Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C$aba The Bo$$

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
Egy méltatlanul elfeledett, '60-as években készült csehszlovák mestermű, ami simán odaver nemcsak a legtöbb korabeli klasszikusnak, de még a maiak közül is lealáz jónéhányat. Semmivel össze nem hasonlítható, kihagyhatatlan darab, ami nemcsak műfaji szempontból igazi kuriózum, de…..
Egy eredeti Nismo-táskát hozott a Mohó Hiéna Yokohamából, és nem üres. Hazacsempészett benne egy nyitható ajtós Tomica GT-R-t, kályhaezüst fényezéssel, 1:61-es méretarányban, talán öntött spiáterből - nehéz, mint a sárral telement felni. És egy Nismo jegyzetfüzet, valamint…..
C$aba The Bo$$ 2013.12.20 10:31:43
Egyszer valamelyik Stephen King-regényben olvastam erről a könyvről, aztán idővel elolvastam a könyvet, most meg újraolvastam, mert annak ellenére, hogy mélységesen elkeserítenek az ilyesféle, eleve-elrendelős, úgyse-tehetsz-semmit-féle történetek, nagyon érdekelnek is az ilyen…..
C$aba The Bo$$ 2013.09.23 13:31:24
C$aba The Bo$$ 2013.09.23 19:37:04