Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyádbogár

0 bejegyzést írt és 438 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghatódottságtól, könnyes szemeim árnyékában megbúvó szeretettel kívánok minden olvasónak, nyugodt, békés és áldott Őszöd napot! Ezen a napon 5 éve este 5 óra árnyékában érkezet meg a futárok által, az öszödi beszéd hangaanyagai minden szerkesztőségbe, innentől…..
Eddig ugye a Samsung szállította az Apple-nek az A4 és A5 SoC-eket, de a két cég jelenleg pont a mobileszközök miatt rúgta össze a port a bíróságon, vagyis az Apple-nek sem érdeke, hogy a koreai céghez továbbra is annyi szállal kötődjön, mint eddig, vagy hogy rábízza a…..
Az evidencia, hogy aki fut, szereti tudni, mekkora utat tett meg, milyen sebességgel haladt, hogyan változott a teljesítménye, amire a Nike egy ideje már kínál egy többé-kevésbé jó megoldást az iPhone-nal összeköthető mozgásérzékelős cipőivel. A Wahoo fitnesstermékei viszont a…..
anyádbogár 2011.09.16 12:34:18
@juliusbond: van pedig valamiféle szívritmus-számláló androidra, csak nem érzem egészen megbízhatónak (szorítsd a kamerára a hüvelykujjad és tartsd rajta x másodpercig).

milyen jó érzés androidos szoftver ajánlgatni apple blogon :) elnézést kérek a gazdától, csak a jószándék vezérelt.
    Négy évvel ezelőtt, ezen a napon járta be a világsajtót a megrázó hír, mely szerint sajnálatos helikopter-balesetben vesztette életét a GrB utáni korszak egyik legmeghatározóbb rali-pilótája, a brit világbajnok, a legendás Colin McRae. Emlékezzünk ma e…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
„Másnap megerősítette az előbbi gondolatát, ugyanis egyenesen azt írta, hogy szívesen megcsalná velem a férjét” – a srác 15 éve nem látta egykori lánypajtását, de amikor újra összefut vele, már házas, így nem ő nehezedik rá, hanem egy nagydarab informatikus.…..
 Megjelent a Torrente 4, már legalábbis a videomegosztókon. A Torrente, a törvény balkeze, vagyis az első Torrente 1998-ban Spanyolországban azonnal nagy siker lett, ez a film hozta a legnagyobb bevételt elsőfilmes alkotótól, de nálunk nem merték moziforgalmazásba venni. Az HBO…..
Szerintem jó helyen kapizsgál a kormány, mikor a 40 milliárd pótlólagos áfa bevétellel szeretné betömni a költségvetés lyukait oly módon, hogy javítják a NAV adóbeszedési hatékonyságát. Persze a pöfögők gyorsan lecsaptak a témára, miszerint újabb légvárakat épít a…..
anyádbogár 2011.09.11 08:25:31
@TrueY: viszont több a balhé az iskolákban. legalábbis mifelénk. gondolom, aki ezt kitalálta, magániskolába járatja a kölykeit, esetleg megszűrik a diákokat...
anyádbogár 2011.09.11 08:53:37
@Kolb Ace 2: tőlem lehet 10 millió is, ezen nem veszünk össze :) amúgy meg egy adóvizsgálathoz lehetne kötni az adómentességet is, tehát a tiszteletre méltó szüleid által gyűjtögetett pénz eleve kiesne a rostán.

de nem tartom korrekt dolognak azt, hogy eleve a becsületesen dolgozó, vállalkozásban csalni nem tudó emberekkel akarják megint megfizettetni a rossz politikai döntések árát, miközben az egykulcsos adóval megint csak a magasabb jövedelműek jártak jól. és ne gyere a munka becsületével, mert sok "okostojás" pénzügyi szektoros jövedelme jócskán meghaladja egy kórházi orvos, gyári munkás vagy tűzoltó fizetését, pedig az előállított értékben vannak különbségek. úgyhogy az a mérce, amire az egykulcsos adó támogatói előszeretettel hivatkoznak, meglehetősen torz.
bocs, hogy ilyen össze-vissza csapongtam...
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hülyenépszavazás, ahol a zemberek egyértelmű akaratukként, Orbán Viktor szája ízének megfelelően kinyilvánították véleményüket: a tandíj pfújrossz, aki kitalálta az eretnek, úgyhogy kukába az egésszel. Más se kéne, mint fizetni…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Ha nem férsz be a kikötőbe, parkolj le a strand előtt!A kis Roman csak egy hajót akart. Akkorát, amekkora senki másnak nincs. Meg egy focicsapatot a Premier League-ben. Aztán eltelt bő 30 év és azon kapta magát, hogy már nem a homokozóban tologatja a Mihail Kutuzov miniatűr…..
anyádbogár 2011.08.30 16:03:41
@GGG77: azért én kipróbálnám ezt a "gusztustalan, szánalmas" létformát egy pár hónapra. ha másért nem, hogy értékelhessem a sajátomat...
Ronald McDonald, a MacDonald's éttermek kabalafigurája az évek során sok változáson ment keresztül, ami meglepő módon az előnyére vált. Na nem azért, mert a bohóc annyira jól nézne most ki, hanem mert az első változattal gyakorlatilag csak ijesztgetni lehetett a gyerekeket. A…..
Az ilyen örökölt  földdarabbal tényleg több a vesződség mint amennyit ér, és többe kerül megszabadulni tőle, mint az értéke. És a tulajdon kötelezettségekkel jár. Tisztelt Zugügyvéd !Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan tudnék megszabadulni egy darabka…..
anyádbogár 2011.08.29 18:08:29
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Android Dinnyeanalízis 2011.08.26 13:03:00
Az elmúlt órákban 15 percenként háromszor is megkaptuk ezt az alkalmazást, úgyhogy ez alapján valószínűsíthető, hogy a magyar androidos társadalom legalább minden harmadik tagja ebben a pillanatban éppen vadul görögdinnyét analizál. Merthogy van erre is egy app. Szegedi…..
anyádbogár 2011.08.26 17:28:43
@aha, persze: erről iMaginer barátodat kérdezd, mert szerintem ő ezt fordítva vezette elő.

ja, meg bevallottan trollkodott :D

amúgy meg kedves barátom, a stílus maga az ember.
anyádbogár 2011.08.26 21:04:29
@_iMaginer_: unatkozol? meccs van a tévében, jó idő a balatonon, biztos van érdekesebb móka is. ideugrottam, elolvastam a cikket és tessék, egy iFriend már trollkodott is :D

na jóccakát mindenkinek!
A vételár a gázpedál első lenyomásától méltányosnak tűnik. Bármennyit megér a szükség esetén dühös, békeidőben szimplán csodálatos, négyfeles stuttgarti V8-as karaktere. Mai cikkünk blogposztja...
Appleblog Lemondott Steve Jobs 2011.08.25 06:21:00
"Eljött a nap" - írta 35 év után a vezér, majd lemondott az Apple vezetői pozíciójáról és átadta azt Tim Cooknak. Információk szerint Jobs utolsó CEO-ként töltött napját a vállalat központjában töltötte, és bár gyengének tűnt, aktívan végezte feladatait, mint…..
Belsőség A hondások lelke 2011.08.24 07:39:00
Jó autó a Honda és a BMW, de nagyon rossz az Alfa Romeo? Ha megszeretünk egy autót, akkor elviseljük a hibáit, ha nem szeretjük, akkor pedig a hibátlan sem elég jó. Mai cikkünk blogposztja...
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
anyádbogár 2011.08.23 08:31:36
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
anyádbogár 2011.08.20 10:48:31
@itsa: ja, meg néha munkaidőben xbox-ozni, mi? egy ilyen munkakörben szerintem nem a munkaidő számít, hanem a feladat és eszerint mehet a bérezés is. én is így dolgozom, bár más területen. amúgy meg milyen munkavállalói hozzáállás az, hogy a többi kolléga munkaidejével és annak a kitöltésével foglalkozik? hogy a lassan klasszikussá váló mondást idézzem: "tőlem ezért nem kapsz munkát" én sem foglalkoztatnék valakit, aki azzal takarózik, hogy "a többiek".
anyádbogár 2011.08.20 10:59:18
@Szalacsi_Dezső: mármint kinect, gondolom. a move a ps3-hoz van asszem...