádék slágerek is élvezhetők, mint a Take on me az Ahától (alant) vagy a Bohemian Rhapsody a…..
KernelGuy 2007.10.02 18:37:37
Elmentek, láttak és győztek, kábé így lehetne összefoglalni a Hősök-hisztéria legújabb termékének tanulságait. Az Európába és Japánba átránduló cirkuszt Párizsban úgy fogadták, mint a liverpooli gombafrizurás kvartettet annak idején, azzal a kis különbséggel, hogy (hála…..
Subba Adásszünet 2007.07.24 18:24:59
Ma nem voltunk képesek semmit sem kirakni a Subbára, mert nagyon súlyos egzisztenciális válságba estünk. Mi soha nem leszünk képések olyan tömör koszt tálalni, mint a juj.hu videója erről a Renátáról, aki azt mondja, megdugta Győzikét, bár a pontos sztorit nem sikerült…..
KernelGuy 2007.07.24 19:09:49
Subba A vidám társulat 2007.07.11 16:01:00
Mi sem hittük, de létezik viccesebb dolog a heti iWiWes válogatásnál. Jó, igazából hittük. Viszont amikor az átlagember megálmodja, hogy ő sztár lesz, és meghallgatásokra jár, az ettől függetlenül mindig remekül sül el. Köszönjük Kamaszosnak a linkeket,…..
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
Ezen a héten már úgysem fogunk semmi viccesebbet látni annál, mint amikor Gémesi György gödöllői polgármester kutyája, akit demonstrációs céllal vitt magával a Dune TV-be egy kutyaszarról szóló beszélgetésre - na mit csinált? Hát természetesen jól odaszart a stúdióba,…..
comment:com Retró-híradó 3. 2007.05.23 14:51:00
A legfeltűnőbb, hogy a poltikai természetű hírek kisebbségben voltak például a gazdasági hírekkel szemben, de olykor még a kulturális hírekkel szemben is. Míg a mai híradók belpolitikai részét a "mit mondott az ellenzék, meg a kormányfő"-típusú hírek teszik ki,…..
KernelGuy 2007.05.24 11:57:40