Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferkó Gránde

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Tudták, hogy Baló György elhatárolódik a feleségétől? Nem arról van szó, hogy a dolgozószobában duzzog, miközben a felesége a konyhában dohog magában, nem. Baló György nyilvánosan elhatárolódik, ráadásul egy sajtóközleményben. Hogy miért? Mert a felesége részt vesz a…..
Ferkó Gránde 2006.11.20 07:50:26
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról. És persze a külföldi lapokban…..
Érezni kell, mikor felesleges valamit kommentálni. Álljon itt hát Lévai Katalin új könyvének borítója és két bekezdése. Az egykori szocialista miniszter, aki jelenleg Brüsszelben nyaral, nem fél sokat mutatni önmagából. "Úgy szerettük egymást, mintha akkor…..
Mindennek van világnapja, a szaglástól kezdve (április utolsó szombatja) a bábákig (május 5), miért ne lenne a maszturbálásnak, a világ egyik tömegsportjának? Augusztus 5-re esett a választás, az eredet San Francisco, és mi másról szólna az egész, mint az…..
A cím, bármennyire is undorító, szó szerint igaz. Lassan kapcsoltunk, mint az egyszeri nehézatléta a vizeldében, de csak rájöttünk, hogy amit vasárnap este hallottunk a Szólás szabadságában, az tényleg úgy hangzott el. Merthogy ma megnéztük a műsor honlapján. A kérdéses…..
Kondor Katalint nem rugdosták meg, illetve rugdosták, csak nem úgy. De kezdjük inkább az elején, mert minden részletben éltető poénforrás fakad. A Névjegy című műsor a Kossuthon megy, és Kondor szerkeszti, benne tiszteletreméltó emberekkel beszélgetnek a riporterek, és ezek…..