Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AkS

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NÁRCI MEGTÉVESZTŐ IMIGE EMPATÁKNAK KÖTELEZŐ FIGYELMEZTETŐ JELEK, HOGY MEGTÉVESZTENEK Amíg a közelében vagy, és közöd van a dolgaihoz, mindig úgy érzed, az életed kilátástalan. Mindig úgy intézi, hogy ő FEDDHETETLEN MARADJON, az ő neve sehol sem szerepel, még a jól kitalált manipulációit…..
                       „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg…..
AkS 2019.09.06 20:20:35
@PPK™: Ennyi
Apám úgy gondolja, hogy nem sokra emlélszem mi történt gyerekkoromban. Viszont az emlékek nem úgy működnek, ahogy azt sokan gondolják. Van ami egy életre beleég az ember agyába... Apám nem bevallottan alkoholista volt a 80-as években, mikor gyerek voltam. Ezt nővérem is tanúsítja, hiszen elég sok…..
AkS 2018.08.28 01:23:30
@]{udarauszkasz: Jól van ez így.
A hétvégén kezdődik a vakáció, de egyelőre nem érdemes a Duna-parti vizes játszótérre szervezni a kirándulást. A játszóteret használó szülők kérésére utánajártam hol tart a vizes játszótér újranyitása. Amikor kimentem katasztrófális állapot fogadott: használt pelenkák szanaszét, megtömött szemetes…..
AkS 2018.06.14 17:40:39
Terelőpuli legyek a Hortobágyon, ha értem: mitől vált egy USA állampolgár - "aki nem is szegény, nem is elnyomott" - meggyőződéses kommunistává. De komolyan.  Te érted? Mert az már oké, hogyan lehetett a Rajk-per "ürügye", de az előbbivel akkor is értelmezési gondjaim vannak.  Miért? Mert…..
Mi történt My Laiban? 1968. március 16-ának reggelén történt. A dél-vietnami Quang Ngai tartománybéli Son My falucsoporthoz tartozó My Lai kunyhóiban a parasztok többsége reggelijét készítette, amikor tüzérségi tűz csapott le a település szélén, majd amerikai helikopterek értek földet a…..
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..
AkS 2017.05.25 00:15:55
Most mi is beleszólhatunk, hogyan fejlesszük Pesterzsébet kerékpáros közlekedését. Mik a gondok, mely útvonalakat kedveljük, merre nem megyünk, mert balesetveszélyes? Mit fejlesztenénk? Merre hagyjuk el legtöbbször a kerületet, Kispest, Csepel vagy Ferencváros irányába? A Duna-partra vagy a…..
A lakásáremelkedés bizony nagy kihívás elé állítja azokat, akik most szeretnének új otthonhoz jutni. 10-20 milliós budapesti ingatlanok közül is nehéz választani, nem még ha ennek csupán a töredékét tudjuk lakásvásárlásra szánni. Mai bejegyzésünkben megnézzük, milyen lakásokat vásárolhatunk a…..
Szabad a taxi Taxisok tegnapja 2016.03.11 05:04:50
A tegnapi taxistüntetés nagy zakó volt, hagyjuk is, foglalkozzunk inkább három évvel ezelőtti dolgokkal – annak sincs kevesebb értelme. Igaz, sokkal több se: talán annyi, hogy cáfoljuk azt az uberes pr-ból fogant, a sajtó által kritikátlanul átvett téves állítást, miszerint a 2013-as fővárosi…..
AkS 2016.04.23 02:39:15
Olyan sokáig tart a műtét, hogy közben lassan, de biztosan meghal a beteg. Szeptember 1-én kezdődött, de még mindig csak a feltárásnál tartunk. Ezer sebből vérzik az összes taxi piaci szereplő, most már mindenki szopóágon van. Az utasok szerencsére ebből nem sokat látnak, de a…..
Ma este, 2012.05.31-én 22h-kor újraindítunk egy Indamailes szervert, a szolgáltatás néhány percig akadozhat. Türelmeteket köszönjük! Inda csapat..
AkS 2012.07.09 20:42:01
Sajnos az alábbi történetben – mint a legtöbb beküldött ügyben – nagyon nehéz megfelelő jogi segítséget nyújtani egy blogon keresztül. De talán születnek értékelhető hozzászólások, amely mentén a levélíró el tud indulni.Üdvözletem!Egy ideje olvasgatom a blog…..
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
AkS 2011.01.14 12:03:03
Tanyavilág Vissza a múltba 2010.12.04 16:25:00
2010.12.04 17:23UPDATE:KARBANTARTÁS LEZÁRULT. TALLÉROKAT JÓVÁÍRTUK. TANYÁKAT VISSZAÁLLÍTOTTUK.2010.12.04 16:25Sziasztok:Mont észrevehettétek kb 30 perce elkezdtük karbantartani a játékot. A legutóbbi szerverbővítéskor olyan kihívással találkoztunk, amely…..
AkS 2010.12.25 12:58:25
Kevés ennél menőbb lakcímet tudnék elképzelni: „Róma, Spanyol lépcső tér 1.” Na jó, persze fogalmam sincs, hogy mi az eladó ingatlan pontos címe, de valami ilyesmi, az biztos. A ház ugyanis az Örök Város lüktető központjában, közvetlenül a turisták kedvenc…..
AkS 2010.11.05 20:37:41
@Laci Today: :))))
Az alábbi történetben a fő probléma, miért vesz át valaki úgy egy Bt-t, hogy előtte nem ellenőrizte le a könyvelését? Ha valaki egy ilyen hibát elkövet, es beindulnak az igazságszolgáltatás fogaskerekei, nagyon körülményes kikeveredni onnan. Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
AkS 2010.11.03 17:01:20
Na, ilyen is ritkán van, folytatódik egy történet. Lássátok meg.(Az első rész itt)A kép innenKedves szakítós blog!Pontosan egy évvel ezelőtt közöltétek le a levelem "Anyu neve ugyanaz" címmel.Akkor leírtam hányadtatott sorsom. Azért gondoltam, hogy leírom mi a helyzet…..
Jégboszi Új családtag 2009.05.31 16:18:00
Kis családunk egy új taggal bővült: egy kiskutyussal. A fiúk már régóta szerettek volna egy kiskutyát, ami a mai napon végre összejött. Szerelem volt az első látásra. Egy Jack Russel terrier, a neve Flexi. A nagyfiam nevezte el. Ez a fajta már a Maszk film megnézése óta tetszik…..
AkS 2010.01.26 15:57:40
A DM biztonsági őre az unokahúgával nézelődő 14 éves lányt tolvajnak nézte, ezért  egyszerűen bevonszolta magával az irodába. De csak őt, a halálra rémült 7 éves kislányra a kutya se figyelt, senki nem akadályozta meg, hogy bepánikolva kirohanjon a boltból. A drámai vég…..
Nem mindig babra vagy verbális-anyagi szívatásra megy ki a játék. Iván rájött, hogy újdonsült ismerősét, egy idős hölgyet szemérmetlenül át akarja verni egy, magát az FKSZ-BAU Építőipari és Szolgáltató Betéti Társaság tagjának kiadó fiatalember. Ablakcserét ígért…..