Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pip

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt most így hogy? kérdezem másodszor a mai nap folyamán. Bencsik András blogját vagy feltörték, vagy maga a Demó főszerkesztője törte fel a magára zárt narancsszínű ketrecet. Ad 1. Szijjártó Péter a ma reggeli Mokka műsorvezetője volt. Ez ciki. Ad 2. Erre Bencsik András saját…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
Tegnap a haladó, modern baloldal megünnepelte Horn Gyulát. A dicshimnuszok alapján lassan úgy fest, hogy mindennap hálát kell adnunk, amiért magyarnak teremtett bennünket az ég, s eredetiben hallhatjuk a politikust. A dobtáras keménymag köztársaságellenes dühöngése közben ipari…..
Mszp.hu, a minőségi tartalomszolgáltató. A hét idézete: Horn Gyulának ajánlja szerkesztőségünk: "Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen. Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen néz téged, mert örül, hogy lát ma itt fehérek közt egy európait." Szavazás: Mi lehet az…..
Mandiner blog Horn Gyufa Reloaded 2007.07.04 23:22:00
          Tovább gyűrűzik a pufajka-gate. Miután az Alkotmánybíróság elegánsan helyre tette a Horn Gyula gyorsított eljárásban való szentté avatását szorgalmazó reformkommancs kórust, most ellentámadásba lendült a…..
Újabb tragikomiks fordulat népszavazás-ügyben: Kálmán László (képünkön) egy jól időzített e-maillel megelőzhette a Fidesz újra beadott kérdéseit. A húzás aljas & ügyes is. Ismerni kellett hozzá a jogi szabályozást (nagyon) és azt, hogy emailben is fogad az OVB…..
Pip 2007.07.11 23:09:57
Lám, mit tesz, ha valaki tisztában van a törvény betűivel. Nyelvészprofesszor Kálmán László minden kétséget kizáróan tanári kötelességének tett eleget, amikor egy pimasz kóbor-email keretében kérdésessé tette, hogy a Fidesz ihletésére lesz-e népszavazás három, korábban…..
Mandiner blog Tágra zárt szemek 2007.07.05 22:59:00
Kínoz a kérdés, hogy miért köszönti Dávid Ibolya az MSZP honlapján videóüzenetben Horn Gyulát? De még ennél is sokkal jobban érdekelne, hogy fogyaszt-e Lendvai Ildikó bármiféle tudatmódosító szert a szereplései előtt?(Torgyán József pedig igenis hiányzik a magyar…..
Mandiner blog Reakciósabb 2007.07.04 09:17:00
Tudom, hogy TGM-t nem szabad mélyen letüdőzni, ezért inkább szórakoztató jelleggel idézek tőle a Népszavából (megjegyezve, hogy blogunk Ilyen ország pedig nincs rovata erősen lemaradt Gazsi Jobboldali sajtópolitika című sorozatától. Alábbi idézet a 224. epizódból való).:…..
Részben azért szeretek jenki politikai elemzőket olvasgatni, mert időnként valami egészen fergeteges humorérzékkel reagálják le a dolgokat. Edwin Edwards, 2004-ben: "Bush elnök már csak akkor veszítheti el a választást, ha ágyban találják egy halott lánnyal vagy egy élő…..
Nézegetem az Interneten a Gay Pride kapcsán évről-évre megújuló iszapbirkózást, és rázom a fejem. Szomorúan. Olyan triviálisan egyszerű lenne kompromisszumos megoldást találni, hogy szinte szégyellem is leírni, mert nem akarom óvodásnak nézni az olvasót. Tök nyilvánvaló,…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Pip 2007.06.17 20:58:56
The Nightwatchman (ex MM&I) · www.whitehouse.org/ 2007.06.17. 15:19:59

A lényegen ez nem változtat, ha a Hamasz izraeli titkosszolgálattól kapott pénzen erősödott meg, akkor mondható, hogy a "kreatúrája".
Pip 2007.06.18 02:47:47
riennevaplus, köszi. de téged nem kért fel senki döntőbírónak... Aztán meg figyelmedbe ajánlom ezt a linket:
youareretarded.ytmnd.com/

Aztán meg lehet kerülni a kérdést, mint a zördög a szenteltvizet (bár a ti ördögötök asszem nem kerüli, bár református:)), de a lényeg, hogy tényleg pénzelte-e a maszat a humuszt, arról nem ejtett már egy szót sem ez a zseniális nocsnij dozor-man... :D Persze értem, pénzelték a szaúdiak, stb., így ez már lényegtelen.
A honi médiában sokaknak nehézséget okoz a címben szereplő alapvető közönségkutatási fogalmak megfelelő használata. Ma éppen a méltán hírhedt Kurucinfó adagolt napi zsidózásához-kajmánozásához sajátos értelmezést a Hírszerző online látogatottságáról (akik aztán…..
w Vackor néni busza 2007.06.13 06:00:00
Szaftos hörögnivaló készülődik, máris ünnepelhet a hörgipar. Be lesz itt zárva több száz iskola. Megö-hö-lik a falut, húgybasüppesztik, véknyába tipornak a falunak ezek, mert gyűlölik a puszták népét, mert ezek azok. Pedig igen, be kell zárni, mégpedig sürgősen. Viszont…..
Pip 2007.06.15 01:31:46
Reformdüh, az van. Van az élcsapat, többnyire ún. "szuverén értelmiségiek" (LOL), akiknek már Pest nem belső kerületei is vadkeleti gettók, ahol ki sem mernének szállni az audijukból, jobban ismerik az USA földrajzát, mint Magyarországét, meg "elvből" csak külföldi kaját vesznek a gazdatüntetések óta (nehogy már a zorbánnáci büdös parasztjaihoz kerüljön a pénzük (bár nem pont oda kerül, hanem a felvásárlóhoz, a hipermarketekhez, de ez most mindegy)), az országlakosok nagy többsége nekik beáldozható, lecserélhető helóta, akik meg nem azok közül is egy csomó fasiszta, ezért lehetőleg ő is pusztuljon... Őszintén elcsodálkoznának, ha megtudnák, hogy horrible dictu vidéken is vannak olyan emberek, akik nem 50-100 évvel ezelőtti körülmények között élnek. Talán még műholdvevőjük, ne adj isten internetjük is van köztük párnak. Nos, ez a liberálértelmiség, amelynek par excellence pártja az SZDSZ, és ők akarják megmondani hogy legyünk megreformálva... pl. legyen több biztosító, és hipp-hopp holland elitkórházak nőnek ki a földből mindenfelé. :) Vagy hogy a kakaómentes számítógép és a digitális tábla hiányzik leginkább az iskoláknak (vagy itt van kutacs a wannabe 21. századi klebelsberg kunó, a szép, de valóságtól néha kissé elrugaszkodott ötleteivel).
Talán még az is jobb lenne, ha azok a bizonyos "bunkószocik" tényleg keresztbe állnának ennek a Volgával, bár akkor meg valszeg az elkúrás 2.0 jön, bruttósítva.
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
Pascal Madöf, madöfke 2007.05.25 07:38:28
Adós vagyok egy bejegyzés erejéig a jobboldalnak.  Én vagyok t.i. az egyik szavazó, aki tavaly tavasszal a vizslától, a rosszabbulélünktől, az osztogatásígérgetéstől meg Mikolától megriadva odaadtam egy forduló erejéig a szavazatot az MDFnek. Már nem emlékszem pontosan,…..
w Eroica II. 2007.05.14 19:26:00
[Első rész itt.]Tehát eljutott hősünk a szkepszistől és a felfedezéstől a mindentudásig, súlyosbítva azzal az érvrendszerrel, hogy „azért, mert különben beverjük az arcod”. A világ azonban ettől még úgy maradt, Gyurcsány nem mondott le, a zsidók zsidultak tovább,…..