Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kravver

0 bejegyzést írt és 681 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata: Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a…..
Kravver 2012.10.03 16:52:12
@zero: Nyílik a szemed, zero?
Jobb későn,mit soha. :D
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
Kravver 2012.09.17 12:15:11
@kifordított nagyanyó:

hát pedig elég tömény dózisban megkaphatod, ha visszaolvasol 2009/2010-be is
Zero konkrétan a bokájáig volt benyalódva a meleg szarig nekik :)

csak hát ugye ... a köpönyegek forgandók, igaz Zero??
Kravver 2012.09.19 08:44:45
@kifordított nagyanyó:

Értőn olvass, nagyi! Nem az szajkózom, hogy miért szidták a szocikat, mert annak oka volt általában. Azt állítom, hogy erősen ..khmm... elkötelezettek voltak ebbe a Fidesz irányba, amit meg épp most nagy rácsodálkozással ütnek. Persze lehet azt mondani, hogy elszállt a vakhit és megmaradt nekünk az a fos amit látunk, de ettől még a benyalás ott van a régi posztokban és kommentekben.
Tudod mit, ez sem baj. Változhat mindenkinek a véleménye, csak ne tegyen úgy,mintha az a régi az nem is lett volna,
Igaz Zero?
Na, üsd a Fityeszt, ne siránkozz!!
Kravver 2012.10.01 17:49:07
@kifordított nagyanyó:

én nem haragszom, sok felületes ember van, megszoktam már
A Fidesz kommunikációs csapata az alábbi PR-panelt találta ki, amit a kormánypárti politikusok minden egyes alkalommal elmondanak, ha szóba kerül az IMF-tárgyalás."az a mozgástér, melyet a kormány az elmúlt kétéves gazdaság- és társadalompolitikájával megalapozott, az megengedi,…..
Kravver 2012.10.01 17:43:22
@kifordított nagyanyó:
nincs harag :)

tőled nem is várnék többet
A Népszabadság szerint "Gerzsánszki Lajos összesen 732 hektár földterületet nyert el Borsod megyében, aki Budai Gyula államtitkár rokona. Ezzel megelőzte az eddigi helyi csúcstartónak számító Kanyok Attila cégét, a Start 2003 Bt.-t. Kanyok Attila fideszes tiszaújvárosi…..
Kravver 2012.10.01 17:41:44
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
Két-három hete jót vigyorogtunk ezen a képen, ezen a zseniális paródián, amiben annyi minden benne van az utóbbi 2 évből. Előregisztráció a regisztrációra, fenomenális ötlet! Ráadásul megcsinálják. No nem Kecelen és egy nemlétező napon, de lesz előregisztráció.…..
Szőcs Géza kulturális államtitkár június 13-án, szerdán lemondott posztjáról. Balog Zoltán EMMI-miniszter még aznap bejelentette, hogy az NKA-t tavaly ősz óta irányító L. Simon Lászlót, a Fidesz országgyűlési képviselőjét, az Országgyűlés kulturális bizottságának…..
Kravver 2012.06.18 11:48:26
Idén másodszor nyújtott felhőtlen szórakoztatást a köztévé, amikor tegnap este levetítették az Orbán Viktorral készített interjút. A korábban nagy sikerrel vetített, és mára már legendássá vált Obersovszky-Schmitt "mélyinterjú" után nyilvánvaló, hogy ár/érték…..
Kravver 2012.06.01 14:18:30
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Mit idegeskedsz? Fáj az igazság?
Nem is rólad van szó, kisgyerek. :)
Már postán vannak a negyedik nemzeti konzultáció kérdőívei, hamarosan mindenki megkapja a borítékot a kérdésekkel.A korábbi konzultációkon az íveken egy egyedi kód volt található, amely össze volt kapcsolva a címzettel, így ha visszaküldted, akkor bekerülél a Nagy…..
Tegnap folytatódott az ország leghíresebb mókamesterének "one-man" showja, mindenki kedvenc Gyurija bejelentette a végleges-közeli formába öntött új adóterveket.Kicsit visszaugorva az időben, Matolcsy György tavaly novemberben végén írt egy sarkalatos törvényt, amelynek az volt a…..
Kravver 2012.05.14 17:28:25
@kifordított nagyanyó:

Szenilis ez a nagyanyó erősen :)
"...az elmúlt tizenöt év során egy olyan helyzet alakult ki Magyarországon, hogy az emberek a számukra fontos kérdések eldöntését egyre távolabb érzik maguktól. A köztársasági elnök személyének kérdése tekintettel a nemzeti egységet kifejező funkciójára, a közélet…..
“A központi költségvetésből csak olyan szervezet részére nyújtható támogatás, vagy teljesíthető szerződés alapján kifizetés, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint a támogatás felhasználására irányuló tevékenysége átlátható.” - Magyarország…..
Kravver 2012.04.16 13:06:07
@kifordított nagyanyó:
Hát ezt meg vajon miből olvastad ki, te szépszemű szamuráj?
Kezdetben szó volt hamburgeradóról, amiből végül NET lett. De Lázár János megígérte, hogy a gyorséttermeket külön törvénnyel regulázza meg. Erről azóta se hallottunk. Ez viszont körbejárta a netet:   Sajnos az Új Széchenyi Terv honlapja nem bővelkedik infókban, így…..
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
Ángyán József 59 éves, agrármérnök, mezőgazdasági kutató-szakmérnök, egyetemi tanár, intézetigazgató, az MTA doktora, országgyűlési képviselő, 2010–2012 között a második Orbán-kormányban a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.…..
Kravver 2012.02.27 16:36:27
Hamarosan ismét megnézhetjük az országgyűlési képviselők aktuális vagyonnyilatkozatát, ami ugye abszolút vicckategória, azt hazudnak írnak bele, amit csak szeretnének, retorzió nincs. Gondoljunk csak Simor esetére, Veres 1984-es utánfutójára, Hagyó Trabantjára, Gyenesei…..
Tavaly decemberben rohamtempóban írták össze az állami intézmények, hogy a közszolgálati dolgozóknak mennyi és milyen devizahiteleik vannak, majd december végén levelet is kaptak Orbán Viktortól, melyben azt kérte tőlük, hogy jelentkezzenek be bankjuknál a kedvezményes…..
Kravver 2012.01.30 10:03:33
ECHO élőben adja a békemenetet, kár, hogy nem kanyarodnak be a Népstadionba, mint a debreceni virágkarnevál a Nagyerdei stadionba, még jegyet is vennék, hogy a lelátóról nézhessem a transzparenseket. Az ECHO szerint "200-250 ezren vannak, de akár félmillióan is lehetnek".…..
Vastagbőr Enrico72 2011.10.27. 2011.10.27 14:00:00
Tyű, Hoffmann Rózsa iskolabezárási terve nem zökkentette ki Enrico72-őt! "Itt az a helyzet, hogy iszonyatosan el vagyunk adósodva, hála Medgyessinek, Gyucsánynak meg a Libás gyereknek. Spórolni kell a kiadásainkkal, mert a görögök sorsára juthatunk, ráadásul most a…..
Kravver 2012.01.11 14:52:15
@Viktus:
De feltűnt.
Az ilyen Zero-félék behúzták őket kétharmadra.
Köszönjük! :(

De attól még nem felejtek :)
Vasárnap hozta le a NOL, hogy a Fidesz tömegdemonstrációval bizonyítaná mindenkinek, hogy a kétharmad a kormány és a Fidesz mögött van, de Kósa szerint a tél nem kedvez az ilyen jellegű rendezvényeknek. Megjegyzem, nem az időjárással van a legfőbb probléma ...Az Index tegnap írt…..
A kormány a költségvetéshez benyújtott módosító indítvánnyal zárolta a BKV-nak 2012-ben szánt 32 milliárdos támogatást, az ORFK 800 millió forintnyi éves bérletet mondott le, az állami cégek közül egyre többen nem vesznek BKV-bérletet a dolgozóiknak, Matolcsy nem volt…..
Kravver 2012.01.11 10:36:19
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Mégis hiába várom Zero "öszödies" posztját erről a kis váltóállításról.
Biztos nem ér rá,mert beletekeredett a köpönyegébe.
....Kedves olvasó, aki ide kattintottál: ilyen nincs. Mégis, van. A mai RTL híradó esti kiadásában idézték, hogy a diesel üzemanyag az 1 évvel ezelőttihez képest 100 forinttal, míg a benzin közel 60 forinttal drágább. Ugyanakkor örömmel jelentették, van ez ellen ellenszer,…..
Az IMF-tárgyalódelegáció egyetlen valódi pénzügyese Pleschinger Gyula, az NGM államtitkára. A "szakember" ma azt nyilatkozta a Wall Street Journalnak (nem a Magyar Nemzetnek!): "Egy elővigyázatossági hitelkeret (PLL) nagyon előnyös lenne Magyarország számára és…..